FREDAG IMORGON!

2014-02-27 KL. 19:31:23
Och så var den jobbigaste dagen, enligt mig, avklarad också. Jag har till och med gjort färdigt det jag skulle plugga på nu ikväll, så nu kan jag sätta mig framför top model med gott samvete haha. Nu taggar vi fredag imorgon, ska bli riktigt skönt! P&K

WEDNESDAY

2014-02-26 KL. 17:05:16
Hej på er! Ännu en skoldag är klar, känns superskönt att det bara är två dagar kvar tills det är helg. Just nu är jag väldigt tacksam över att veckorna går så snabbt! Dagen rullade på med matte, svenska, engelska & media och så slutade jag kvart i 3. Dock kom jag inte hem förens nu, men det är okej så länge jag får ligga här i min säng resten av dagen. Haha! Nä, men jag har iallafall lite plugg att göra annars ska jag bara ta det lugnt. Städade mitt rum igår också vilket gör det väldigt skönt att vara här inne faktiskt! HA DET

TJUGOFEMTE FEBRUARI

2014-02-25 KL. 18:38:00
Tisdag & jag är ungefär lika trött som min katt just nu. Bara tre dagar kvar, och sen är det helg haha. Igårkväll kollade jag både på top model, talang & sedan hasselhoff talkshow. Ikväll blir det top model igen, gillar dock inte att det ska vara nästan varje dag nu istället för 1 dag i veckan...Så jobbigt, för då hinner jag nästan inte se alla avsnitt. Men jaja det får gå, spännande är det iallafall! Idag var jag förresten på bikbok i stan för första gången sen de gjort om, lite efter haha. Hursomhelst var det sjukt nice! Snyggare där inne & lättare att hitta saker. Det gillas! Vi hörs imorgon, puss på er!!

PINK

2014-02-24 KL. 17:15:00
Eftersom jag ändå slutade så pass tidigt idag kunde jag lika gärna köra ett träningspass här inne. Kan vara kul att  göra det när det är ljust någon gång också, känns skönare då! Brukar bara köra med lite olika appar tex: 7 minute workout & daily workout + övningar som jag redan kan i huvudet. Nu blir det bubbelbad, standard på måndagar! 

BRA DAG

2014-02-24 KL. 15:46:00
Inte allt för hemsk måndag ändå! Slutade halv 2, solen har skinit i princip hela dagen & ikväll är det massor av bra program på TV haha. Det enda negativa är väl att jag har ont i huvudet, men får hoppas att det går över tills ikväll. Just nu sitter jag i soffan & läser och äter maaaat! Hoppas att ni haft en bra måndag so far, även om ni börjat skolan igen eller precis fått lov. P&K

ULLARED

2014-02-23 KL. 14:45:53
Cozy pants med leo-mönster
Supergo kofta som känns lite som en jacka, går nästan att använda den som det när det är varmare!
Doftljus som luktar jordgubbsglass, sååå gott!
Ny foundation // 2 värmeskyddsspray(5 kr styck!!) // glansspray // billig mascara(faktiskt bra) // nya öronhängen, slarvar bort mina sånna hela tiden... // ögonbrynspensel
2 nagellack, ett silvrigt & ett glittrigt.
 
Sen köpte jag även lite underkläder, godis & så sims 3 universitetsliv tillsammans med Wilma haha! Världens roligaste tidsfördriv...Är iallafall supernöjd med det jag köpte. Brukar alltid köpa massa onödiga saker, men det gjorde jag inte denna gången. :)

LAZY SUNDAY

2014-02-23 KL. 10:24:26
Ligger just nu i soffan med Simba i ansiktet medans jag pluggar. Vill gärna bli klar nu på förmiddagen så jag slipper tänka på det sen! Det är nästan lite mysigt när solen lyser genom fönstret emellanåt. Senare när jag är klar med detta hade jag tänkt göra lite roligare inlägg. Speciellt nu när det stigit så de senaste dagarna, har fått supersnälla & gulliga kommentarer också. Tack så mycket för det verkligen! Om jag får ihop det med bilder och allt kan jag visa lite vad jag hittade på gekås igår. P&K♥

Gekås Ullared

2014-02-22 KL. 09:24:16
Hej på er! Just nu sitter jag i bilen påväg till Ullared, blev en spontanresa dit idag. Supernice, en hel del grejer som jag skulle behöva köpa så får hoppas att jag hittar lite av det där! Nu vet ni vart jag håller till idag, så får jag försöka blogga när jag kommer hem istället. P&K, hoppas ni får en superbra lördag!!


FREDAG

2014-02-21 KL. 19:42:55
Nu saknar jag sommaren mer än något annat! Visst är det mysigt med regn när man sitter inomhus, men när man väl måste gå ut är det inte lika mysigt längre...
 
Idag har jag varit hemma hos sonjis, vi har filmat lite, fotat lite & bara haft det supermyyys & roligt som vanligt! Så min fredag har varit toppen helt enkelt. Men nu har jag huvudvärk IGEN, så jag ska käka lite mat & se om jag orkar ta något från det sista plugget idag annars gör jag det på söndag(vilket jag tror det blir)haha...Puss&kram!! 

SNABBA, SMARTA & SMIDIGA

2014-02-20 KL. 19:49:31
Hej på er! Idag har jag spenderat min dag på boda borg med några familjer. Bland annat Amandas! Lyckades skrapa ihop 6 stycken stämplar, så vi kände oss rätt nöjda med vårt resultat när vi åkte därifrån klockan 5 då det stängde. Hade det iallafall riktigt kul men nu är jag sååå trött & huvudet dunkar. Nu blir det mat och TV. Puss&kram
 
Idag tror jag förresten att jag har haft besöksrekord!! Undrade varför det helt plötsligt började stiga så, men då visade det sig att jag var på topplistan på blogg.se på mest kommenterade bloggar en stund. Det är verkligen superkul så tack så mycket för det!! 
 

SMINK

2014-02-17 KL. 15:01:00
1. Foundation från maybelline - fit me (färg 115) // 2. Puder från samma märke (färg 120) // 3. Ögonbrynspenna från H&M (lightbrown) // 4. Ögonbrynsskuggor från H&M // 5. Eyeliner från Ullared tror jag haha. // 6. Primer från lumene (kicks) // 7. Gammal bronzer som jag inte ens vet vart den kommer ifrån, måste köpa ny... // 8. Mascara från Yves Rocher // 9. Face-mist från elf // 10. "Dubbel-borste" från H&M (använder till concealer & bronzer) // 11. Borste också från H&M (puder) // 12. "Stippling-brush" från elf (använder till foundation) // 13. Concealer från fit me
 Fick en fråga för ett tag sedan om vad jag använde för smink, så tänkte visa det! Spenderar knappt några pengar alls på smink, vilket man kanske egentligen borde göra för att vara snäll mot sin hy och så. Men jag lägger hellre den lilla summa pengar jag har på kläder även om smink och sådant är kul!  
 
 
 

mysiga

2014-02-17 KL. 11:43:14
 

GODMORGON

2014-02-17 KL. 10:16:52

Hej på er! Ligger just nu i soffan och spelar lite på iPaden. Har blivit beroende av spelet geometry dash...Flappy bird har släppt lite nu då det känns som att jag inte kommer längre än mitt rekord: 82. Hahaha, no life! Halsen är lite bättre nu, men tar det fortfarande lite lugnt...skönaste att vakna upp och veta att det är sportlov iallafall!!

KENZO

2014-02-16 KL. 15:00:00
 
KENZO
 

SUNDAY

2014-02-16 KL. 14:19:00
Rätt skönt att vakna upp idag & veta om att det inte är någon skola imorgon! Har tagit mig ca 2 timmar att städa mitt rum, haha...Kollade på en film samtidigt så det gick extra långsamt. Har ännu mer ont i halsen osv idag, men får hoppas att det går över idag när jag tar det lite lugnt. Ska snart fixa lite mat, sen är det en del andra saker jag ska hinna med att göra här hemma. Bland annat plugga...Några saker jag inte hann göra färdigt innan lovet men det är inte så farligt! Önskar er en bra söndag, hejhopp!
 

ALLA ♥ DAG

2014-02-14 KL. 19:11:00
Hej på er & glad alla hjärtans dag!! Jag är mest glad över att det är sportlov nu. Dagen flöt på lika bra som igår och jag slutade runt kvart i 12. Engelskaprovet gick helt okej också, så det var skönt! Efter skolan gick jag runt sjön med mammi och sen köpte vi lite gott på hemmakväll. Känner mig tyvärr lite sådär ikväll, har huvudvärk & blivit förkyld..Så det blir en hel del filmer ikväll & ett bad på det tror jag. Hoppas ni haft en superbra dag, p&k!!

I'M BACK

2014-02-13 KL. 13:02:16
Blev en paus på några dagar då jag både har varit sjuk & pluggat till engelskaprov. Men nu är jag tillbaka igen! Nu är det bara 1 dag kvar, gud vad jag har längtat efter detta sportlov. Ska bli så sjukt skönt. På tal om skönt haha, idag började vi 5 över 9 och slutade kvart över 11. Inte helt fel! Och imorgon slutar jag dagen lite över 12 med engelskaprov. Men det är helt okej faktiskt, engelskaprov brukar aldrig vara speciellt svåra.
Så just nu är allt på topp, hoppas allt är bra med er!

Sunday

2014-02-09 KL. 11:22:00
// Bilder från slutet på sommaren förra året, iallafall ett snäpp brunare då än nu! //
 
Vaknade för ett tag sedan och just nu scrollar jag igenom weheartit & tumblr som vanligt. Och det är helt klart sommarbilderna som lockar mest! Vädret ute just nu är det tråkigaste som finns. Kallt, ingen snö, ingen is & grå himmel. Vår och sommar nu tack!

THROWBACK

2014-02-08 KL. 20:02:00
En iphone-bild i från Amadores förra året. Älskar det stället!
 
Som ni nog ser så har jag ändrat litegrann på min blogg. Jag gjorde det för att jag tröttnar så snabbt när det är "över-fint" eller vad man ska kalla det, så jag ville ha det mer simpelt igen. Som jag alltid brukar vilja ha till slut iallafall. Fokusen ska ju trots allt ligga på inläggen liksom! Och så har jag också gjort så jag kan ladda upp lite större bilder, vilket inte är helt fel. Hursomhelst, jag hoppas att detta blir bra & att ni får en superbra lördagskväll!

TEST

2014-02-08 KL. 19:23:00
 
 

HAPPY B-DAY!! ♥

2014-02-08 KL. 12:35:00
Grattis på födelsedagen babyboooo!! Nu hoppas jag att du får världens bästa födelsedag, för det är du värd. ♥ Love u very mucho, men det vet du redan. Pusspusspusspuss!!

TODIEFOR.SE

2014-02-07 KL. 15:24:54
 

WEDNESDAY

2014-02-05 KL. 20:55:37
Snart är onsdagen över, imorgon är det torsdag & sen är det äntligen fredag igen! Veckorna går snabbt nu, bara en vecka kvar efter denna så är det sportlov sen. Riktigt skönt! Jag ligger i sängen och byter lite mellan att läsa en bok, kolla på greys anatomy och scrolla igenom tumblr & weheartit. Vi höres!

MIN KVÄLL

2014-02-04 KL. 20:54:37
Spenderar min kväll här i sängen med lite cornflakeskakor och hunger games: catching fire! Har inte sett den än, men nu har den kommit ut på swefilmer så nu var det dags haha. Tror dock inte att jag kommer orka titta på hela filmen då den är sååå lång...Speciellt inte när jag är så trött som jag har varit idag. Höll på att somna i skolan ett antal gånger. Men det är fan inte kul alls att börja klockan 8 på morgonen, så det ska bli skönt med sovmorgon imorgon! Ha en bra kväll, så hörs vi imorgon!

LÖRDAG

2014-02-01 KL. 14:57:59
Mina pengar har äntligen kommit, så nu i helgen hoppas jag på att hitta lite fina/behövliga saker. Känns som att jag inte har haft pengar på år & dar...haha. Har precis kommit in efter att ha varit ute och fotograferat lite. Det är lite roligare när det är snö, men inget slår sommarfoton! Läääängtar

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0