BLOGGTORKA...

2011-11-30 KL. 20:03:00
Skitbilder, men kameran är urladdad och jag är lat!
Jag vet inte vad jag ska blogga om...och det suger! Kanske ska ta en bloggpaus fram tills fredag/lördag...Inte säker, men just nu måste jag fundera lite på hur jag ska göra bloggen lite roligare och så, och det är ju något bra? Vi får se hur jag gör, men en förändring måste ske...PUSS

Brandlarm

2011-11-30 KL. 12:23:26
Har precis kommit in igen, haha...brandlarmet gick pågrund av att dom brände några bullar i fritidsgården... Spanskan slutar om 5 minuter(yes!) sen blir det so och sen matte och sen...SLUTAR VI! Hörs sen, see ya!

Pippi Långstrump

2011-11-29 KL. 21:13:14
Sitter här trött som satan, och söt är jag också!! Flätor♥ Gick sjukt bra för sonja och mig i simhallen idag, men nu är jag helt slut verkligen. Behöver sova så ska bli skönt att gå och lägga sig nu när man verkligen är trött! Då blir det simma igen på torsdag då, TAGGA! Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med mina katter. Dom sover faktiskt alltid jämte mig, visste ni det? ;) Ligger jämte mig med täcke och huvudet på kudden! HAHA. Mina bebisar♥! Hörs imorgon.

Tjenamors!

2011-11-29 KL. 17:10:03
Alla dessa webcambilder...usch tråkig som in i! Kanske ska börja fota lite mer som jag gjorde innan? Men det är det att det alltid är mörkt när jag kommer hem från skolan! Har liksom inte riktigt lika mycket tid längre. Men jag ska försöka iallafall! Nu drar jag in till stan för att senare kl kvart i sex, simma. Kisses

Godmorgon!

2011-11-29 KL. 07:22:57
Klockan är 20 över 7 och jag borde egentligen sitta och äta frukost, men tänkte slänga in ett inlägg först! Idag är det lång och tråkig dag i skolan, men jag överlever. Och sen ikväll blir det simhallen med sonjis. Okej, men ha det bäst, see ya later!

Hej people!

2011-11-28 KL. 21:35:21
'
Har nyss gjort cornflakeskakor, såååå goda! Hade tänkt att ta en dusch nu om jag orkar annars gör jag det imorgon på morronen, ifall ni ville veta...haha! Förresten så har jag och sonja bestämt att vi ska simma 2 dagar i veckan, asmysigt. Simma och rida är typ dom enda sporterna jag gillar, haha! Så det blir ju jättebra. Vi börjar imorgon, älskar att komma hem efter man varit i simhallen på kvällen. Tycker det är lite mysigt. Dåligt med uppdatering idag, förlåt mig! Men det kommer att bli bättre,  I promise. Ha det bäst!

Gran canaria

2011-11-28 KL. 17:18:47
Just nu fryser jag jättemycket och har ont i huvudet. Jättekallt ute idag ju. Och på nyheterna sa dom att det kanske skulle komma snö? Hoppas på det iallafall. Ingen mening att det ska va kallt om det inte är någon snö! Förresten har vi bokat resa nuuuuuuuuu, woho!
Den 11 januari sticker jag iväg till en varmare plats!

Godnatt...

2011-11-27 KL. 22:58:56
Bild från idag, ingen lätt fotografering precis, regn och blåst!
Runt 7 tiden nu på kvällen satt jag och tittade på lite bloggar på datorn sen kom jag på att det va något jag glömt...TEKNIKARBETET! Men jag jobbade på till halv 9 ungefär och så var det klart. Så det va ju skönt, trodde aldrig jag skulle hinna. Kändes som att det va jättemycket men va inte det. Så det var därför jag inte bloggade något tidigare ikväll. Men nu ska jag gå och lägga mig, för jag får nog ingen skjuts imon, så då blir det buss! Behöver min skönhetssömn, Haha. Puss

Dumma blåst

2011-11-27 KL. 15:42:11
Ja, hur blev det med bilderna? Det gick...sådär. Först lockade jag mitt hår, men en lock fuckade upp sig, så vara tvungen att duscha och platta istället...haha, och ja vi var helt enkelt för sega. Så rätt som det var, va det redan mörkt ute, inget bra ljus inne alltså. Men vi gick ut en sväng och fotade i blåsten ändå. Tror inte det blev någon bra bild. Ska kolla igenom dom lite, men jaja. Det går ju inte alltid som man tänkt sig!

FÖRSTA ADVENT

2011-11-27 KL. 10:28:58
(inga bilder...)
Idag är det första advent... inte långt kvar till julafton! :D Här blåser det rätt så mycket också, så inte världens bästa väder precis och fortfarande ingen snö...Men det gör inget för sonja ska komma hit♥! och vi ska ha det jättetrevligt. Vi skulle vart i stan och fotat, men det är inte väder för det, haha. Så vi får fota lite inne istället. Nu ska jag äta lite frukost, pussar.

Fotografering imorgon

2011-11-26 KL. 22:00:24
Imorgon ska jag hem till sonjis, och vi ska fota! Ska även fixa en liten sak så det blir roligare att läsa min blogg! ;) Men det får ni se imorgon. Tror att det kommer att bli ganska så bra iallafall. See ya later, kisses.

Svar på kommentar

2011-11-26 KL. 19:45:28
Haha, jag brukar svara på kommentarerna men det skulle vara lättare om ni skrev eran hotmail/mail...
Så jag slipper göra inlägg för att svara, men skit i det nu! :) Vet inte riktigt hur det blir med videoinlägg, tycker det känns lite "pinsamt"...haha, eller liksom lite konstigt att sitta och prata för sig själv. Men jag ska tänka på det! Inte omöjligt att jag gör ett. Kram! :)

Today´s

2011-11-26 KL. 18:48:32
Såhär såg jag ut idag, eller kängor istället för UGG's. Hade inte så mycket mer och säga, haha. Ville bara uppdatera er lite. Ska gå och äta pommes och hamburgare nu, mums! Sen ska jag kolla på film... puss

Breaking Dawn Part I

2011-11-26 KL. 17:54:00
Förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen! Men först var jag på ridning och sen var jag och kollade på breaking dawn part 1.
Tycker att den va sjukt bra, den handlade typ mest om när hon var gravid och så, det hände liksom inte lika mycket som det gjort i dom andra filmerna, men jag tycker ändå att den var väldigt bra. Så den är helt klart värd att se, kan knappt vänta tills del 2 kommer, haha...

The smurfs

2011-11-25 KL. 14:20:12
Underbart söt film, haha! Började kolla på den i skolan så ska fortsätta titta på den nu, är jättetrött...somnade sent igår. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på några filmer jag laddat ner. Blog you later, Puss

Hej people!

2011-11-25 KL. 10:47:29
Bild ur vårat arbete! Haha, gulliga. Idag är det risgrynsgröt i skolan, alla är och äter förutom jag, emelie och chrille. Haha. Har inte så mycket mer och säga, men pusspuss. Angelica och Emelie säger HEJ.
Hejdå...

Fridaaaaaaaay

2011-11-25 KL. 08:23:04
Hellu! Idag börjar jag 9 och slutar 1, hur skönt är det liksom?! Haha, kör på mjukiskläder och min mössa idag. Orkar inte bry mig, just nu vill jag bara ha helg! Kameran står på laddning för idag ska vi fota grejerna vi har gjort nu denna veckan sen redovisa för klassen.. haha, ni kanske får se sedan vad jag hållt på med. Om det skulle va intressant? Nu ska jag packa ihop det sista, puss och kram.

Nytt!

2011-11-24 KL. 22:26:08
+ tre tröjor! Men det orkade jag inte ta kort på, kändes meningslöst. Haha, älskar iallafall min mössa så jävla mysig!! Och skorna älskar jag med...skoldag imorgon med, så ska stänga ner datorn och försöka somna istället. Hörs imorgon, pussar.

24 november 2011

2011-11-24 KL. 20:06:02
Idag är det exakt en månad kvar till julafton! Woho, längtar som tusan till lovet. Idag efter skolan tog jag och amanda bussen ner till stan och chillade lite, hittade 3 tröjor, ett par skor(ÄNTLIGEN) och en ny bikbokmössa. Visar snart när jag laddat in lite bilder. Råkade låsa min mobil i en timme, men nu är det bara 10 minuter kvar...så det är lugnt! Haha, hörs sedan puss och kram!

Hejsan,

2011-11-23 KL. 22:04:24
Blev precis klar med min läxa, skönt! Hittade mina lösnaglar i något hörn i rummet så nu har jag nyss limmat på dom. Fint va? Haha. Sitter och kollar på konstiga barnprogram på TV. Alla småbarn sover ju nu ändå så fattar inte varför dom visar det? Haha, djupa funderingar...Ska lägga mig tidigt ikväll(så gör jag inte det iallafall)PUSSAR TILL ER & HÖRS IMON.

We´re standing side by side

2011-11-23 KL. 19:14:52
Hej folks! Sitter och tittar på family guy just nu, haha.  Måste fota lite grejer i min garderob,köket och vardagsrummet och skriva lite om det tills imorgon. Har skrivit några rader på teknikarbetet än så länge, haha. Jag orkar inte, fattar inte riktigt hur man ska göra. Men har fler kvällar att göra det på. Se yaa!

23 november 2011

2011-11-23 KL. 16:39:34
Har inga andra bilder på denna datorn så fick bli 2 gamla bilder från sjuan!
Har verkligen lust att bli brunett igen, haha... men isåfall ska jag tona det denna gången! Min hårfärg är bara tråkig och ful just nu, när man färgar hålls den bara snygg i någon vecka sen gulnar den, inte kul. Men ja, vi får se helt enkelt. Nu måste jag skriva på teknikarbetet. Förresten min statistik har höjts en del faktiskt, är superglad!♥ Pussochhej!

Där vill jag ligga just nu...

2011-11-22 KL. 21:41:14
Haha, åh vad jag saknar kanarieöarna...men samtidigt längtar jag till snö som jag skrev i inlägget under, men snön ska ju liksom vara här hemma sen ska man åka iväg och så är det jättevarmt och sen kommer man tillbaka så är det snö igen...det är så jag vill ha det liksom? Fattar ni...alltså vad babblar jag om egentligen?(är supertrött) Men ni kan ju åtminstone vara glada för att jag uppdaterade. ;) Hade egentligen inget vettigt att säga, hittade bara denna bilden på datorn och tyckte att det såg härligt ut! Och jag har fortfarande inte städat mitt rum, såklart. Tjosvejs!

Adventsljusstake

2011-11-22 KL. 20:47:30
Otroligt dålig bild men ändå, ser ni vad som står i mitt fönster? Haha, ville bara visa det..kanske lite tidigt men åh vad jag längtar till julen och snön faktiskt...snart december och det har fortfarande inte snöat? Tänk om det inte blir någon snö på julafton, hemskt skulle jag tycka det va isåfall haha. Nu måste jag städa iordning lite på mitt rum så mamma blir lite glad! Hejdå, puss.

Hej bloggen!

2011-11-22 KL. 19:13:41
Haha, har tagit mig 40 minuter att göra färdigt det här inlägget...kan inte komma på rubriker. Mitt största problem när det gäller att blogga. Snackade nyss med sonja på msn vi planerar lite inför fredag då vi ska fota till en sak, till vad får ni veta då. Nu ska jag hoppa in i duschen, Ses sen. Puss

Expect the unexpected

2011-11-22 KL. 08:41:23
2 bilder från sommaren...saknar sommaren, eller mest att bada tror jag, haha. Vill utomlands NU. Ligger här i sängen och laddar ner lite filmer som jag ska kolla på. Har ont i magen och huvudet så stannar hem idag så jag är pigg och glad imorgon, haha. Hörs sen, kisses!

HTTP://ANGELICAMUSSA.BLOGG.SE/

2011-11-21 KL. 17:41:05
Tänkte bara tipsa om angelicas blogg...har länkat den innan men nu gör jag det igen! Det är jag som får fixa hennes blogg när hon förstör den, gör också hennes designer. Men det är rätt kul, så det är OK. Haha, checka sötisens blogg iallafall.♥ Tryck här för att komma till hennes blogg.

Hej,

2011-11-21 KL. 16:59:19
Helt OK dag i skolan idag, rätt så segt just idag men det är ju för vi precis har börjat. Jag och min grupp ska typ "återskapa" saker av jeans. Haha, det blir nog kul. :) Förresten är det någon som tycker kläderna från Versace for H&M är snygga...? Jag tycker inte det är något som är så speciellt snyggt, kanske någon enstaka klänning eller så men kläder för över 1000 kr på H&M? Inget som lockar mig snålisen iallafall...Haha, nu ska jag börja skriva lite på teknikarbetet. Kyss

Temavecka

2011-11-21 KL. 08:23:16
Julziiiiii♥
Denna veckan har vi tema vecka i skolan. Och min enhet har typ hållbar utveckling. Det tråkigaste självklart. Men det är väl bättre än vanliga lektioner tror jag. Vi är indelade i olika grupper och jag fick kläder och bostäder tror jag det va. Har ingen aning om vad vi ska göra, men dom sa att vi skulle kolla på mycket film iallafall. Plus att jag börjar 9 varje dag och slutar 3. Förutom onsdag då jag slutar 2 och fredag då jag slutar 1. Tror att denna veckan kommer gå riktigt fort. Hoppas det iallafall...Puss, hörs sen!

51 FRÅGOR

2011-11-20 KL. 19:07:39
1. Har du fått en kyss den närmsta veckan? - nej
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - familjen
3. Hur lång är du? - 1,71
4. Vad väger du? - ingen aning
5. Vilken är den senaste filmen du såg? - eclipse
6. Skriv hela ditt senaste sms - Okej! :)
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - smsa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - gifta
9. När såg du senast din mamma? - 2 minuter sedan
10. Icke godkänt i något ämne? - nej
11. Mvg i något? -nej
12. När vaknade du idag? - halv 7...
13. Vilken är din favoritplats? - utomlands och hemma
14. Vilken plats föredrar du minst? - skolan, helt klart!
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - har ingen aning
17. Vad sover du i? - stor T-shirt
18. Hur många kuddar har du i sängen? 3
19. Var har du bott/bor? - olika ställen inom växjö
20. Tycker du om kinamat? -  sådär
21. Tycker du om kaffe? - nej
22. Vad dricker du helst till frukost? - bravo apelsinjuice!
23. Kan du spela poker? - har glömt hur man gör...
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - min kusin
25. Vill du ha barn? - aa, tror det :)
26. Kan du några andra språk än svenska? - engelska och spanska (lite iallafall)
27. Har du någonsin åkt ambulans? - nä
28. Föredrar du havet eller en bassäng? - lite olika. Men helst bassängen, är rädd för fiskar.
29. Vad spenderar du helst pengar på? - kläder tror jag, fast inte på senaste tiden...
30. Är du cool? - coolast!
31. Kan du rulla med tungan? - ja
32. Vem är den roligaste människan du känner?- mig själv...
33. Vad har du för ringsignal? - klassiska HTC-ringsignalen
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - aa
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? - min engelskabok
36. Kan du byta olja på bilen? - HAHA, nej
37. Vilken var den senaste boken du läste? - systrar i jeans - tredje sommaren
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? - nej
39. Dansar du i bilen? - absolut..? ^^
40. När var du i kyrkan senast? - tror det var när jag smet in på toaletten i domkyrkan med emelie...HAHA
41. Hur många hål har du? - hahaha, om det är i öronen så har jag tre
42. Har du någon piercing? - om hål i öronen räknas
43. Har du någon tatuering? - nej
44. Gillar du någon just nu? -  nope
45. Har du provat droger? - nej
46. Provat röka eller snusa? -  nej, äckligt
47. Har du pojkvän/flickvän? - nej
48. Vad är ditt mobil nummer? hemligt
49. Vad ska du göra ikväll? - vila, datan, duscha
50. Har du några syskon? - ja
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? -  har abonnemang

Hemma igen

2011-11-20 KL. 18:44:07


Nu är jag hemma igen! och det är rätt så skönt faktiskt, haha. Är ganska trött(syns på bilden..). Först var vi hos småkusinerna, och sedan åkte vi vidare till några andra som vi känner där jag red islandshäst bland annat, va jättemysigt. Men nu är vi iallafall hemma och min bloggning ska bli bättre. Nu ska jag mysa med katterna. Blog you later, puss.


Open up your heart, it can always be closed again

2011-11-19 KL. 12:32:54
Sitter här och spelar fashiondesigner med agnes... vi har spelat det ungefär 50 gånger idag! ;) Men idag ska vi åka härifrån och hälsa på några andra, så vet inte om det blir någon mer uppdatering eftersom mitt mobilnätverk segar som in i...! AJA, puss.

Framme

2011-11-18 KL. 22:32:58
Sitter och spelar lite spel på datorn med agnes! :) Är supertrött nu efter att ha åkt bil i flera timmar och plus gått i skolan. Så ska nog faktiskt snart gå och lägga mig. Tog lite bilder innan jag åkte, synd bara att jag glömde ladda in dom på datorn.. men jaja. Lägger upp det när jag kommer hem. Hörs sen, puss&kram!

Tja folks!

2011-11-18 KL. 16:57:06
Matteprovet idag gick skitdåligt, men engelskaprovet gick faktiskt ganska bra, hann inte klart bara så ska göra färdigt det på måndag. Idag ska vi åka iväg, vi ska hälsa på kusinerna och lite så. :) Måste packa...men dras till datorn hela tiden, haha! Har med mig min dator, men vet inte om det blir så jättemycket uppdatering. Ni kan ju klicka in er på bloggen ändå. Man vet ju aldrig.

Puss

2011-11-17 KL. 20:29:05
Sitter och försöker plugga in typ 100 glosor? Dom flesta går väl..men jag vet inte. tror inte alla kommer komma på provet?! Iallafall, helt plötsligt hoppar smilla upp i knät och är sådär jobbig så man inte ser vad man skriver på datan eller något, men hon gav ju mig en puss...(ser helt fuckad ut på bilden)så det är väl okej! Min blogg är sjukt tråkig, bara webcam bilder hela tiden. Det ska ändras! Hörs senare.

Bussen

2011-11-17 KL. 16:09:00
Sitter i bussen påväg hem just nu. Och har fått reda på att det jag va sämst i, i matten inte kommer på provet!! HAPPY. Så när jag kommer hem blir det plugga-plugga-plugga. Slänger in några visdomsord från amanda med:
"den första fågeln får masken, men den andra musen får osten." Kom ihåg det allihopa. Pussochhej.

Nyss duschat

2011-11-17 KL. 06:49:02
Har nyss duschat och är übertrött...blir mjukiskläder idag alltså, orkar inte bry mig. 2 prov imorgon så kan inte andas ut än, haha. Så måste verkligen fokusera på skolan. Det kanske bara blir 1 inlägg per dag eller så resten av veckan, men nästa vecka har vi temavecka och tror inte det blir några läxor eller så då? Så då har jag nog mer tid till bloggen. Puss

Onsdag 16 november

2011-11-16 KL. 11:46:41
Idag är det premiär på breaking dawn btw... YEY! 3 lektioner kvar, orkar inte mer!! Efter skolan följer amanda och julia med hem. Vi ska åka fyrhjuling..hihih. See ya later!

Utvecklingssamtal...

2011-11-15 KL. 17:19:26
Bilderna är tagna med pappas htc incredible S...älskar den mobilen alltså! Nu ska jag iallafall på samtal, får se hur det går! ;) Men tror det kommer gå bra iallafall. See ya!

Kina är osmarta

2011-11-15 KL. 15:24:25
Det har jag och amanda kommit fram till idag på No:n, eftersom dom köper mer kolkraftverk när man ska sänka kolkraften! Haha, men ni bryr er nog inte om det gissar jag. Sista lektionen, slutar om 10 minuter. YEY! Hörs sen, Kisses

Today I dont feel like doing anything...

2011-11-15 KL. 08:25:20
Vill bara va hemma idag... men det går ju inte tyvärr. På schemat idag står det spanska-so-musik-sv-eng-no...
och klockan 18.00 har jag samtal! Jobbig dag. Förresten måste ha nya kläder NU...nästa vecka har jag runt 1500kr så då ska shoppas så är det bara, haha. See ya!

Spanska

2011-11-15 KL. 07:05:58
Haha snygg.. har sovmorgon idag men gick upp lite tidigare för att plugga på spanskaglosorna en sista gång...Men tror nog att jag kan dom rätt så bra! Börjar bli riktigt kallt ute alltså...skulle dö om jag inte hade min vinterjacka. Haha, puss.

Scrubs

2011-11-14 KL. 17:13:32
Sitter i soffan och kollar på scrubs just nu.. sen ska jag plugga lite engelska, 2 prov och ett läxförhör denna veckan och imorgon har jag utvecklingssamtal.. usch, skol inlägg är så tråkiga, haha!  Men har inte så mycket mer att skriva om just nu, men ja. Puss sålänge!

Sovmorgon

2011-11-14 KL. 08:38:00
Haft sovmorgon idag men nu ska jag sticka till skolan...måndag igen. Längtar redan tills det är helg igen. Men nu måste jag dra! Puss

Sådär

2011-11-13 KL. 22:08:09
snygg bild...host! saknar iallafall att vara brun, vill utomlands!
Sådär då va designen klar...typ. Lite i menyn kvar, men det tar jag imorgon för nu orkar jag inte mer. Haha. Lite "ful-snygg" design. Enkelt och fint. Nu ska jag kolla på film och försöka somna. Pussar

Fixar med designen...

2011-11-13 KL. 19:30:40
...men vet inte riktigt, inte säker på om det blir klart idag! Får se. :) Om en halvtimme blir det gustavsson 3 tr. Sjukt roligt ju, eller så har jag bara dålig humor. Har haft på mig mina sovkläder hela dagen, haha...snacka om seg! Världens tråkigaste dag, kunde faktiskt pluggat lite till engelskaprovet, men det har inte blivit av. Så får plugga imorgon. Aja, hörs sen.

Liten Jojjo

2011-11-13 KL. 16:13:39
Har inga andra bilder på denna datorn så fick bli några bilder från när jag va liten!
Just nu spelar jag sims 3, haha. Det är faktiskt kul. Och funderar lite på hur min nya design ska se ut? Några förslag? :) Men vill ha det ganska enkelt denna gången. Ska nog börja pilla lite med det ikväll.


Stannar kvar på denna bloggen

2011-11-13 KL. 15:50:30
Kommer att uppdatera mer som jag gjorde innan(2-4 inlägg per dag ungefär)Plus att jag ska göra en ny design! :)

Skaffa ny blogg?

2011-11-11 KL. 19:09:57
Tja people! Ligger i mammas och pappas säng och snackar med sonja. Och vi funderar på att göra en sak! Min blogg har typ blivit tråkig som satan nu men har liksom inget att blogga om. Och innan hade jag en blogg med sonja, och vi funderar på om vi ska testa att ha en blogg ihop igen! :) Om det inte blir bra kommer jag tillbaka hit, men jag vet inte. Vi har inte bestämt än riktigt. Men blir nog så tror jag. Hoppas ni följer med dit isåfall för det är ju roligare om det blir fler inlägg eller hur? ;) Puss sålänge!

Foto med fulingar

2011-11-10 KL. 17:15:04
Tja people! Amanda, angelica och emelie är här. Vi ska fota lite, framförallt till angelicas nya design! Håller på att hjälpa henne med hennes blogg.  Så nu ville hon ha nya bilder med! Hoppas det blir bra alltså, haha. Måste göra i ordning lite saker nu, puss.

Onsdag 9 november...

2011-11-09 KL. 16:50:03

Hello people, 2 dagar kvar sen är det helg. Skönt eller vad?! Försöker få in några spanskaglosor i huvudet plus lite kemi. Och ja.. har inget att blogga om? Så vi hörs sen, puss.

Måndag...

2011-11-07 KL. 20:59:41
Usch...har klarat av första skoldagen nu. Men åh, det hade verkligen inte skadat om lovet var en vecka till! Kollar på waterwörld just nu, men nu är det ju slut...så nu måste jag läsa en text i svenskaboken. Sen ska jag lägga mig tidigt... Haha, pusshej!

Dålig bloggning

2011-11-06 KL. 18:37:33
Har inte gjort någonting idag alltså, därför har jag inte heller bloggat. Har ju inget intressant att berätta...Haha, nu ska jag äta lite sen kolla på det regnar köttbullar♥!! Puss

Mys med Sonja

2011-11-05 KL. 16:50:16
Just nu ligger jag och sonja på golvet. Vi har haft "sällskapsspelsmaraton" och nu la vi lite filtar och täcken och sånt och la oss på golvet och äter chips och choklad. Japp. Myspys. Nu ska vi fortsätta mysa, ville bara meddela er om detta. Puss&kyss

Påväg till boda borg

2011-11-04 KL. 17:05:48
Kom typ nyss hem från ridningen och nu sitter jag redan i bilen påväg till boda borg. Haha, och på morgonen var jag ju i ishallen också...Aktiv dag alltså, men det ska väl bli kul! :) Erik ska få spela lite på min dator nu, så vi hörs sen, puss.

4 november 2011

2011-11-04 KL. 09:59:14
Bara 3 dagar kvar av lovet nu! :( Skulle inte skada med en veckas lov till. Längtar inte till skolan än alltså...
Idag blir det ridning och kanske boda borg med. Nu ska jag dra mig upp ur sängen och äta lite frukost, man vill ju inte slösa bort dagarna som är kvar på lovet med att sova! ;) See ya later!

Ishallen

2011-11-03 KL. 14:40:55
Hellu! Har varit i ishallen morgonen/förmiddagen. Men nu är jag hemma! :) Glömde vantarna så frös som tusan, men nu har jag iallafall badat bubbelbaaaad. Hörs sen, puss.

Grand Samarkand

2011-11-02 KL. 18:25:54
I princip hela dagen har spenderats med mina sysslingar! :) Först kom dom hit och fikade sen åkte vi in till grand samarkand och tittade lite där. Va iallafall jättekul! Fick med mig en enda tröja hem med, haha. Hittar inga kläder!! Får panik, letade verkligen. Men nu ska jag titta på en film, igen..! Puss
Förresten, vi hade försäkring på min mobil, så det kostar inget att byta glaset på mobilen, härligt! Fast 2 veckor med en gammal sony ericsson...Vet inte om jag klarar det!

Buenos días!

2011-11-02 KL. 09:38:00
Jahapp, då har man tappat mobilen i toalettstolen med då...
hahah nä, just kidding! Men det hade ju varit ganska så snyggt, eller hur? ;) Idag vaknade jag av eriks väckarklocka. Låter som ett brandlarm ungefär, alltid mysigt att vakna till! Men nu måste jag städa upp lite på mitt rum.
See ya later, alligator!

Hej,

2011-11-01 KL. 21:14:10
Aliceballis, 2 år sedan vi gifte oss nu. Oj oj, åren bara flyger iväg raring! Puss på dig, love you♥
Även 1 år sedan sen jag fick min systemkamera, oj oj! Vilken trevlig dag det är idag alltså. Helt amazing. Har nyss badat och nu...ska jag ladda ner alla appar som försvann när jag återställde mobilen. Usch, jobbigt! Puss

Så jävla bra...!

2011-11-01 KL. 18:47:07
Precis när jag inte hade skyddet på, så tappade jag den. Jag hatar verkligen denna mobilen och vill ha en iphone så fort som möjligt, men nu är det ju knappast möjligt...Haha, åh...FML! Men den funkar ju ändå som den ska, plus att jag fixat minneskortet. Och så tappar jag den. Tur jag har alltså. :)

FILM

2011-11-01 KL. 15:26:26
Är hemma nu så nu blir det mooooovietime! Ska kolla på 5 filmer som jag laddat ner sen blir det pizza tror jag! Haha, mysig dag. Men är så sjukt förbannad på min jävla mobil, har blivit "monterad som skrivskyddad" IGEN. Har sökt runt för att se vad jag ska göra, men inget funkar. Så förra gången det hände köpte jag ett nytt minneskort, och dom är jättedyra. Har verkligen ingen lust att köpa nytt igen...Om ni vet hur man fixar det kan ni gärna säga till.

It takes more than a good memory to have good memories

2011-11-01 KL. 09:31:44
Tja people! Vaknade nyss och ska snart dra mig mot mormor och morfar. Men tar med mig datorn så jag har något att göra, see ya later!

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0