SATURDAY

2014-08-30 KL. 20:06:53
Hej på er! Idag har jag inte gjort mycket alls faktiskt. Jag har varit en liten runda på grand samarkand annars har jag bara kollat på film och serier typ hela dagen. Haha. Har fortfarande ont i halsen så försöker kurera mig lite och hoppas att det inte blir sämre...Ikväll blir det pizza och fångarna på fortet! HA DET

MARBLE NAILS

2014-08-29 KL. 18:52:16
Mina fingrar ser jäkligt torra ut pga nagellacksborttagningsmedel haha.
Testade på att göra marmor-naglar! Marmor-mönstret är så himla fint, så varför inte ha det på sina naglar också? Jag lyckades väl lite sådär, men det var superenkelt att göra och allt du behöver är ett vitt nagellack, ett svart, ett grått(jag hade dock bara silvrigt...) & så ett topplack. 
 
1. Måla på vitt nagellack på alla naglarna.
2. Skrynkla ihop lite plastfolie.
3. Doppa sedan plastfoliet i den gråa färgen och dutta på nageln(dutta det på pappret lite innan nageln).
4. Gör likadant med den svarta färgen.
5. Och till sist målar du på lite topplack.
Klart!

thursday outfit

2014-08-28 KL. 22:10:36
 

HELG

2014-08-28 KL. 17:09:11
Hej på er! Jag kom hem från skolan för några timmar sedan och har precis kollat klart på en mysig film. Vädret ute är superfint, dock har jag ont i både halsen och huvudet...men tänkte gå ut ett slag nu iallafall och gå en runda. Imorgon är vi lediga från skolan(!!) så himla skönt, får se vad jag hittar på men förhoppningsvis mår jag bättre då iallafall. 

NEW IN

2014-08-27 KL. 19:22:43
Cardigan - Kappahl 175:- (egentligen 250:-)
Boyfriendjeans och svarta byxor - H&M 399:- & 99:-
Tjocktröja - Gina tricot 199:-
Spetslinne - Bikbok 49:- styck
Linne - Mango 199:-(?)
Blus - Lager157 150:-
Bomberjacka - Lager157 200:-
BB-cream(köpte den för den var så billig haha) & ögonskugga - Maxi / Kicks 79:- & 99:-
Lite som jag har köpt den senaste tiden, både på emporia och här hemma. 

ALL BLACK

2014-08-27 KL. 18:40:59
Byxor - Gina tricot // Linne - Bikbok // Cardigan - Kappahl // Skor - Converse

vs

2014-08-27 KL. 18:14:46
Igårkväll cyklade jag och mamma i en timme ungefär under Eriks träning, vi hann även med en sväng till rusta och jag fyndade dessa två ovan. Behövde faktiskt en ny lotion och dom luktar ju så gott haha! Sedan började det spöregna så vi skyndade oss hem och jag hoppade in i duschen. 
 
Idag slutade jag klockan halv 4 och gick ner på stan en sväng innan jag åkte hem med mamma. Ikväll tänkte jag göra färdigt ett litet projekt som vi gör i mediaproduktion, annars blir det inte så mycket mer förutom att vila så man orkar med skoldagen imorgon haha. Jag är så trött hela tiden så jag nästan somnar på lektionerna... 

FAKE

2014-08-26 KL. 15:14:00
Skulle vara jätte jätte snällt om ni anmälde detta jävla kontot, så det kan försvinna från facebook snabbare!! Tror nämligen att det krävs ganska många anmälningar för att det ska försvinna...TACK PÅ FÖRHAND♥

TUESDAY

2014-08-26 KL. 15:03:00
Som vanligt på morgonen när jag kliver upp så var det iskallt ute idag, därför slängde jag på mig en halvvarm outfit för att inte frysa ihjäl i skolan. Det ångrade jag ju sen när solen lyste ute och termometern visade 18 grader. Idag fick jag sluta 12.00 istället för 15.15 vilket inte är helt fel. Jag gjorde nämligen klart uppgifterna för de två sista lektionerna, därför fanns det ingen anledning att stanna kvar i skolan. Dessutom var det skönt att få komma hem och vila lite när jag haft så ont i huvudet och halsen de senaste dagarna! Nu hade jag tänkt fixa med lite grejer som glömts bort det senaste dagarna - som att städa mitt rum tillexempel. 

SONJA

2014-08-26 KL. 13:08:00
Idag åker bästa Sonja till USA för ett utbytesår, och åh vad jag kommer sakna henne men åh vad glad jag är för hennes skull!! Jag hoppas att ditt år blir så bra som det bara går fullt av nya äventyr och upplevelser, och det vet jag att det kommer att bli. Jag förväntar mig såklart att få höra allting. ;) Ta vara på tiden i drömmarnas land my love! (även om jag nog ibland kommer att önska att tiden gick lite snabbare...) LOVE YOU SONJIPONJI!♥

Emporia

2014-08-23 KL. 08:50:51

Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men jag har inte haft orken till  det. Stiga upp klockan halv 7 är en ganska stor omställning, haha. Men nu har jag kommit in i rutinerna igen(nästan iallafall) och känner att jag vill blogga igen! Jag har också hunnit fylla 17 år. På samma dag som skolan började. Kul. Inga mer kommentarer på det, haha. Just nu är jag påväg till emporia och laddad för att storshopping - förhoppningsvis. Vi hörs när jag kommer hem, puss&kram

SUNDAY

2014-08-17 KL. 16:08:06
Igår firade vi min och mammas födelsedag tillsammans med släkten, så då fick jag jag lite fina presenter! ♥ Tänkte ta en rejäl shoppingrunda efter min födelsedag sen när jag förhoppningsvis fått ihop lite pengar från både födelsedag och målandet av förrådet och lite sådär. 
 
Idag regnar det ute och jag ligger inne i sängen och äter lite gott medans jag varvar med att läsa lite och kolla på en film. Typiskt att det inte kunde vara lite fint väder nu innan skolan börjar...

PATTERNED T-SHIRT

2014-08-16 KL. 18:19:20

FRIDAY

2014-08-15 KL. 23:11:01
Åh, vad jag saknar värmen! Det känns som det var evigheter sedan det var sådär fint väder hela dagen med strålande sol och höga temperaturer. Hoppas det kommer några fler sådana dagar innan sommaren är slut. 
 
Idag var jag inne i stan med mamma & Wilma hela dagen och gjorde en massa ärenden. Kom hem runt 6 med huvudvärk pga det konstiga vädret och nu ligger jag i sängen och myser med Smilla samtidigt som jag kollar på en film(+ tumblr:ar). Jag kan inte göra en sak samtidigt, haha. Kollar jag på en film MÅSTE jag hålla på med mobilen samtidigt annars blir jag uttråkad med en gång... Kanske inte är så bra att hålla på så egentligen men jag kan inte hjälpa det. Om jag tillexempel städar eller gör mig i ordning måste jag ha på en film(helst en jag sett flera gånger och kan replikerna till) samtidigt. Det är väl kanske lite mer normalt att ha musik på samtidigt istället, men av någon anledning vill jag ha en film på. Haha. Någon som är likadan? 

SUMMER vs AUTUMN

2014-08-14 KL. 23:04:06
 
same top - different outfits
Slänge ihop ett kollage med en topp från monki som jag tycker är sååå fin. Måste införskaffa mig den asap. På sommaren tycker jag matchningen till vänster är superfin medans den till höger passar utmärkt till både hösten & vintern. Tryck bara på bilden för att se vart allt kommer ifrån!

Måla

2014-08-14 KL. 20:04:19
De senaste dagarna(eller okej senaste veckorna) så har jag hållit på med att måla ett förråd för att tjäna ihop lite pengar. Dock har det ännu inte blivit klart, men de senaste dagarna har jag målat extra mycket för att få det klart så jag äntligen kan ha lite pengar efter att ha varit pank typ hela sommaren, haha. Nej men sen så fyller jag ju år också så då har jag iallafall en liten "höst-budget". 

GRATTIS!!

2014-08-14 KL. 19:47:30
Cute hat you got there! 
 
Idag är det mi madres födelsedag, så grattis mammi! Ikväll blir det lite god mat & mys för att fira lite. På morgonen fick hon även lite nice presenter av mig & Wilma. Nu hade jag tänkt göra iordning lite på mitt rum sen fundera ut något spännande inlägg att publicera då min blogg ekar tråkigt tom...Men jag tror jag kommer igång lite mer nu när det börjar gå mot höst & skolan börjar och sådär. Då blir det lite mer "rutin" att blogga skulle man kunna säga. 

MONDAY

2014-08-11 KL. 20:37:45
Hejhopp! Idag har jag hunnit med en hel del, bland annat en kort runda på stan med Wilma. Idag kom jag på att imorgon är det exakt en vecka tills skolan börjar & tills min födelsedag. Och vad är en bättre present än att få börja skolan igen? Haha. Hursomhelst så har jag inte brytt mig om min födelsedag så väldans mycket de senaste åren då jag värdesätter sommarlovet framför min födelsedag...Men det blir ju åtminstone något litet att se framemot nästa vecka! ;) Nu är jag sugen på någonting, så tänkte gå ut i köket och baka lite. Vi hörs imorgon!

GREY + LEVI'S

2014-08-11 KL. 00:29:40
Tröja - Bikbok // Shorts - Levis(imso.com) // Skor - H&M // Klocka - Daniel Wellington

KROATIEN - RABAC

2014-08-09 KL. 22:53:03
Här kommer några bilder från havet i Kroatien. Vattnet är ju så underbart att jag dör. 
 
Kom hem för några timmar sedan och regnet öste ner utanför så vad passade bättre än lite vampire diaries. Trots det fick vi iallafall fint väder i stugan så vi både kunde bada och sola lite. Annars har vi grillat, läst böcker & bara tagit det lugnt! Nu hade jag tänkt fortsätta titta på TVD, ja jag är beroende haha. Vi hörs imorgon med fler inlägg! P&K

SATURDAY

2014-08-09 KL. 10:55:30
Jag har haft två helmysiga dagar med min goding som innehöll en shoppingrunda inne i staden & så en dag hemma hos mig med fotografering och slappande på studsmattan i solen. Man får passa på nu innan hon åker iväg till USA! ♥
 
Igårkväll var det kräftfiske som gällde här hemma, men idag blir det en dag i mormor och morfars stuga för lite sol(förhoppningsvis) och bad. Vet ej riktigt när jag kommer hem, men vi hörs då iallafall. Ha en go lördag!

NEW IN

2014-08-07 KL. 11:41:32
Köpte denna trenchcoat för ett bra tag sedan på rean på bikbok, men har glömt att visa den här på bloggen. Egentligen köpte jag den mest för den var så billig, haha. Men den var fin också. Dock lite för stor, men det går säkert att fixa på något sätt! Passar bra nu i början på hösten då det inte är lika kallt. 

7 AUGUSTI 2014

2014-08-07 KL. 11:33:55
Mitt blogg-crib <3 
 
Godmorgon eller om man nu kan säga så klockan halv 12 på förmiddagen. Idag lyser solen ute så ska försöka vara ute och få lite sol på mig idag, dock har jag en del saker som jag måste göra här hemma. Men senare på eftermiddagen åker jag iallafall in mot stan för att träffa sonjiponji en sväng (glöm inte läsa hennes blogg: http://sonjabeckers.blogg.se) Så det är NICE. Ska försöka få till lite fler inlägg idag än vad jag har fått den senaste veckan...Ha en skön dag sålänge!

TUMBLR

2014-08-06 KL. 18:26:57
Har under de senaste dagarna fått ett "tumblr-återfall" haha. Sitter just nu och rebloggar en massa bilder samtidigt som jag pratar med Sonja på facetime. Supermyyyyyys. Ikväll blir det grillad mat och sen lite vampire diaries på det. Om ni vill följa mig på tumblr så hittar ni mig här: 

LATELY

2014-08-05 KL. 17:46:24
4 bilder från de senaste dagarna. 
 
Hej på er! Idag har jag suttit inne och väntat på att det ska sluta regna, och det har jag gjort i princip hela dagen. Haha. För det har inte slutat regna heller utan det har bara fortsatt att ösa ner utanför fönstret, och då kändes det bättre att stanna kvar inomhus. Söndagen i Hällevik var betydligt skönare än lördagen då jag satt inne och kollade på vampire diaries för det var så kallt haha. Då spenderade vi iallafall halva dagen vid poolerna och resten av dagen på stranden tills det var dags att åka hem igen. Nu är jag väldigt sugen på choklad, så funderar på att baka någonting...

HÄLLEVIK

2014-08-02 KL. 10:52:58
Tre snabba bilder från igår!
 
Sitter just nu med en filt över mig utanför husbilen och fryser samtidigt som jag försöker ladda ner vampire diaries säsong 3, haha. Innan jag åkte hade jag nämligen laddat ner 85% så jag hoppas på att detta wifi:t klarar av de sista %. Igår var vädret helt okej, men idag visar det tyvärr mulet och regn så vi får försöka underhålla oss på andra sätt än att bada & sola. Jag hade tänkt fixa med lite bilder från Kroatien nu när jag ändå inte har något speciellt för mig, men glömde minneskortet med bilderna tyvärr...Så det får bli när jag kommer hem istället! HA DET

Casual

2014-08-01 KL. 13:40:00
Casual
 

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0