TIPS

2013-10-31 KL. 13:34:18
 
Såhär såg de ut innan tvätten. Dock visar bilden inte riktigt hur smutsiga dom var, kan lova att de såg ännu värre ut! Haha.
Hursomhelst, först skrubbade jag dom i varmt vatten med tvättmedel i. Jag brukar också hälla på tvättmedel på skon sen skrubba in det i skon, tycker det funkar bra! 
Sen fyllde jag en hink med ljummet vatten(väldigt viktigt att det är ljummet vatten annars fungerar inte blekningen lika bra), och efter det hällde jag i klorin. Jag använde inget mått utan jag bara hällde på lite. Och så la jag i skorna & skosnörena. 
och såhär blev det, bilderna gör ingen rättvisa nu heller tyvärr. De är renare & vitare i verkligheten. Men man ser skillnad iallafall! Jag brukar även köpa nya skosnören och sätta i, men jag gjorde inte det denna gången. 
La dom också jämte Wilmas som är lika smutsiga som mina var. Tycker detta funkar bra om man inte vill köpa nya converse hela tiden. Även om jag snart skulle behöva det! Detta har jag gjort ett antal gånger, så detta tipsar jag om. 

BORED

2013-10-30 KL. 15:02:00
 Har inte blivit av att jag hittat på något idag, så just nu är jag riktigt uttråkad. Och jag tycker att det är mörkt ute? Känns som att klockan är typ 5 och inte 3. Snackade nyss lite med Mandis och försökte hjälpa henne lite med hennes kamera, klurigt med nikon. Haha! Jag är sjukt sugen på märtas skurna chokladkakor, vet bara inte om jag orkar baka dom...

30 OKTOBER

2013-10-30 KL. 11:44:00
Gammal bild!
 
Snart är det november, och sen är det inte långt kvar till julafton! Tiden går sjukt fort, speciellt mellan sommarlovet och julafton tycker jag. Men det räcker med snö i ca 2-3 veckor, sen kan gärna våren komma! Haha. Förlåt för att jag inte bloggade igår, men har lite bloggtorka. Men det är höstlov så jag har tid på mig att tänka ut roliga inlägg. Men om det skulle vara något som ni kommer på, kommentera gärna. Kan vara nästan vad som helst!
 
Klockan är bara 20 i 12, men känns som att klockan är mycket mer! Har inte riktigt vant mig vid "omställningen" än. Igår kom jag hem från mormor & morfar och både strömmen och internet var kvar! Så skönt att slippa krångla med det. Men jag trodde verkligen att strömmen hade gått, så det var en rolig överraskning. Ha det bra sålänge!
 

Shopping

2013-10-28 KL. 19:40:00


Istället för shopping i Köpenhamn fick det bli shopping på Grand samarkand! Haha,  men det var mysigt det också. Fick med mig en go tröja hem! Innan vi gick in på Grand var allt lugnt ute, men när vi kom ut sen hade det börjat blåsa en hel del och vi bestämde oss för att åka hem till mormor och morfar och sova där istället, pga att vi bor i skogen och antagligen kommer få strömavbrott, inte så kul. Haha! Så just nu myser jag i mormors mjukiskläder och ska snart sätta på en film. Puss på er, och håll i hatten!

STORM

2013-10-28 KL. 07:51:51
Godmorgon! Är uppe tidigt idag. Jag, mamma, Wilma & farmor hade tänkt att vi skulle ta tåget till Köpenhamn idag, men tyvärr blir det inte av. Idag ska det ju tydligen komma en storm värre än Gudrun...Så trååååkigt! Men det är som det är. Så vi får se vad som händer idag istället. 
 

Hemma

2013-10-27 KL. 18:22:02
Två bilder från våren på mig & mandis. 
 
Haft en riktigt mysig dag faktiskt, även fast det inte blev som vi planerat. Haha! Först tänkte vi att vi skulle cykla ut till en skog i närheten och fota, men när vi väl kom dit var det bara fula färger och inga löv på träden där. Då bestämde vi att vi skulle cykla hem & ta bussen till en fin bok-skog i närheten av grand samarkand. Vi sprang som idioter för att hinna med bussen och när vi väl var framme orkade vi inte gå till skogen så vi bestämde oss för att mysa lite på grand istället. Haha, inte alls enligt våra planer men det blev bra ändå. Köpte godis som jag sitter och äter på nu. Ska snart bosätta mig inne på toan för att fräscha upp mitt hår, känner att det behövs. 
Trillade in väldigt många fina & snälla kommentarer idag, tack så hemskt mycket! PoK

Nike air force

2013-10-27 KL. 11:33:00
 
nike air force
 
Sämst kollage som jag gjorde nyss på 5 min, men ändå. Vill så ha dessa skor, bekväma & snygga.
 
nike air force by johannawahlberg featuring v neck sweaters

27 oktober

2013-10-27 KL. 10:16:13
Hej på er! Ni har väl inte glömt att ställa om klockan? Haha. Så nu är klockan 10 istället för 11. Jag tycker det är skönt att det är lite ljusare på morgonen, men desto tråkigare att det blir mörkare på kvällen..Men det kan vara mysigt det också! 

Träffa Amanda står på schemat idag. Vi hade tänkt att vi skulle försöka få till några fina bilder i det sköna höstvädret, och efter det gå en liten runda på stan. Tror det kommer bli en supermysig dag! Det är ju faktiskt rätt varmt ute, tycker det är jätteskönt. Att vara ute bland alla fina färger och slippa frysa.

Discobowling

2013-10-26 KL. 12:30:00

Har precis kommit hem nu, och håller på att packa upp mina grejer. Igår gick vi en runda på stan, fick med mig en gosig halsduk hem. På kvällen sen gick vi och bowlade och efter det åt vi på något mysigt ställe. Åt lite hotellfrukost nu på morgonen sen styrde vi bilen hemåt. Jag tycker att det var en lyckad helg, mysig stad & inte för kallt ute heller. Så det var en bra start på höstlovet! Ser framemot att försöka göra lite roligare inlägg nu när man inte behöver tänka på skolan. Så stay tuned!

Godmorgon

2013-10-25 KL. 09:52:00
 Fredag morgon och jag ligger i en hotellsäng istället för att sitta vid skolbänken! Ska snart sätta på senaste avsnittet av greys som kom ut inatt och sen tror jag att vi ska ut på stan en sväng. Vi höres, och hoppas att ni får en bra fredag! PoK

Påväg

2013-10-24 KL. 18:44:33
Nu har jag höstlov! Sitter i bilen just nu. Vi ska åka iväg och bo på hotell i helgen och göra lite andra saker också, så mysigt! Har med mig datorn, så det blir lite bloggning iallafall. Ser framemot att hoppa ner i en mysig hotellsäng ikväll! Puss, så hörs vi sen! 

Lång dag

2013-10-23 KL. 21:19:05
Har inte orkat ta några bilder denna veckan, så himla trött. Så det fick bli en till gammal bild!
 
Veckans längsta dag i skolan avklarad, känns lika bra varje gång. Slutar vanligtvis 20 över 4, men fick sluta 10 i 4 istället. Dock fick jag ändå vänta på mamma tills kvart över 4.. Sen var det iallafall fort hem, äta, vila i en kvart & sedan byta om. Jag kom hem från ridningen ca kvart över 7 och har badat bubbelbad från då tills halv 9..Haha! Imorgon är det min sista dag, sen tar jag höstlov. Oj vad skönt. 
 

ES MEDIA

2013-10-22 KL. 15:49:00
Fick skoltröjorna idag, så mysiga! Står ES media där fram och på baksidan är det Kungsmads logga. 
 
Kom hem från skolan för en stund sedan och har precis käkat lite. För övrigt har det varit en skön dag i skolan, vi har typ ingenting nu innan lovet så det är skönt. Och jag har bara 2 dagar kvar i skolan nu vilket känns super.
Känns som att det blir sängen resten av dagen idag, haha. Är trött och sugen på att titta på någon bra film! 

Monday

2013-10-21 KL. 17:10:41
En ca 1 år gammal bild på mig och min goding!
 
Hej på er! Allt bra? Antar att många har varit i skolan idag. Själv har man bara tagit det lugnt! Var först tänkt att träffa mandis en sväng, men kunde inte komma iväg någonstans och var inte så sugen på att ta cykeln i spöregn, haha! Antagligen kommer jag bara ta det lugnt i min säng resten av kvällen, vädret gör mig trött fast på ett mysigt sätt. Haha!
 

Cornflakeskakor

2013-10-20 KL. 22:40:00
Två snygga blixtbilder från Wilmas & min bakning innan.

Jag tänkte slå på stort och baka typ märtas skurna chokladkakor eller något sådant, men sen kände jag efter lite och kom fram till att jag inte orkade det. Så det fick bli cornflakeskakor istället! Haha, är egentligen rätt trött på det nu. Men det är så enkelt och går snabbt att göra dom ju! Nu ska jag sätta på en film och njuta av att jag är ledig imorgon, vi hörs. Pussis

BORED

2013-10-20 KL. 19:56:41
Mitt ilandsproblem nuförtiden är att jag inte kan hitta någon bra film, överhuvudtaget. Hittar ingen sån där film som är sådär sjukt bra...Har redan sett alla bra! Istället går jag och väntar på fredagarna på ett nytt avsnitt av grey's anatomy. Men nu ska jag sätta mig framför teven och kolla på första avsnittet av solsidan! SUPERNAJS.
 

Rainy day

2013-10-20 KL. 15:50:00


Gått runt i mysiga kläder idag när jag och mamma varit i stan och gjort lite ärenden! Nu är jag hemma i min mysiga säng igen, tror att jag ska ta och baka något snart. Är uttråkad och sugen på något gott, haha! Får se vad det blir. 

Sheinside.com

2013-10-20 KL. 13:04:00
Har letat ett tag efter en mysig sweater, och för någon vecka sedan hittade jag den på sheinside.com och beställde den direkt! Tycker den sidan är jättebra, billigt också! Denna tröja kostade liksom 145 kr. 
 

Sunday

2013-10-20 KL. 11:42:11
Godmorgon! Idag är det söndag och det känns faktiskt jätteskönt, en hel dag till att ta det lugnt & så behöver man inte gå till skolan imorgon iallafall. Riktigt härligt! Sen går jag bara tisdag, onsdag torsdag (är ledig på fredagen) sen är det dags för höstlov! Har inga stora planer idag, är hemma själv med mamma lite idag på förmiddagen så vi kanske hittar på något. Det får vi se. Hoppas ni får en bra söndag allihopa! PoK
 

Mys

2013-10-19 KL. 18:42:00

Har haft det supermysigt idag med Sonjis! Vi gick lite på höstmarknaden på torget och köpte godisremmar, sååå gott! Sen köpte vi även godis från hemmakväll och bara strosade runt på stan. Så ikväll blir det film & gott! Nu ska jag städa upp på mitt rum efter lite lek med kusinen & sen ska jag hjälpa till att göra pizza som blir kvällens mat. Mums!

GREY'S DAY

2013-10-18 KL. 18:59:00
Bild från förra helgen!
 
Fredag betyder - Grey's Anatomy. Så taggad! Har precis krypit ner i min sköna säng, är riktigt frusen efter att ha varit ute och gått en stor del av dagen. Så det ska bli så mysigt att bara ligga här ikväll, haha! Ha det bäst sålänge.

TGIF

2013-10-18 KL. 18:37:28
Poncho - Åhlens // Jeans - Lager157 // Dr martens
 
Pinsamt dåliga bilder, men bättre än inget! Haha. Så ser man också i bakgrunden att jag använder min fåtölj som en klädhängare + att min spegel måste putsas. Något som kan vara på en nackel och en fördel på hösten är att det blir mörkt fortare. Tycker det är mysigt när man sitter inne och kollar på film och det är mörkt utanför fönstret, men det är mindre bra att det inte är alls lika bra ljus när man kommer hem från skolan för att fota! Ska försöka ta bilder på morgonen ibland, är dock så trött då. Haha, men på helgerna funkar det ju bra iallafall. 
 
Nu är det iallafall fredag och allt är på topp just nu! Hade en bra dag i skolan, gjorde historiaprovet sista lektionen som gick helt okej och sen fick vi sluta tidigare. Inte dumt det! Efter skolan gick jag ner till stan för att sedan åka hem med mamma. Höstmarknad på torget nu, så himla mysigt!
 

KVÄLLSMYS

2013-10-17 KL. 19:45:21
Var ju på Ikea förra helgen, hursomhelst så köpte jag en ny säng! Så underbart. Hade ju min sån "dagbädd" eller vad det heter innan som var 80 cm...Så det känns jätteskönt med 105 cm nu. Kan röra mig nu! Haha. 
Nu ska jag käka lite tacos och sen ska jag hoppa in i duschen, ha det!

Back on track

2013-10-17 KL. 18:48:00
Hej på er! Nu har jag varit borta några dagar iallafall, tänkte egentligen inte börja blogga igen förens imorgon. Men nu har jag tid igen och kände att jag ville börja redan idag. Känns som att jag kommit ifatt rätt bra i skolan nu, hade matteprov idag som ändå gick helt okej för att inte ha haft matteboken hemma när jag var sjuk & imorgon ska jag göra ett historiaprov som jag missade, men det har jag redan pluggat färdigt till.
Men sen är det inga mer prov och sånt där innan höstlovet, och på måndag har vi studiedag! Så det blir långhelg igen. Allting är väldigt härligt just nu!

Liten bloggpaus

2013-10-14 KL. 12:21:00
Hej! Tänkte bara säga att jag tar en liten bloggpaus tills fredag ungefär, varit sjuk en vecka nu och vill komma ifatt i skolan denna veckan. Men på fredag/lördag är jag back on track igen med roligare inlägg! Ha det bäst sålänge, puss

Ikea

2013-10-13 KL. 13:51:42

Befinner mig på Ikea just nu, tänkte bara berätta att jag mår mycket bättre nu! Bloggar mer när jag kommer hem. PoK

Mysiga hösten

2013-10-09 KL. 21:00:33
I förrgår fick jag lite krafter och gick ut med kamera en sväng på eftermiddagen och knäppte några bilder utanför mitt hus. Både nere vid sjön, på Smilla & hästarna. Längtar tills alla träd börjar ändra färg på löven, men än så länge är det fint när det sticker upp ett och annat lysande gult träd bland de gröna träden. 

Nu ska jag kolla på GA på femman! Premiär i Sverige idag ju, har dock redan sett premiären för 2 veckor sedan. Haha! Men eftersom jag är sjuk har jag inget bättre för mig. PoK

Sjuk

2013-10-08 KL. 12:50:57
Tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta att jag har blivit sjuk igen. Sjukt ont i halsen och huvudet. Det suger verkligen, men det finns inte så mycket mer jag kan göra än att vila. Men så fort jag är bättre igen så kommer jag tillbaka. Ha det! 

I skogen

2013-10-06 KL. 11:25:28


Befinner mig just nu i skogen och letar efter svamp! Haha, tur att det är fint väder iallafall. Hoppas på att det blir lite fika snart! ;) När jag kommer hem tänkte jag ta med mig kamera och allt och hitta något fint ställe att fota på. 

HÖSTDAG

2013-10-05 KL. 17:26:34
Kände verkligen att det var höst idag, regn i luften och alla löv har börjat ändra färg. Det är det fina med hösten!
 
Idag har jag spenderat min dag med Sonjis. Har verkligen haft det supermysigt! Först gick vi en runda på stan och kikade lite, sedan gick vi hem till henne och tog det lugnt. Hon lockade även mitt hår! Tyckte det blev jätte bra, jag har aldrig lyckats med det själv! Haha. Så det var kul att testa lite då jag alltid har rakt hår annars. 

FREDAGSMYS

2013-10-04 KL. 20:36:34
Plockat fram lite olika gottigheter och nu ska vi kolla på en film! Väldigt mysig fredag enligt mig, ha det bäst så hörs vi imorgon. PoK

Simhallen

2013-10-04 KL. 18:14:09

Precis varit på Willys och handlat lite gott tills ikväll! Har varit och simmat med mamma idag. + bastat & bubbelbadat! Var jättemysigt faktiskt, och känslan nu efter dusch och allt är så skön. Ikväll ska jag iallafall ta det lugnt, kolla på film och äta gott!

KANELBULLENS DAG

2013-10-04 KL. 15:26:00
Blev nyss klar med mina bullar, bakade dock vaniljbullar istället för kanelbullar! Haha. Men det är ändå godare, så det gör ingenting. De kanske inte är så vackra, men goda blev dom iallafall! Hoppas ni haft en bra fredag hittills. 
 
 

FAKE-KONTON

2013-10-04 KL. 13:34:00
Upptäckte för några månader sedan att någon gjort ett fakekonto med mitt namn på twitter. Jag gjorde ett konto så jag kunde skriva till personen och trodde att det kontot var borta för länge sen! Men det är det tydligen inte.. 
För det första fattar jag inte varför någon skulle vilja göra ett fakekonto på mig, haha. Och för det andra så blir jag så jävla förbannad, denna personen använder alla mina bilder från bloggen och lägger upp dom på twitter, sen twittrar också personen med andra. Bland annat skriver hon att jag älskar Cody Simpsons..? Sen har personen även gjort ett konto på picyou, aldrig hört talas om den sidan innan. Det kontot vill jag också att det ska försvinna. 
 
Och eftersom personen antagligen läser min blogg (tar alla bilder härifrån) så ser du säkert också detta inlägget. TA BORT ALLA KONTON PÅ MIG NU!
Och om någon nu skulle följa dessa konton och tro att det var jag, sluta följ.. använder varken twitter eller picyou.

Godmorgon

2013-10-04 KL. 08:09:09
 
Har precis gjort iordning lite frukost och ska starta det nya avsnittet av greys. Känns bra att sitta kvar i sängen istället för att gå upp och gå till skolan idag! Haha. Vi hörs senare

RUN

2013-10-03 KL. 19:51:00
Har precis kommit ut ur duschen, och nu ligger jag i sängen och bara chillar. Är så trött idag! Och det var sjukligt kallt ute, tänkte inte alls på att ha något vid öronen så dom gör ganska ont nu. Kom ut lite för sent med, det var helt mörkt i skogen när jag var påväg tillbaka, haha! Men känslan nu efteråt är faktiskt rätt härlig. Kommer nog somna tidigt iallafall, men ska försöka hålla mig vaken för några filmer. Ha en bra kväll!

Simba

2013-10-03 KL. 17:13:00
Knäppte några bilder på Simba nyss!
 
Har precis kollat färdigt på en film och tänkte springa en runda om en stund. Efter det - bubbelbad. Låter som en bra plan enligt mig, ha det fint. 
 

Nu tar jag helg!

2013-10-03 KL. 15:19:50
Äntligen är sista dagen i skolan denna veckan avklarad, ska bli så skönt med lite extra lång helg! Ikväll ska jag stanna uppe länge och kolla på film och bara mysa. Imorgon har jag lite planer på att gå ut och fota lite, får se hur det blir med det! Denna helgen ska jag iallafall försöka fixa så många roliga inlägg som möjligt. Vi höres

Min kväll

2013-10-02 KL. 20:33:00
Kom hem från ridningen för ca en timme sedan, direkt när jag kom hem åt jag och sedan tog jag en lång dusch. Nu ligger jag här i sängen och myser med Simba samtidigt som jag växlar lite mellan en bok & checka kläder på nätet. Riktigt mysig kväll faktiskt och en allmänt bra dag! Och återigen, fytusan vad skönt det ska bli med studiedag på fredag. Imorgon är det helg! 

Onsdag

2013-10-02 KL. 14:25:18
Detta brukar vanligtvis vara veckans värsta dag, men inte idag! Idag slutar vi nämligen efter denna medialektionen istället för att ha natur efter. Så himla skönt, så hinner jag komma hem och äta och så innan det är dags för ridning! Och imorgon blir det "helg", för på fredag har vi studiedag! Bloggar mer ikväll, pussar

Kallt

2013-10-01 KL. 20:59:35
Var nyss ute och gick en sväng med mammi! Både vinterjacka & uggs åkte på...Kändes som en vinterkväll faktiskt. Lite mysigt var det ändå. Nu ska jag placera mig framför TV:n och titta på svenska hollywoodfruar med la familia. Efter det blir det en lång varm dusch! Puss på er

Fall

2013-10-01 KL. 16:44:00
 
fall
Lite snygga grejer till hösten, tryck på bilden för att se vart allt kommer ifrån!
 
Hej på er! Hann tyvärr inte blogga igår. Kom hem sent efter skolan sen pluggade jag till ett prov och hade en hemsk huvudvärk på det. Var tyvärr hemma idag för att jag hade jätte ont i både huvudet och magen. Så himla segt att mina "sjukdomar" aldrig går över! Det känns iallafall lite bättre nu, ska kanske ut och gå en sväng senare så det blir ännu bättre! Hoppas ni haft en bra dag hittills, puss!

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0