Skön helg

2014-04-30 KL. 14:25:00
Hej på er, det var ett tag sedan! Helgen bjöd på årets härligaste väder(både fredag, lördag & söndag!!) med strålande sol och temperaturer över 20°C vilket inte var helt fel, och trots att jag var ute i princip hela tiden så lyckas jag ändå bli sjuk. Så himla typiskt, blev sjuk ungefär samma tid förra året också vilket är superkonstigt... Det är nu man inte ska vara sjuk längre ju haha! Men det är inget jag kan göra något åt mer än att vila och försöka bli frisk som jag har försökt att bli nu de senaste tre dagarna. Och nu är det ju helg igen, långhelg dessutom. Då skulle det vara väldigt trevligt om man fick vara frisk också! Så jag hoppas att det bara blir ännu bättre framåt kvällen...Ha det bäst sålänge

OOTD

2014-04-25 KL. 21:00:00
Linne - H&M // byxor - dr denim // kofta - ullared // jacka - bikbok // scarf - lager157 // skor - H&M
 
 
 

Njuter

2014-04-25 KL. 17:43:15
Jag har bytt ut min bloggplats från sängen till en solsäng istället, och det är inte bara jag som njuter av solen!
 
Idag är ju helt klart den skönaste dagen utomhus, och fredag är det också. Kan inte bli så mycket bättre! Jag går ute med bara ben och fryser inte ett dugg. Lite synd att detta vädret inte kom i början på påsklovet dock, men jag klagar inte. Det soliga vädret är ju här nu iallafall! Klockan börjar närma sig 6 och jag lär sitta här ett tag till, lite grillning blir det ikväll också. Slänger upp en dagens outfit om en liten stund! Ha en asbra fredag

WHITE & BRIGHT

2014-04-24 KL. 20:00:00
 
 
 
 

TJUGOFJÄRDE APRIL

2014-04-24 KL. 16:53:00
Spenderade min påsk i en aning blåsigt Kalmar, men mysigt var det iallafall. Hann med en liten runda i city också. Annars har jag inte gjort så mycket mer, jag hade iallafall en mysig helg med sol utomhus! 
 Och i tisdags började skolan igen, inte världens roligaste men när solen lyser in genom fönstret på morgonen blir det lite lättare att gå upp! Har även käkat den nya glassen med lite annorlunda form, god är den iallafall! 
 
Hoppas allt är bra med er! Orkade inte blogga när jag kom hem sen i måndags, var nämligen så sjukt otaggad på att börja skolan igen efter en härlig vecka med lov! Men nu är det okej igen när vi får lite lovdagar nästa vecka♥! Nu ska jag städa mitt rum och fixa ihop lite fika, puss&kram

SNABB UPDATE

2014-04-19 KL. 15:09:06
 
Posar med gigantisk mugg
 
Hej på er! Tänkte bara göra en snabb uppdatering för att berätta att jag snart ska åka iväg. Vi ska nämligen åka på en premiärtur med husbilen, så det ska bli lite mysigt faktiskt. Vädret är ju förresten helt underbart, solen lyser & det är ca 19 grader ute. Jättehärligt! Hur som helst så kommer jag inte att ha med mig datorn, men ska försöka uppdatera så gott det går med mobilen. Ha en jättebra påsk allihopa!!

Gran Canaria part II

2014-04-18 KL. 19:44:35
 
Ytterligare 11 bilder från Kanarieöarna! 

DAGENS SHOPPING

2014-04-18 KL. 19:24:54
...en stor fet godispåse. Haha!
 
Idag är det långfredagen/långfredag(?) och jag har varit en vända på grand samarkand. Hittade inte något där och inte heller på lager157 däremot godis på hemmakväll. Absolut godaste godiset!! Tänkte slänga upp lite fler bilder från gran canaria snart, saknar det enormt en regnig dag som denna. Farmor & farfar är i USA, i'm so jealous. 

SKÄRTORSDAG

2014-04-17 KL. 15:17:00
Hej på er & glad påsk! Idag har jag inte gjort något kul alls hittills haha. Började dagen med att åka och ta en vaccinspruta mot TBE tror jag det var, så nu har jag lite ont i armen & huvudet. Men det gick bra så efter det också jag med och påskhandlade på Willys - KAOS. Folk överallt(personalen hade även sminkat sig som påskkärringar lol) och jag sprang runt som en galning och hämtade alla saker. Men till slut var vi även klara med det och efter lite städning ligger jag nu i min säng och tar det lite lugnt medan jag facetimear med sonjis! 
 
BTW, jag tvingade Sonja att skaffa blogg!! Så in och läs: www.sonjabecker.forme.se 

IT'S ALL ABOUT THE SHOES

2014-04-16 KL. 23:04:13
 
Patterned vans
En simpel, men väldigt fin outfit. 

HÄRLIGT MED SOL

2014-04-16 KL. 22:24:00
Denna soliga dag har jag spenderat i stan med min saknade sonjis.♥ Vi har promenerat en hel del, kikat i affärer och hängt i linnéparken. En toppendag helt enkelt! När jag kom hem tvingade mamma mig att följa med på orientering ca 50 min hemifrån med bil, och det gick inte alls bra, inte alls. Haha men det är en helt annan historia! Vi höres. 

STRIPED OUTFIT

2014-04-14 KL. 14:34:24
Mina svarta byxor är mer gråa än svarta för tillfället haha, hade dock tänkt försöka färga dom i tvättmaskinen. Orkar inte köpa nya hela tiden!! Alltid samma visa med svarta byxor...Ett riktigt i-landsproblem.

weheartit.com/johannawahlberg

2014-04-13 KL. 11:00:09
Ville bara berätta att mitt weheartit-konto har raderats av någon anledning.. så fick skapa ett nytt! Dock under samma namn: johannawahlberg PUSS

Sunday

2014-04-13 KL. 10:52:04
Hej på er! Ligger fortfarande i sängen, har dock varit uppe en runda för frukost. Idag vaknade jag med huvudvärk, sådan huvudvärk som inte hjälper med huvudvärkstablett, och det är ju inte så himla kul. Men det kanske är på grund av vädret eller något. En grej som är positiv är ju att man inte behöver ha någon söndagsångest, äntligen påsklov!! Idag ska jag iallafall ta det lugnt, fixa med lite grejer här hemma och kanske åka in till stan med mamma för några ärenden lite senare. 

SNAPSHOTS // GRANNIS

2014-04-11 KL. 16:12:29
Från min instagram: johannawahlberg

NEW IN

2014-04-11 KL. 15:54:47
När jag var nere på stan igår hittade jag denna jackan på bikbok. Kavajliknande kappa skulle jag vilja kalla den för! Hursomhelst har jag letat som en tok efter en ny jacka att ha nu i vår och när jag hittade denna så kunde jag inte motstå att köpa den. Dock lite för dyr för min smak, men kändes som det var min sista chans så jag slog till haha. Den kommer iallafall komma till användning! 

Thursday

2014-04-10 KL. 17:14:50
Torsdag idag, fredag imorgon. Vilket betyder PÅSKLOV! Något jag är väldigt väldigt taggad på. Ska bli superhärligt, vore dock kul om vädret var en aning bättre. Jag hoppas på det bästa! Idag slutade jag betydligt tidigare än vanligt, 20 över 12. Gick ner på stan och kikade lite i affärer med Elvira, sen gick jag till biblioteket och försökte plugga lite medan jag väntade på att bli hämtad av pappa. Inte mycket mer som står på schemat idag förutom att skriva färdigt två "små" inlämningar men det får vänta ett tag. Hoppas ni har haft en superbra torsdag!

Liten del av Gran Canaria

2014-04-08 KL. 19:39:20
Åh vad jag längtar tillbaka dit nu!! Speciellt nu när jag ligger under täcket & fryser...Får hoppas att vårvädret kommer tillbaka snart, det är väldigt välkommet. Iallafall, städat rummet✓ redigerat bilderDags att fortsätta! 

REGN

2014-04-08 KL. 17:46:37
Idag är en sådan dag då man bara vill vara inne och titta på film/serier. Det har spöregnat i princip hela dagen. Och det kan ju vara ganska mysigt, så länge man är inomhus! Resten av dagen ska jag precis som ovanstående, titta på serier. Ska även försöka hinna med att baka, städa mitt rum, göra matte, redigera kanarieöarna-bilder & bubbelbada. Hinner jag allt? Haha, får hoppas det då allt lockar förutom matten & städningen men som ändå måste göras. 

MEDIAPRODUKTION

2014-04-08 KL. 13:38:08
Usch, min blogg är så tråkig just nu. Jag hade massor av inspiration och idéer, men nu verkar de vara helt bortblåsta. Men ska försöka komma igång nu igen! Tänkte försöka hinna med att redigera lite fler bilder från kanarieöarna och lägga upp, det är ju lite kul iallafall. Hursomhelst, just nu har vi medieproduktion och jag & Amanda försöker skapa film. Det går inget vidare, inte riktigt vår grej. Men vi kämpar på, så får vi se om det blir något av det här. Vi hörs senare!

SPRING

2014-04-04 KL. 22:45:44
 
 

Hemkommen

2014-04-04 KL. 22:05:27
Det här vattnet alltså...
 
Happy friday allihopa! Halvsitter just nu i min säng medans jag väntar på att starta det nya avsnittet av Grey's Anatomy. Bara igår kollade jag på näst senaste avsnittet, snacka om lyx! I onsdags vid två-tiden ungefär satte jag mig på planet hem till Sverige & en lååång resa väntade mig. Vi flög från malmö så det var en bit att köra hem sen med bil, men det gick bra och jag lyckades somna till slut. Riktigt skönt att sova i sin egna säng! På torsdagen gick jag till skolan som en zombie och efter skolan pallrade jag mig ner till stan med Amanda för att kika på skor och lite annat smått och gott. Även idag hängde jag med mandis, då vi slutade vid 2 istället för kvart i 4. Inte helt fel! Inte världens varmaste temperatur ute, men det är ju iallafall sol och det är jag glad för. Slänger upp en dagens outfit om en stund! Ha det bäst

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0