COZYYY KVÄLL

2013-12-30 KL. 23:49:19
 
 

FAVS 2013

2013-12-29 KL. 21:54:39
Några få bilder från 2013 som jag gillar lite extra! Nästan bara bilder från sommaren, men det är kanske inte så konstigt. De flesta bilder är faktiskt från denna sommaren, jag gillar knappt mina gamla bilder längre från längre bak i tiden. Såklart finns det vissa guldkorn, men har blivit mycket mer noga med mina bilder. Men det tycker jag bara är positivt. Ser framemot att ta massa nya fina bilder med min nya kamera nu 2014!! 

ATM

2013-12-29 KL. 20:56:03

SUNDAY

2013-12-29 KL. 17:37:22
Hej på er! Lite dålig bloggning de senaste dagarna, sorry for that. Idag har jag hunnit med att ändra lite i mitt rum, men fortfarande lite småsaker som ska fixas. Men sen kan jag visa för er haha! Tror det blir jättemysigt faktiskt. Sen har jag varit inne i stan hos farmor & farfar. Jag och farmor har åkt omkring i stan och letat efter lite olika grejer, hehe. Men nu är jag hemma & hade tänkt att ta ett bad om en stund! Vi höres

RAINY DAY

2013-12-28 KL. 15:43:46
Jag hade verkligen inte tackat nej till att få vara lite brun just nu...
 
Idag har jag bara varit inne och gjort absolut ingenting. Det har regnat hela dagen(borde snöa istället...) & jag har sett en hel del filmer + flera avsnitt av greys och once upon a time. Bakade precis cornflakeskakor så det ska bli gott att äta om en stund haha! Hoppas nin haft en bra lördag hittills, p&k.

27 DECEMBER

2013-12-27 KL. 22:23:00
ful bild, men hellre det än inget alls haha! 
 
Vad händer just nu? Inte så mycket, lite halsont och huvudvärk annars är allt tipp-topp. Kollar på lite grey's anatomy samtidigt som jag käkar mitt godis. Testade att möblera om lite innan, möblerade dock tillbaka det sen igen haha. Men tror faktiskt att det kan bli bra, vill dock hitta ett skrivbord först. Behöver 1 till ställe att ha alla mina saker på. 

PINK

2013-12-26 KL. 18:07:54
Goaste mjukisdressen någonsin! Lätt bästa köpet på länge alltså, haha. Wilma fick en i julklapp och när den fanns där för halva priset kunde jag inte motstå att köpa den. Just nu ligger jag i min säng och kollar på once upon a time medan Harry Potter är på i vardagsrummet. Bra dag & mysig kväll helt enkelt! Sugen på att möblera om i mitt rum lite, så jag ligger och tänker på lite olika lösningar. Men det är svårt, mitt rum är väldigt litet!
 

HEMMA

2013-12-26 KL. 16:04:33
Kom hem för kanske en timme sedan och har precis ätit pizza, så gott! Vi gick inne på grand i ca en timme, och jag lyckades faktiskt få med mig något riktigt mysigt hem för halva priset. Så värt! Ska visa er snart. Annars var det sjukt mycket folk där inne, inte trevligt någonstans. Men billigt var det iallafall! 

Mellandagsrea

2013-12-26 KL. 13:10:44

Hej på er! Hade tänkt göra ett lite roligare inlägg, men så blev det mer bråttom än vad jag var beredd på. Sitter i bilen just nu med mamma och Wilma. Vi ska in till Grand i någon timme och se om vi hittar något på rean. Jag brukar inte göra det, men man kan ju alltid hoppas! Vi hörs senare, puss & kram

SMINKBORD

2013-12-25 KL. 20:23:39
3 snabba pics på Wilmas nya sminkbord som hon fick i julklapp! Eller ja, hon fick spegeln och lamporna runt omkring. 
 
Har suttit vid datorn hela kvällen och fixat...Har nämligen försökt få i ordning på mapparna lite bättre! Men det är inte lätt, jag har så sjukt mycket bilder. Varje gång jag fotar tar jag alltid över 100 bilder, och när jag hade min gamla windows-dator var det inga problem. Allt fick plats! Men nu på mac får jag knappt plats med någonting, så jag måste verkligen införskaffa mig en extern hårddisk att ha alla bilder på. Tyckte det var bättre att hålla på med bilder och så vidare på min gamla dator, men det kan inte hjälpas! Förövrigt är mac så mycket bättre. 

2 julklappar

2013-12-25 KL. 17:08:00
Tänkte visa två av mina julklappar! En superfin kofta & en halsduk. Koftan fick jag i förrgår på lillejul och halsduken fick jag igår!

SÅ GLAD

2013-12-25 KL. 12:02:24
Klockan 7 ringde klockan idag. Jag gick upp, klädde på mig mjukiskläder och satte upp gårdagens lockar i en tofs. Sedan åkte jag och mamma till media markt och var där lite över 8 då dom öppnade. Vi ville vara på den säkra sidan, så att kameran inte tog slut. Nu har jag suttit och hållit på med kameran hela morgonen, och jag är sååå nöjd. Den gamla kameran fungerade utan problem, men nu har jag haft den i nästan 4 år. Så det är superkul att få "avancera" sig lite. Jag känner iallafall stor skillnad, och är riktigt taggad på att åka utomlands någon gång snart och fota massor av fina bilder!

GOD JUL

2013-12-24 KL. 16:35:00
Nu börjar jag få lite mer julstämning! Vi har precis ätit julmat och tittat på kalle ankas jul. Just nu är det "kan du vissla Johanna" på TV. Bra program det där! Nu väntar vi bara på att jultomten ska komma. Hoppas alla har en jättebra julafton. Puss & kram

JULAFTONS MORGON

2013-12-24 KL. 09:30:30
Vaknade för en stund sedan och har redan hunnit med att kika i strumpan och titta på det sista avsnittet av julkalendern! Jag ska snart gå och äta lite frukost så hörs vi kanske sen. GOD JUL PÅ ER!

Lillejul

2013-12-23 KL. 19:28:15

Hemma hos mormor och morfar nu! Vi firar lillejul som vi brukar göra en dag innan jul. Just nu sitter vi och väntar på tomten! Bloggar mer när jag kommer hem. 

FJÄRDE ADVENT

2013-12-22 KL. 21:33:04
Glömde helt bort att det var fjärde advent idag! Så nära julafton nu. Imorgon ska vi fira lille-jul hos mormor och morfar som vi brukar göra och i övermorgon kommer det folk hit och firar julafton. Ska bli så mysigt!
 
Nu ska jag ta och sätta på ett avsnitt av once upon a time. Har börjat kolla på det nu, i brist på annat! Grey's anatomy börjar inte förens 27 februari...Hemskt! Hursomhelst kände jag att jag ville kolla på något, så av en slump startade jag första avnittet av once upon a time. Jag har iallafall fastnat, inte lika mycket som för greys men ändå. Riktigt spännande och bra serie! Godnatt på er
 

EN RUNDA PÅ STAN

2013-12-22 KL. 16:05:00
 Tänkte publicera inlägget på morgonen egentligen, men det blev något fel!
 
Idag har jag varit inne i staden med mammi en sväng. Vi handlade de sista julklapparna + lite annat. Jag letade efter något nytt att ha på mig på julafton. Ville bara ha något enkelt som man kan använda annars också, men det är lite svårt att hitta bland alla paljett-toppar och grejer! Men hittade tillslut något på ginatricot iallafall. Så nu känns det okej! Jag har inte ens tänkt på att det är söndag idag, världens härligaste känsla att man inte behöver gå upp och gå till skolan imorgon. P&K

JUL-BAK

2013-12-21 KL. 17:08:31
Lite bilder från tidigare idag, bakade fudge och pepparkakor med kusinerna! 
 
Om en stund ska jag byta om och sedan åker vi till ishallen för att åka lite skridskor en stund. Får se hur det går, haha! Ha en superbra lördagskväll. P&K!

PYNTAT GRANEN

2013-12-21 KL. 15:03:00
För några dagar sedan så pyntade vi granen här hemma med julmusiken på högsta volym. Riktigt mysigt! Granen vi har i år är större än vad vi brukar ha, men den är fin iallafall. 
 
Just nu ligger jag i min säng och tar det lugnt. Är jättetrött idag! Först julavslutning sen kaskad och sen leka och spela spel till halv 1 på natten, blir alltid extra trött efter att ha varit i en simhallen också! Men mysigt har det varit. Ska sätta på en film nu, så hörs vi. Knappt 3 dagar kvar till julafton nu!!

POLYVORE.COM

2013-12-21 KL. 14:35:40
 
Perfect
 
Ett kollage jag gjorde för några dagar sedan på polyvore. Tryck på bilden för att se vart allt kommer ifrån!

BACK ON TRACK

2013-12-20 KL. 23:51:00
 
 
Hej på er! Nu har jag inte bloggat sen i måndags, blev ju nästan som en bloggpaus. Men den behövdes! Trots att jag inte hade så jättemycket i skolan denna veckan så har veckan varit jättestressig och ja mindre bra helt enkelt. Men vad gör det nu? Det är jullov!! Har längtat så otroligt mycket efter detta lov och allt känns så skönt just nu. Vi började lovet med att mysa lite på kaskad och nu har vi spelat massa playstation spel hela kvällen med kusinerna som sover här inatt! Tror det blir lite skridskoåkning i morgon också för första gången denna vintern.
 
Hursomhelst vill jag bara säga att jag ska försöka uppdatera som bara den nu på lovet. Känns som jag har lite nya idéer iallafall och det är så mycket roligare att blogga när man inte har skolan att tänka på. Så stay tuned som jag brukar säga. P&K

Måndag

2013-12-16 KL. 19:06:12
Så sugen på att fotografera, speciellt fina utomlandsbilder. Hoppas på att vi kan åka utomlands i vinter igen så man kan få fylla på sitt arkiv med ännu finare bilder. Efter varje semester ser jag alltid förbättringar och så vidare som jag kan göra till nästa gång, så ser framemot bättre väder åtminstone...
 
Idag är det måndag, och det kändes inte så hemskt som det brukar! Kändes faktiskt inte ett dugg farligt igårkväll heller. Vill ju bara att denna vecka ska ta slut så man kan få sitt härliga jullov sen. Dagen har iallafall rullat på bra! Vi började med naturvetenskap då jag och amanda satt hela lektionen och körde "NO-wordfeud" efter det hade vi lite matte och till sist en medialektion med en fotograf på besök! Så jag klarar inte alls på denna dag faktiskt. Hoppas alla har haft en bra måndag! PoK

DAGENS

2013-12-15 KL. 14:05:34
Mina bilder kommer vara rätt kassa ett tag framöver..Min fjärrutlösare har nämligen gått sönder. Svårt att klara sig utan den!
 
Nu ska jag in och köpa de sista julklapparna med Wilma, Erik & mamma. Hoppas verkligen att jag hittar det sista nu så man kan känna sig klar sen och börja slå in paketen och så vidare! Vi hörs senare, PoK

BLACK PANTS

2013-12-15 KL. 10:09:59
Black pants
 
 

Tired

2013-12-14 KL. 22:11:00
Känner mig ungefär såhär ↑ trött just nu!
 
Så jag tänkte sätta på en film och försöka sova lite. Fick nämligen inte så mycket sömn inatt, Simba är i någon period då han tydligen älskar att hoppa upp i min säng och landa på min mage med sin tunga kropp... Inte så mysigt som det låter mitt i natten! Haha hursomhelst, har kört med lite ansiktsmask och sånt där ikväll och nu känns det bara skönt att krypa ner i sängen och mysa. Godnatt på er!

BRA DAG

2013-12-14 KL. 18:03:47
Hade ett presentkort på H&M för 100 kr som jag helt hade glömt bort. Passade på att köpa lite produkter som alltid är bra att ha. Håroljan är grym, använt den jättelänge och nu var det dags att köpa ny! 
 
Dagen har spenderats på stan med bästa Sonjis! Vi letade julklappar och bara strosade runt. Vi hittade faktiskt julklappar båda två. Jag planerar att bli klar med alla julklappsinköp i helgen, och det är jag faktiskt nästan. Så det är skönt! Jag har iallafall haft det supermysigt med min babe som jag träffat alldeles för lite på sista tiden, så det var en bra start på helgen! Ikväll blir det pizza, film och eventuellt lite hemma-spa. Puss på er

NEW IN

2013-12-14 KL. 10:38:00
Vinterskorna som jag hade köpt inför hösten och vintern visade sig inte bra alls. Kändes inte bra att gå i och så vidare. Så dom har jag inte kvar längre! De skorna som jag har gått i nu är typ converse, nike air force och docs. Men behövde ett par till lite lättare skor som ändå var lite varmare. Så fick bli dessa! Supersköna verkligen.
 

Hemma

2013-12-10 KL. 13:12:59
Slutade tidigare idag, så efter skolan gick jag ner en snabbis på stan för att se om jag hittade några julklappar. Men det var bara en kort stund, sen åkte jag hem och bytte om till myskläder och nu tänkte jag äta lite toast och kolla på julkalendern samtidigt. Supermysigt! Har lite huvudvärk och så idag så ska bara ta det lugnt, kolla på film osv. Hoppas ni har en bra tisdag hittills!

Wilma X4

2013-12-09 KL. 15:29:00
Knäppte några bilder på Wilma i snön igår. Vi gick ut precis när det snöade som värst, så det var inte det lättaste. Men några bilder blev det iallafall!
 
Hej på er! Bloggade inget i helgen tyvärr men va lite off från världen. Bakade och grejade och sånt här hemma! Nu har jag iallafall kommit hem från skolan, haft en helt okej måndag. Tur att våra måndagar inte är så farliga så man kan ta stå ut iallafall. Och imorgon slutar jag halv 12, sådana saker gör att det går snabbare tills det är lov. Det gillas! Nu ska jag sätta igång med plugget så man har lite eftermiddag & kväll till att göra annat. Bland annat städa rummet, kolla på julfilmer, posta ett paket osv...

Första snön

2013-12-06 KL. 16:27:09
Gick och la mig i regn & storm och vaknade till snö & blåst. Tycker iallafall att det är jättemysigt med snön, man känner sig närmare julen. Och nu är det fredag! Bara två veckor kvar i skolan innan man får ett välförtjänt lov. Ska iallafall bli superskönt. Har kollat på julfilmer varje dag efter skolan denna veckan, ska fortsätta med den trenden. Finns en julkalander på swefilmer med en julfilm varje dag som jag brukar kolla på. Supermysigt! Sen får man ju inte missa julkalendern heller såklart. 
 

Senaste dagarna

2013-12-05 KL. 17:32:00
 ph 1: Min chokladkalender, ett måste varje jul!                                  ph: mini-fika med Amanda efter skolan! 
  ph 3: Svenska-lektion...                                                                    ph 4: Bakat smörkola, så godaaa!
Ph 5 & ph 6: Julpyssel hemma i tisdags!!
 
Hej på er! Ekat lite tomt på bloggen de senaste dagarna, men har tyvärr haft lite bloggtorka. Men nu tänkte jag försöka ta tag i det lite mer när det inte är lika mycket i skolan längre nu innan jul. Kom hem vid tre-tiden och sen dess har jag hunnit äta, baka cornflakeskakor som jag ska ha till julkalendern och just nu har jag facetime med Sonjis! Imorgon är det redan fredag, denna veckan har gått sjukt snabbt, så skönt. Sen är det bara 2 veckor kvar till jullovet! HÄRLIGT.

Wishlist for Christmas

2013-12-02 KL. 20:36:21
Jag har egentligen ingen önskelista detta året...Jag brukar alltid önska mig småsaker, men jag känner att man ändå kan köpa sådant själv! Haha. 
 
Hursomhelst, jag är väldigt väldigt sugen på en ny kamera. Jag har haft min kamera i nästan 4 år nu och jag är rätt trött på den. Jag tycker den är för simpel! Jag saknar vissa grejer(filma bland annat) och känner att jag vill uppgradera mig lite. Jag känner att jag ibland kan bli besviken med vissa bilder bara på grund av att upplösningen inte är tillräckligt bra tillexempel, så jag skulle tycka det var sjukt kul med en ny kamera. Jag har hört mycket bra om Canon eos 600d och den har precis allt jag behöver i en kamera. Men vi får se, det är i alla fall vad jag helst skulle vilja ha! 
 

Monday

2013-12-02 KL. 16:25:15
Då var ännu en måndag avklarad! Känns skönt och man känner verkligen hur fort veckorna går nu. Har precis käkat lite mellanmål och ska snart ta ett bad. Standard på måndagar! Efter det blir det plugg i kanske 1 timme och sen ska jag kolla på lite serier, bland annat julkalendern. Puss
 

JINGLE BELLS

2013-12-01 KL. 14:12:42
Hej på er, allt bra eller? Sådär med mig, huvudvärken går ju inte över. Hemskt är det!! Aja, har iallafall varit på grand en sväng med mamma och Wilma. Eller vi har varit i affärerna runt omkring och letat skor till Wilma...Efter det handlade vi lite bak-ingredienser på maxi och så. Nu sitter Wilma och jag i min säng och lyssnar på julmusik, älskar julmusik! Så mysigt. Film är rätt kul faktiskt, började med en semesterfilm för ett tag sedan och ska fortsätta med den lite nu. PoK

FÖRSTA ADVENT

2013-12-01 KL. 09:33:51
Har precis kollat på första avsnittet av julkalendern som är i år, barna hedenhös uppfinner julen, haha! Standard. Just nu äter jag frukost och bara tar det lugnt. Nu när det är december så är det okej att spela julmusik och gå och tänka på julen, härligt. Längtar sjukt mycket, orkar inte mer skola nu. PoK, hoppas ni får en bra första advent!

Lockar håret

2013-12-01 KL. 00:36:00
Mitt första videoklipp på bloggen, haha! Nej men fick en fråga om hur jag lockade mitt hår. Då kom jag att tänka på att jag kanske skulle testa att göra en video, eftersom jag nyligen laddat ner ett program så man kan filma med min kamera. Jag har en canon eos 1000d, och den går inte att filma med. Men finns iallafall ett program och ville helt enkelt testa! Kvalitén är tyvärr dålig osv, men tror det beror på att det var mörkt ute och så. Men man ser ju iallfall hur jag lockar håret, och det var poängen. I halva klippet ungefär så blir det mörkare, Wilma skulle egentligen ljusat upp det där. Och så babblar jag 24/7 och gör fula miner hela klippet! Haha, men jaja. Hoppas går att titta på iallafall! Fick också frågan vilken locktång jag använder, och det är en jättegammal jag har från märket "Grundig". Någon billig grej, men fungerar iallafall superbra på mig! Mina lockar sitter i riktigt länge, lockarna jag har på en bild i headern är liksom lockarna som jag hade kvar dagen efter. Och för det sista vill jag säga att håret var otvättat, annars lockar jag alltid håret när det nytvättat. Tycker det blir bättre då! Mycket babbel, men ville förklara mig lite. 
 GODNATT PÅ ER!

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0