VALBORGSMÄSSOAFTON

2013-04-30 KL. 17:27:20

fräsch toa-bild från igår & min nyttiga mat också från igår!

Känns ju nästan som att det är fredag idag, så härligt! Dagen har rullat på som vanligt, först hade vi idrottsprov, sedan hemkunskap & elevens val. Mamma hämtade mig efter skolan och så åkte vi och köpte lite glass och annat gott. Nu ska jag städa lite på rummet och byta sänglakan, lol. Vi hörs, puss

SIMBA GÅNGER TVÅ

2013-04-29 KL. 21:40:00
Lika fin & go som vanligt!
 
Har precis förflyttat mig från TVn till sängen istället. Ligger här och myser med Smilla och kollar igenom fina bilder på weheartit, bra sida det där. Imorgon är det sovmorgon och jag ber till Gud att jag kan bli skjutsad imorgon. Så himla skönt att vi är lediga på onsdag!! Skolan känns inte alls lika hemsk just nu...
Ska snart lägga ner datorn och börja spela mina "kvällsrutin-spel" på mobilen, natti natti!♥

BOYFRIEND

2013-04-29 KL. 16:39:58
Idag slängde jag på mig mina sköna boyfriend-brallor! Kände mig så bitter idag på morgonen, har hört att vissa skolor har ledigt denna veckan både måndag, tisdag & onsdag. Och så börjar vi veckan med nationella prov. Men det var inte så svårt, så det känns ändå bra nu!  Nu ska jag ta och chilla lite, sen åker jag in mot stan igen. Puss

MYS-SÖNDAG

2013-04-28 KL. 10:43:54
Inviger mina nya mjukisshorts denna morgon, så goa!
 
Då var det söndag, känns ju lite småsegt. Ska snart gå ut och hjälpa till att putsa fönstrena, haha. Tjänar lite extra pengar, så varför inte? Sen får vi se vad som händer. Ska försöka va ute så mycket som möjligt. Just nu skiner ju solen iallafall! Sen ikväll måste jag nog hinna med lite plugg också. Vi höres, puss.

2 bilder

2013-04-27 KL. 18:39:44
Blev sjukt kallt efter en stund, ge mig varma sköna sommarkvällar tack...
 
Nu ska jag hjälpa till att fixa middagen för ikväll, sen blir det nog någon film eller nåt. Pussis

dagens klädsel

2013-04-27 KL. 17:58:00
Hej godingar! Kom hem nyligen. Har varit iväg med mamma i alla möjliga affärer. Först var vi inne på grand och kikade lite, men det var så sjukt mycket folk så jag kunde inte hitta något. Sen åkte vi iallafall till klippkungen och köpte godis och efter det tog vi en sväng in på lager 157, men jag hittade inget där heller... Till sist åkte vi även till city gross för att handla mat. Jag är helt slut nu! Haha, var nyss ute en sväng med wilma och fotade lite. Så det kommer kanske någon bild snart. :)

27 APRIL 2013

2013-04-27 KL. 11:55:47
Bild från Ronneby förra året!
 
Godmorgon, eller vad man nu ska säga. Har varit uppe ett tag, ätit frukost, spelat lite sims & duschat. Om en stund åker jag och mamma in mot staden för att kika lite! Annars har jag inga speciella planer för idag, ta det lugnt osv. Ha en fin lördag, puss.

Solig kväll

2013-04-26 KL. 18:08:11
Har legat och kollat på gamla favoritfilmer och nu sitter jag och kollar kläder på nätet. Är så sugen på att åka till typ stockholm och shoppa för några tusen. Haha! Men jag är rätt så fattig just nu. Barnbidraget räcker verkligen inte långt...

HELG

2013-04-26 KL. 16:29:36
Jajamän! Nu har även jag sett alla Harry Potter filmerna. Och det ångrar jag inte, så himla bra. Vill snart kolla på alla igen, haha. 
 
Hej på er! Det har inte blivit någon bloggning denna veckan, sorry for that. Blev sjuk igår och var tvungen att vara hemma och vila idag med. Börja känna mig bättre, men vet inte vad det var för konstig skit jag fick igår alltså...Nu är det iallafall helg, så jäkla skönt. Och nästa vecka är det valborg och första maj! Maj är ju typ sommarmånad? Eller nästan iallafall. Så jag hoppas på ännu mera värme nu, TAGGA!

DAGENS

2013-04-22 KL. 18:01:17
+ jeansjacka & converse
 
Hej! Måndag idag igen. Orkar verkligen inte denna veckan, nationella i engelska, hemkunskapsprov, spexfoto och dans. Det är för mycket! Men då kommer ju denna fredagen kännas extra bra när allt det är klart sen. Annars då? Hoppas ni haft en bra måndag iallafall, ska slänga mig i soffan och mysa i mjukiskläder nu. Pussis

Iphone pics

2013-04-21 KL. 18:52:00
Tog en cykeltur igår med brodern, haha.. & just nu ligger simba i mitt knä och hårar ner hela mig. 
 
Nu är jag äntligen färdig! Nu ska jag bara ta det lugnt. Ikväll blir det grillad mat och lite TV på det. Kanske även klämmer in ett bubbelbad lite senare också, haha. Nu ska jag läsa ut min bok, puss.

Black&white

2013-04-21 KL. 14:53:42
Gått runt som en fulis hela helgen, fast lite mysigt är det.
 
Njuter av sista lediga tiden på den här dagen genom att kolla färdigt på Harry Potter - fången från Azkaban. Uppdaterar mer ikväll, pussar!

Studsmatta

2013-04-21 KL. 14:03:00
Hjälpte till innan med att plocka fram studsmattan. Inte för att det är någon som hoppar på den, men ändå liksom! Haha.
 
Denna dag består ungefär av samma sak som igår, jobba ute. Men nu fick jag en liten paus för Wilma skulle spela match. Sitter och kollar på vår & sommar kläder på nätet just nu. Är så himla taggad på sommaren! Får se vart vi hamnar i år med husbilen. Men jag hoppas på att vi ska hinna med Öland detta året, förra året var vi ju i Kroatien(ett utav de bästa ställena jag varit på). 

Snödroppar

2013-04-20 KL. 15:10:42
3 bilder tagna för en stund sedan! 
 
Har precis gjort färdigt en film som Erik och hans kompis tvingade mig att göra på dom när dom spelade street hockey, haha. Vädret är fortfarande fint och ska snart gå ut igen för att sola lite. Pussis

20 APRIL 2013

2013-04-20 KL. 11:49:28
Nya dr denim brallor och ny tröja som jag köpte igår!
 

Hello sunshines! Bra väder idag. Har varit ute och hjälpt till att ta bort sten från gräsmattan, får lite lön för det så det är värt det. Men nu har jag tagit en paus, haha. Får se vad denna dagen bjuder på, kanske hittar på något senare. Får se hur det blir, men ska vara inne en stund sen ska jag ut och njuta av vädret. Ha en bra dag!

HARRY POTTER

2013-04-19 KL. 20:57:00
Gammal bild 
Hola! Har legat i sängen ett bra tag, haha. Jag kollar lite på Harry Potter. Är på tredje filmen nu, jag är rätt seg. Men jag gillar inte den typ av film så jättemycket men jag tycker ändå att dom är rätt bra! 

Hursomhelst, idag efter skolan gick jag ner på stan med Sonjis och hade det mys!♥ Fick med mig två grejer hem, så jag är väldigt nöjd. Lovar bättre bloggning i helgen. Puss

VISLYRIKER?!

2013-04-18 KL. 20:16:28
Hej guys! Känner att min bloggning varit rätt så kass. Men jag har faktiskt en anledning! Håller på att skriva om vislyriker i svenskan/engelskan och det är ju så sjukt jäkla ointressant. Går verkligen segt. Men har fått ihop lite mer nu iallafall, fast känner mig ändå inte klar. Fick nog den sämsta vislyriken också, hittar absolut ingen fakta. Men ska sluta gnälla nu. För imorgon är det fredag! Och jag ska träffa bästa Sonjis efter skolan och ha det lite mys. Blir säkert bättre uppdatering i helgen med, så dont worry! Hoppas ni haft en bra torsdag, puss

onsdag 17 april 2013

2013-04-17 KL. 20:13:00
Mandis och jag tar det chill i biblioteket efter nationella, haha!
 
Hej finisar! Kom hem från ridningen för en stund sedan och har precis tagit en dusch. Ligger just nu i sängen och försöker skriva lite på min uppsats i svenska/engelska men går inte så värst bra, slutar med att jag kollar på bloggar och sånt istället. Hursomhelst så har ju vädret blivit bättre nu ju, riktigt skönt ute. Så jag kanske börjar med lite roligare kläder nu, så får ta outfitbilder lite oftare. Problemet är bara att jag är så fruktansvärt trött på morgonen så det blir bara lite fula kläder som åker på. Ska bättra mig! Mycket babbel, hoppas ni haft en bra onsdag! Vi hörs

PRETTY

2013-04-16 KL. 17:50:00
Kollage på lite wanties!
 
Annars då? Hade ju första delen av nationella i SO idag. Förväntade mig mycket värre faktiskt! Tycker nog att det gick helt okej trots allt. Inte jättebra, men helt okej ändå. Så det är skönt. Blir samma grej imorgon med fast del 2. Men det ska nog gå bra! Jag tycker verkligen vädret äger, spelar inte ens någon roll att solen inte lyser hela tiden. Bara man kan gå i sin vårjacka utan att frysa. Hoppas ni haft en bra tisdag iallafall! 

NY VECKA

2013-04-15 KL. 17:09:25
Då var det måndag igen! Tycker ändå att den här dagen har varit helt okej. Det är iallafall varmt ute, och det är alltid något? Ska snart åka in en sväng till stan igen för att hjälpa mamma att handla lite. Sedan får jag se vad jag hittar på, hade iallafall tänkt att vara ute litegrann. Sedan måste jag skriva lite på mitt arbete om Stikkan Anderson. Ha det bäst sålänge!

RUN

2013-04-14 KL. 20:59:11
Mamma och jag tog en springtur istället för en promenad, vädret var helt perfekt! Har precis tagit lite kvällsfika och en lång & varm dusch. Nu ska jag sätta mig framför TV:n resten av kvällen och kolla på partaj! Ha det bäst.

BILDER FRÅN DAGEN

2013-04-14 KL. 18:17:09
Har precis kommit hem från Eriks fotbollsmatch, tror att hans lag vann. Haha! Har även ätit årets första "ute-glass" och nu sitter jag och kollar på en film igen. Ska snart äta lite mat sen ska jag ut och gå en sväng med mamma! Ha en bra kväll.

VARMT

2013-04-14 KL. 14:04:00
Har varit superfint väder idag ju. Solen lyser och det är varmt, härligt! Hoppas det fortsätter vara så bra... Ska snart åka iväg för att kolla på Eriks fotbollsmatch, sen får jag se vad som händer. Ha en bra söndag! 

NAILS

2013-04-14 KL. 10:46:26
Heeej! Vaknade rätt tidigt idag, så har hunnit med att både äta frukost, måla naglarna och kolla på en film. Så mysigt så! Hade först planer att träffa Amanda idag, men det blev inte så sen, så det får bli nästa vecka istället. Tar en chill-dag hemma idag. Kanske ska gå ut och hjälpa till lite om en stund och tjäna lite pengar, haha. 

CRAZY

2013-04-13 KL. 19:32:24
Jag & kusin
 
Har inga bilder just nu, men det kan jag faktiskt skylla vädret på. Seriöst?! Det är svinkallt ute. Men tydligen  skulle det bli varmt imorgon/på måndag, det hoppas jag verkligen. Haha! Ska snart äta lite god mat. Sedan blir det mys framför teven med godis och annat gott resten av kvällen. 

MYS

2013-04-13 KL. 16:27:35
Har precis kommit hem från isshowen, och nu sitter jag och myser lite i sängen. Den var iallafall bra, alla var väldigt duktiga. Så det var kul att se! Men nu känner jag mig som en isbit så ska snart ta ett bad. Puss

SATURDAY

2013-04-13 KL. 12:10:57
Tog en liten paus för jag inte hann med att sitta vid datorn, men nu är jag tillbaka igen! 
 
Hinner egentligen inte säga så mycket mer, ska käka lite nu sen ska jag åka iväg och kolla på "Drömmar på is". Min kusin är nämligen med! Så jag bloggar mer när jag är hemma sen, ha det bäst. 

DAGENS

2013-04-10 KL. 16:00:52
Ännu fler mobilbilder
 
Sorry for that! Men denna veckan är inget vidare, vi har prov på fredag och jag har knappt pluggat någonting. Så måste verkligen göra det nu, sen så blir det ridning senare tror jag! Men uppdateringen blir bättre på fredag, promise. Tagga helg snart igen. Ser verkligen framemot den nu, haha! Ha en fin fortsatt onsdag, puss.

TISDAG 9 APRIL 2012

2013-04-09 KL. 17:10:21
Fick bli lite dåliga mobilbilder idag tyvärr...
 
Är rätt stressad nu för jag ska snart åka in mot stan, men tänkte uppdatera er lite först. Haft en helt vanlig skoldag idag, eller vanlig och vanlig. Brukar ha sovmorgon till 10 över 10, men istället fick jag åka till skolan vid 20 över 8 för att göra ett läxförhör...men det gick rätt bra iallafall. Sen hade vi idrottsteori och efter det hemkunskapsinformation resten av dagen. Så jag är rätt trött i huvudet just nu! Jag uppdaterar mer ikväll, hoppas ni haft en bra tisdag. Puss

DENIM

2013-04-08 KL. 18:30:00
Nytt i garderoben!
 
Efter att jag kommit hem igår bestämde jag dejt med Sonjis på grand. Hade det supermysigt verkligen!♥ Hade verkligen inga jeans så behövde leta upp några som kunde funka ett tag och det hittade jag. + en jeansjacka! Var inte planerat egentligen, men har ju letat efter en väldigt länge och nu hittade jag en. Så jag slog till!  
 
Jag hade iallafall en riktigt lyckad helg och känner mig så nöjd. Var lite mindre kul att stiga upp och gå till skolan idag, men det gick bra trots huvudvärk. Allt känns mycket lättare när solen lyser, ska bli skönt att det ska bli lite varmare snart också! Ikväll ska jag läsa lite biologi till ett läxförhör imorgon och börja plugga lite smått tills religion provet på fredag. Vi hörs senare, puss. :)

SHOPPING

2013-04-08 KL. 18:02:01
Blir jobbigt att visa vad jag köpte på ullared. Köpte inte så mycket klädesplagg eller vad man ska säga, köpte mycket annat istället. Köpte iallafall bland annat en blus, dödskallescarf, träningskläder, nya hörlurar, gosig kofta, balla tights, vanliga tights, tunna strumpbyxor, myskläder, underkläder, strumpor och annat nödvändigt! Jag är iallafall hur nöjd som helst. Vi åkte ner med husbilen i fredags efter ishockeymatchen och sov någonstans(var så sent så jag vet inte ens vart)och sedan åkte vi rätt tidigt till ullared och började shoppa och på söndagen gick vi in igen och kompletterade lite, haha! Men jag gjorde några kap även efter ullared! Tänkte visa i ett till inlägg. 

Tillbaka

2013-04-08 KL. 07:59:18
Hejsan! Tänkte bara skriva ett inlägg och berätta att jag är hemma. Haha, orkade inte blogga igår. Har iallafall haft en jättebra helg! Ska berätta om helgen i fler inlägg efter skolan sen. Sitter just nu på mitt rum och ska snart göra mig i ordning lite, börjar ju inte förens 20 i 10 idag men det är ändå skönt att vara uppe. Vi hörs senare, puss.

Problems

2013-04-05 KL. 23:00:31

Hej, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Har råkat låsa min mobil totalt, så kan inte använda den på hela helgen..som tur är får jag låna mammas istället. Men laddaren är sönder så vi ska köpa en ny imorgon. Därför ingen bloggning. Puss på er, ha en fin helg!


FREDAAAAAAG

2013-04-05 KL. 16:34:00
Myser lite med Simba, så go!

Efter skolan idag gick jag hem med Sonjis♥ en stund och myste lite tills jag skulle till tandläkaren! Och nu är jag hemma. Har det lite stressigt nu, för ska på ishockey match sen. Sverige - Slovakien tror jag? Haha, är inte så intresserad av sånt, men hela familjen skulle gå. Så ja. Och innan dess måste jag hinna packa in lite grejer i husbilen, duscha och så. För direkt efter matchen senare ikväll så åker vi. Jag ska iallafall fixa lite tidsinställda inlägg + att jag bloggar från mobilen, för det blir lite krångligt att släpa med datorn. Puss

Myser omkring

2013-04-04 KL. 18:40:09
Glad, ful & mysig
 
Annars då? Jag har städat mitt rum i typ 1 och en halvtimme. Tänk vad många timmar jag slösar på att städa mitt rum, blir ändå stökigt dagen efter igen. Haha! Hade tänkt att sätta på något avsnitt av något program jag missat och äta lite cornflakeskakor och sedan kolla lite kläder på nätet. Sounds good to me! 

NEW IN

2013-04-04 KL. 16:55:00
Converse, nästan bästa skorna som finns!
 
Hej! Är så glad nu. Den jobbigaste dagen på hela veckan är över nu, åh vad härligt det är. Och idag var denna torsdagen extra jobbig. Jag hade både spanskaprov OCH kemi-labb(nationella). Och så var maten äcklig i matsalen med. Men nu är jag hemma och har precis ätit mat och bakat cornflakeskakor, och imorgon är det fredag! Och ännu bättre, vi ska iväg med husbilen till ullared. Ska bli supermysigt verkligen. 

I WANT SUMMER

2013-04-03 KL. 20:15:00
Nu när solen börjar lysa allt mer saknar jag värmen och sommaren mer och mer, kan seriöst knappt vänta längre. Ser fram emot sommaren så sjukt mycket!
 
Har pluggat ett tag nu och känner mig iallafall lite mer säker än vad jag gjorde innan. Kör på det vanliga, att läsa sen när man lagt sig i sängen också. Nu ska jag käka lite mat och mysa här hemma!

Pluggar

2013-04-03 KL. 18:06:54
Glömde bort bloggen lite igår, hade fullt upp! Imorgon ska jag göra ett spanskaprov så igår försökte jag plugga på kvällen och så var jag ute och sprang med mamsen också. Och nu ska jag försöka plugga lite till till spanskan! Bloggar mer ikväll sen, puss.

Tisdag 2 april 2013

2013-04-02 KL. 17:02:49
Hej! Kom hem från skolan för ett tag sedan, dagen blev helt okej iallafall. Vi började 10 över 10 med en idrottlektion sen hade vi inte nästa lektion förens vid 3. Så jag och Amanda drog hem till henne sen ner på stan en sväng. Köpte en mysig kofta/cardigan som var på rea. Bloggar mer sen, puss!

NY DESIGN

2013-04-01 KL. 15:16:55
Ser nästan exakt likadan ut som min förrförra, men jag gillade den. Så jag körde på det igen! 

OUTFIT OF THE DAY♡

2013-04-01 KL. 11:38:13
Vaknade av att solen lyste mig rätt i ansiktet. Men det var okej, jag gillar solen. Om ni inte ser det så har jag cuttat av lite av mitt hår också. Det behövdes efter mitt lilla experiment i somras med håret. Men nu känns det inte så slitet längre så det är skönt. Sista dagen på lovet idag, känns inte så jättekul. Vill ha mer lov...

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0