Fina grejer

2013-05-26 KL. 18:29:04
Hejhej! Allt bra? Idag har jag verkligen inte gjort mycket, legat i soffan i princip hela dagen och vilat upp mig. Jag längtar efter sommaren och solen nu, lite väl mycket regn på sista tiden...Vill bli brun & kunna börja bada ute osv. Bästa som finns! Sitter just nu och kollar på lite kläder på nätet och äter choklad. Nu ska jag skriva färdigt en bokrecension som verkligen måste bli klar! Puss på er

HEMMA

2013-05-26 KL. 14:00:00
Bild från igår från mobilen!

Kom hem för en stund sedan och nu har jag placerat mig i soffan framför teven med datorn och polkagrisar. Supermysigt. Är fortfarande inte frisk och det börjar bli väldigt drygt! Men jag hoppas att det är påväg att försvinna. Det är iallafall anledningen till att bloggen är lite tråkig just nu, men det blir snart bättre! :) Hoppas ni haft en bra helg allihopa!

Jönköping

2013-05-25 KL. 14:49:34

Hej godingar! Varit lite dålig uppdatering nu senaste dagarna, men har inte mått bra och igår åkte jag hem från skolan och hade 39 graders feber..vi skulle egentligen åka iväg direkt med husbilen till Jönköping efter skolan men jag mådde inte alls bra. Idag på morgonen va det lite bättre och jag har Ipren så jag klarar mig, haha! Har nyss varit i Gränna för första gången, så himla mysigt. Köpt polkagrisar och ätit på något mysigt ställe! Nu blir det shopping på A6, hemma tidigt imorgon! Puss på er


DIY - BATIK JEANS

2013-05-23 KL. 19:06:00
Finns många olika sätt att göra det här på, och det stod olika överallt. Men såhär gjorde iallafall jag! 

1. Jag började med att blöta jeansen och sedan knyckla ihop dom. Sedan tog jag 3 helt vanliga hårsnoddar och trädde runt byxorna. 
2. Sen fyllde jag hinken med hälften ljummet vatten(inte för varmt, då förlorar klorinet sin effekt!) Och sedan fyllde jag häflten med klorin. 
3. Jag la i byxorna, och för att de skulle täckas helt av vattnet och inte flyta upp la jag på klorinflaskan på byxorna så de trycktes ner i vattnet. Jag lät byxorna ligga i 2 timmar ungefär.
4. Sedan tog jag upp dom, tog bort hårsnoddarna och sköljde av dem med kallt vatten. 
5. Och till sist så slänge jag in dem i tvättmaskinen på 40 grader utan tvättmedel och sedan la jag även in dem i torktumlaren för jag ville se så snabbt som möjligt hur dom blev! 
DONE!

Steker

2013-05-23 KL. 13:33:00

Sitter med Amanda mitt i ingenstans och solar och fikar! Har bild och mentorstid kvar. Hatar torsdagar, äckligt långa! Men imorgon är det iallafall fredag, så jag överlever. Uppdaterar bättre imorgon, puss


22 MAJ 2013

2013-05-22 KL. 21:04:53
Hej, bloggat lite dåligt men det beror på att jag varit så trött denna veckan, mycket inlämningar och sånt. Men snart är det helg iallafall! Någon bad mig visa hur man gjorde det jag visade igår, så tänkte göra ett inlägg om det imorgon eller något och berätta hur jag gjorde! Hoppas ni förstår varför jag bloggat lite dåligt. Huvudet dunkar, ska gå och lägga mig nu! Vi hörs, puss på er! 

DIY

2013-05-21 KL. 15:24:57
Hade ingenting att göra så jag bestämde mig för att testa på att göra om ett par jeans lite! Har så många svarta jeans som bara ligger och skräpar i garderoben. De är lite mer ljusgula i verkligheten, men jag tycker inte att det gör så mycket. Jag är nöjd! Det var faktiskt väldigt enkelt att göra. 

Bokrecensioner...

2013-05-20 KL. 21:31:04
Pluggat färdigt för idag, nu ligger jag framför teven och zappar runt bland kanalerna! Rätt tråkig dag, men tänkte fixa lite intressantare inlägg imorgon så stay tuned! Säger godnatt till bloggen nu, puss

20 MAJ 2013

2013-05-20 KL. 17:23:00
Har inga bilder just nu, arkivbild från Kanarieöarnaaa!
 
Hejhej! Kom hem för en stund sedan och nu skiner solen ute, åskade litegrann innan men det gick över rätt snabbt. Varit i skolan idag precis som vanligt, måndagar är inte så farliga faktiskt. Och imorgon har vi bara en lektion som börjar vid 12, sen slutar vi! Åh så skönt. Annars suger den här veckan, jag hatar nationella prov. Ska bli så skönt när det är över sen. Nu ska jag läsa ut min bok och skriva en bokrecension på det...Hoppas ni haft en bra måndag! 

Nya ballerinaskor

2013-05-19 KL. 12:15:21
Köpte nya ballerinaskor igår. Jag köper nya varje sommar, efter en sommar är mina totalt förstörda. Tycker iallafall att dom är bra att ha, passar till allt! 
 
Vaknade av att det åskade idag på morgonen, så jag låg och läste och lyssnade på åskan och regnet. Nu ligger jag fortfarande kvar i sängen och funderar på vad jag ska göra. När vädret är såhär är det mysigast att bara sitta inne med datorn eller framför TV:n. Hoppas ni får en bra söndag! 

4 FRÅN IGÅR

2013-05-18 KL. 17:36:56

BACK ON TRACK!

2013-05-18 KL. 17:20:00
Nu börjar jag äntligen bli bättre och orkar med bloggen igen! Blev en liten bloggpaus helt enkelt. Vädret är så härligt just nu! Både igår och idag var det ju runt 30 grader! Om det inte varit för att jag har varit sjuk skulle jag lätt tagit mitt första dopp nu i helgen, men det får bli nästa helg istället! 
 
Igår var jag hemma från skolan också för att verkligen vila upp mig, kände mig bättre på kvällen och då grillade vi och åt massa gott här hemma. Idag skulle jag in till stan med mamma en sväng för lite ärenden, men först skulle hon kolla på Erik när han spelade fotboll så jag stack till sonjis under tiden och vi gick ner på stan en runda. Jag hade jeans och jacka, dum i huvudet eller? Haha. Vi höll på att dö av värme men det var så himla mysigt ändå! Mycket babbel, men jag hoppas ni haft en bra lördag! Puss på er 

HEEEJ

2013-05-16 KL. 15:08:22
Tänkte bara slänga in ett inlägg för att berätta att jag fortfarande lever! Haha, har varit sjuk hela veckan...Men jag börjar iallafall att känna mig lite bättre nu så det är skönt! Är snart tillbaka, pusspuss

12 maj 2013

2013-05-12 KL. 12:12:39
Amandis på bild!
 
Hej guys! Glömde bort bloggen igår, var supertrött och hade ont i halsen. Idag är det iallafall lite bättre! Hittills idag har jag bara varit ute faktiskt. Cyklade nyss iväg med Erik och kollade på ett nyfött föl, så gooo! Gick in en runda nu mest för att berätta för er vart jag håller hus. Slänger upp lite fler inlägg senare idag, ha en fin dag i solen. Puss!

2013-05-10 KL. 18:21:53
Kom nyss hem, haft det supermysigt like always med min gosis i stan! Vi gick mest runt och kollade på kläder och grejer och sen köpte vi glass. 
 
Just nu sitter jag i köket med myskläderna på och väntar på att maten ska bli klar, haha. Käkar också halstabletter för jag har börjat få lite ont i halsen, men får hoppas det går över. Brukar göra det iallafall. Sedan ska jag sätta mig ute på min favoritplats och läsa lite i min bok. Vi höres, puss

FREDAG 10 MAJ 2013

2013-05-10 KL. 11:10:39
Godmorgon! Sitter just nu i köket och äter lite frukost, ska snart gå ut och sätta mig i solen. Lite senare ska jag in till stan och träffa sonjis för att kolla runt på lite grejer, äta glass & bara ha det mysigt! Uppdaterar mer i eftermiddag, puss&kram

rosa himmel och gosig kisse

2013-05-09 KL. 21:52:19
Kom in nyligen, var ute tills solen gick ner. Så himla mysigt och gud vad jag älskar värme. Det är så skönt att kunna vara ute tills solen går ner och att man inte fryser. Längtar otroligt mycket till sommaren nu, hoppas på att det blir min bästa sommar hittills! Uppdaterar mer imorgon, puss på er.

MANDIS & JAG

2013-05-09 KL. 18:17:37
Hejhej! Spenderade min dag hemma hos Amanda. Hade det supermysigt, vi cyklade runt och fotade typ hela tiden. Gick bra tills det började spöregna och åska när vi var vid badplatsen, men till slut kom vi in i säkerheten och myste inne istället!

Tror att jag ska göra en ny design ikväll eller imorgon faktiskt, lite enklare än denna. Jag gillar verkligen denna men jag har tröttnat lite så vill köra på en lite enklare ett tag tror jag! Vi får se hur det blir. Vi hörs, puss. 

SUMMER-FEELINGS

2013-05-08 KL. 20:31:20
Vädret igår var så jäkla härligt! Var uppe i ett lyckorus och bara sprang runt överallt med min kamera, haha. 
 
Varit sjuk idag, ont i magen och mått illa och så vidare. Men det har gett sig nu tror jag men istället har jag ont i huvudet, vädret har ju varit lite konstigt idag. Ska lägga mig tidigt så försvinner det tills imorgon! Riktigt skönt att det är helg nu. 4 dagar ledigt är inte helt fel. Hoppas ni haft en fin onsdag, pusspuss

BÄSTA PLUGG-PLATSEN

2013-05-07 KL. 20:23:41
De senaste dagarna när jag har pluggat har jag suttit här ute, hur mysigt som helst och det går faktiskt lättare att plugga när man är utomhus och hör fågelkvitter och så vidare. Nu är jag på G att bli klar med mitt arbete om vislyriker. Haha, det lilla jag har skrivit borde egentligen inte tagit så lång tid. Men jag får skylla mig själv, har varit så lat! Känns iallafall skönt att det snart är klart. Sen så hade vi ju nationella i matte idag med, börjar dra ihop sig nu. Inte många prov kvar! 
 
Och så har jag hunnit med att fota lite i det härliga vädret idag, lägger upp lite bilder senare ikväll! Imorgon kan man ju säga att det är fredag? Känns superskönt. Puss på er

DAGENS

2013-05-06 KL. 17:43:57
Världens fulaste bilder på vad jag har på mig idag, haha! 
 
Hej bloggisen! Då var det måndag igen, men det är ju bara kortvecka så det känns inte så farligt. Nu är det bara två dagar kvar! Imorgon är det nationella i matte, känns som att det kommer gå åt helvete. Men finns inte så mycket man kan göra, utan man får bara göra provet och va glad sen när det är över! Haha. Ikväll ska jag skriva färdigt mitt arbete om vislyrikerna(snacka om efter)och sedan bara ta det lugnt. Hoppas ni haft en bra måndag hittills, puss.

CHILLING

2013-05-05 KL. 18:21:24
Hejhej! Har inte hunnit med att blogga idag, har varit iväg i princip hela dagen. Har varit vid strandbjörket och en sväng på stan med min kusin! Nu är jag hemma och solen lyser fortfarande. Sitter ute med datorn och kollar lite kläder och grejer på nätet. Hoppas ni haft en fin söndag guys!

fjärrutlösare

2013-05-05 KL. 18:16:46

Fick en fråga vart jag hade köpt min fjärrutlösare, och tänkte att jag lika gärna kunde ta det i ett inlägg! Jag har en canon eos 1000d, och detta är typ den enda som fungerar till kamera. Tycker iallafall att den funkar superbra! :)
TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN!

Fint väder

2013-05-04 KL. 17:52:23
Hejhej! Idag följde jag med mamma in till staden för att lämna tillbaka ett par ridbyxor och sedan köpte vi även godis och jag köpte en blus på lager157. Sedan har jag bara varit ute i solen och chillat och sådär. Kom nyss in och nu sitter jag och kollar lite på weheartit. Ska snart ta ett bad och sedan fixa med garderoben. Puss

GODMORGON

2013-05-04 KL. 10:01:41
Solen lyser in genom fönstret idag med, så himla skönt. Ska snart gå ut lite, kanske fota om jag känner för det! Idag ska jag också rensa i min garderob, plocka ut lite "vinterkläder" och göra plats för mer sommarkläder och sådär. Ser ut att bli en bra lördag iallafall!

NEW IN

2013-05-03 KL. 20:47:41
Lite nytt jag köpte idag nere på stan!
 
Ligger i bäddsoffan just nu och myser lite med katterna. Letar efter lite avslutningsklänningar på nätet tillsammans med Sonjis! Jag kanske har hittat en, får se om det blir den. Men nu måste man ju ha två i år eftersom det är en avslutningsmiddag för niorna också. Har det tillräckligt svårt att bara hitta en liksom, haha. Men jag löser det säkert! 

TODAYS

2013-05-03 KL. 19:17:54
Såhär har jag gått runt idag i det fina vädret, var riktigt varmt inne i stan idag & det blåste ingenting! Så himla skönt. Idag efter skolan var jag nere på stan med Mandis och shoppade lite, visar snart vad jag har köpt. Ska snart äta lite sen ta det lite lugnt, åh vad jag älskar helger alltså...

JUST CHILLING

2013-05-01 KL. 18:18:48
Solen steker - livet leker 
 
What's up? Har putsat färdigt alla fönster och snart blir det grillad mat ute för första gången i år! Hoppas ni haft en bra ledig dag. Hörs senare, pussar
 

1 MAJ 2013

2013-05-01 KL. 13:00:38
Då var det maj redan! Tiden går sjukt fort, känns som att det nyss var snö ute. Kollade bak lite i arkivet för 1 år sedan och då var det riktigt varmt nu i maj. Det är soligt och fint ute, men det hade inte skadat om det var lite varmare! Men det kommer väl. Är inne och myser med Simba just nu, men ska snart gå ut i solen! :)

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0