Books

2014-06-30 KL. 21:11:26
Dessa böcker hade jag tänkt att försöka läsa ut nu under sommaren, men det tror jag inte det blir några problem med alls! Det skulle inte förvåna mig om jag läste ut nästan alla under Kroatien-resan. Läser mer på stranden utomlands än vad jag gör under ett helt skolår! 
 
Igår var jag en sväng i stan och letade efter en ny spegel att ha över skrivbordet + en matta. Och det hittade jag faktiskt, utan att åka till ikea! Nu börjar mitt rum kännas lite mer fullbordat, nu behövs det bara lite småförvaring till smink och sådant. Sen kanske jag gör en ny "room-tour" video även om det känns ganska awkward haha, vem vet?

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

2014-06-30 KL. 21:09:36
Grattis på födelsedagen lilla fjortis!!! Känns nästan som att det nyss var jag som fyllde 14 år, haha men det var inte igår. Hoppas att din födelsedag varit askalas, och som vanligt var det jag som levererade bästa presenten. ;-) GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Vampire diaries

2014-06-28 KL. 21:10:00
Hej på er, hoppas allt är bra! Inte blivit mycket bloggning de senaste dagarna då jag tappade inspirationen i detta vädret litegrann. Det har åskat tre dagar i rad. Visst, det är mysigt en liten stund men sen blir det bara jobbigt när man inte har något internet och inte kan laga någon mat. Haha! Men just nu har det varit lugnt ett tag, hoppas på bättre väder nästa vecka men det tror jag inte. Tur att man åker till Kroatien om exakt en vecka idag! 
 
Just nu ligger jag i min säng och kollar på The Vampire Diaries, började kolla på den idag efter lite övertalning av Sonja hehe. Men hon gav greys en chans, då ger jag vampire diaries en chans! Och jag måste säga att jag redan känner mig fast. Det är faktiskt riktigt bra & spännande så jag hoppas att jag håller ut och kollar färdigt på denna serie. För hittills är Grey's Anatomy den enda serie jag kollat alla säsonger på(ca 6 gånger).

TODAYS

2014-06-25 KL. 18:58:29

Wednesday

2014-06-25 KL. 18:27:00
Hej på er! Åkte in till stan idag för lite olika ärenden, sen träffade jag sonjis en stund för lite prat och mys. Vi gick även och köpte denna boken till mig! Kände att det verkligen var på tiden att jag tog och läste denna bok. Den verkar superbra, så vi får hoppas att jag kan hålla mig ett litet tag så jag inte läser ut den innan jag åker till Kroatien. Men ikväll beställer jag två böcker till, bland annat "the fault in our stars" eller "förr eller senare exploderar jag" som den heter på svenska. Någon som har läst den/sett filmen? 

OUTFIT

2014-06-24 KL. 22:43:11
 

KVÄLLSLÄSNING

2014-06-24 KL. 22:11:00
Hej på er! Kom hem för ca en timme sen efter att ha varit iväg på lite olika ärenden. Kom en störtskur precis när jag var ute så då kände jag att jag behövde något att underhålla mig med när jag kom hem så köpte med mig en tidning. Nu ligger jag i sängen och läser lite samtidigt som jag äter mangosorbet och tittar ut på en galet fin himmel!

Q/A

2014-06-24 KL. 21:53:32
Hej, har du alltid haft blont hår? Bara undrar! Kram :)
Svar: Nej. Min naturliga hårfärg är den jag har nu - blond, men jag har färgat håret brunt två gånger. Första gången trivdes jag ganska bra i det, men andra perioden som jag färgade det vantrivdes jag något enormt och färgade tillbaka efter 3 veckor! Haha. Som ni kan se på bilden längst till höger har jag också varit grå/grön-hårig. Alla gånger jag färgat till brunt och tillbaka till blont har jag gjort det själv hemma och alltid med permanent hårfärg...Inte att rekommendera! Mitt hår har fått ta mycket stryk och trots att jag färgat och blekt mitt hår över 30 gånger så har det ännu inte fallit av. THANK GOD! 
Vart och hur redigerar du dina bilder? Och vilken kamera och objektiv använder du till? :)
Svar: Jag redigerar mina bilder i photoshop cs5. Det jag brukar göra är att ändra kurvor, ljus och kontrast. Jag använder min canon 600d som är hur bra som helst, och kitobjektivet och mitt 50 mm f 1/8. 
 
Vad har du för typsnitt på dina rubriker? 
Svar: Quicksand! Men för att få in det på sin blogg måste man gå in på denna hemsida: http://www.google.com/fonts  Då väljer du först det typsnitt du vill ha, sen trycker du på "Quick Use". Sedan rullar du ner på sidan tills du hittar två olika koder. Då klistrar du bara in den första koden ovanför <head> in din kodmall. Sedan ändrar du bara till det namnet som ditt typsnitt heter som vanligt där man ändrar rubriken. 
 
Hur har du fått in headern, vilket tema använder du & hur har du fått bloggen centrerad?
Svar: Det är lite svårt att förklara...googla på hur man sätter in en header! Jag använder temat fashion. Och om man vill få bloggen centrerad ska du testa dig fram i kodavsnittet "wrapper" i stilmallen! 
 
Vart är shortsen ifrån?
Svar: Levisshorts från imso.com 
Vart i Kroatien ska du? :))
Svar: Det är inte riktigt bestämt ännu...förra gången var vi i Rabac, där var det superfint! Men jag skulle gärna vilja uppleva något annat ställe. Men vi får se helt enkelt. 
 
 

140623

2014-06-23 KL. 19:35:00
Hejsvejs! Allt bra? Med mig är det toppen, jag är bara väldigt trött efter denna dag + att jag fått lite hosta men det går säkert över. Nu ligger jag iallafall i min sköna säng och har precis satt på en film, nu ska jag bara göra i ordning lite mat så är kvällen fulländad! KRAM

RAINBOW

2014-06-22 KL. 20:24:00
Var ute och fotade lite nyss när denna fina regnbåge uppenbarar sig på himlen! Rätt svår att fånga på kameran, men var tvungen att knäppa några bilder iallafall. 
 
Hej på er! Nu är jag hemkommen från sommarstugan och som vanligt är jag jättetrött haha. Men det är skönt att vara hemma lite nu innan jag drar mig mot Kroatien i juli! Ikväll hade jag tänkt hinna med att städa mitt rum, rensa garderoben, äta lite tacos, baka kakor (måste alltid ha något att gå och äta på här hemma) och packa upp det jag har haft med mig i helgen. Det jag inte hinner idag, får jag ta imorgon. 

GLAD MIDSOMMAR

2014-06-21 KL. 13:11:00
Kanske lite sent att säga det nu, men det är ju midsommar idag också! Hoppas att alla hade en superbra och mysig dag igår med inte allt för mycket regn. Jag har iallafall inte haft någon tid alls för datorn, därför bjuder jag på dessa mobilbilder från de senaste dagarna och återkommer när jag kommer hem imorgon. P&K

SENASTE

2014-06-18 KL. 21:30:00
Byxor - vero moda 199:- 
Topp - monki 99:- // Kjol - H&M 99:- 
Topp - H&M 49:- // Linne - bikbok 99:-
 
Lite nya grejer som jag köpt de senaste dagarna. Mäkta nöjd med alltihop!

MYSIG ONSDAG

2014-06-18 KL. 18:23:00
Igårkväll uträttade jag några ärenden och köpte även en klänning. Som jag letat efter någon blommig och somrig klänning alltså haha. 
 
Hej på er! Idag träffade jag Sonja för lite mys på stan och shopping! Dock var det sjukt varmt på stan så jag trodde att jag skulle dö för ett tag, lol. Men både jag och sonjis fick med oss lite hem och sen satte vi oss på gräset och pratade & åt lite jordgubbar resten av tiden. Det var en himla mysig dag helt enkelt! Nu tänkte jag fota lite nytt som tillkommit i min garderob på senaste tiden till bloggen, sen blir det grillat & packning till långhelgen i sommarstugan! HA DET

SOMMAR OCH SOL

2014-06-17 KL. 15:05:41
Tog med mig denna mumsiga tallrik och smoothie och satte mig ute i solen en stund innan, skönt att det fina vädret håller i sig än sålänge. Men även om det är fint väder nu kommer det säkert regna på midsommar som vanligt haha.
 
Just nu sitter jag på altanen och kollar lite på klänningar på nätet, skulle verkligen behöva uppgradera min "klänningsgarderob" litegrann. Hoppas allt är bra med er & att solen lyser där ni bor!

PAISLEY DRESS

2014-06-17 KL. 11:10:00
Tycker denna klänning från nelly.com är sååå fin!! Den passar perfekt nu till sommaren och färgerna är jättehärliga. Tyvärr är den blåa slutsåld och den rosa/lila finns bara kvar i storlek 38, hade gärna velat beställa men tror att den blir lite för stor. Ni hittar den här iallafall!

SONJABECKER.FORME.SE

2014-06-17 KL. 10:55:47
Glöm inte att gå in och läsa min babe Sonjas blogg nu!! Nu har hon kommit igång med bloggandet, hon kommer att blogga om lite allt möjligt men främst kommer det att handla om hennes utbytesår i USA. In och läs!! ♥
 
 

BUSY DOING NOTHING

2014-06-16 KL. 20:14:00
Två bilder tagna 16 juni 2013 - för idag har jag verkligen inga bilder, haha.
 
Hej på er! Igår var det första söndagen utan söndagsångest, men ändå tycker jag inte att det känns som lov riktigt än. Har inte riktigt kommit igång än eller vad man ska säga! I helgen orkade jag inte blogga något, utan jag samlade idéer till bloggen istället. Så nu ska jag försöka komma igång, känt mig lite sådär senaste dagarna därför har jag inte riktigt orkat sitta vid datorn. Utan jag har istället suttit ute och läst lite böcker. Det tycker jag är riktig sommarkänsla! Dock behöver jag införskaffa lite fler böcker, sommaren är nog den enda årstiden som jag läser...
 
Idag har jag tjänat in lite pengar på ett "sommarjobb" och det kommer antagligen hända fler gånger denna/nästa vecka, men på torsdag så åker jag iallafall till sommarstugan över midsommar. Har inte varit där sen förra sommaren, så det ska bli mysigt att vara där lite. HA DET

Vad vill ni se mer av i bloggen?

2014-06-14 KL. 21:31:46
 
Ja, vad vill ni se mer av? Nu är det sommarlov = mer bloggning. Jag har lite idéer och så, men ni kanske också har några? Det kan vara vad som helst. 
Isåfall skulle jag gärna vilja veta det! Att blogga blir bara ännu roligare när det är sommar och man kan ta fina bilder ute, men ibland kryper bloggtorkan fram iallafall...

SOMMARLOV

2014-06-13 KL. 15:15:00
Vad har jag egentligen gjort de senaste dagarna? Måndag - ledig, tisdag - ledig & student, onsdag - rensat skåpet i skolan, torsdag - ledig & student, och så idag har jag äntligen officiellt sommarlov. Hur härligt är inte det? Men precis som förra året så kan jag verkligen inte "känna" det, men det kommer nog snart. Det kan nog delvis bero på att det för tillfället spöregnar och åskar emellanåt. Även om jag har varit ledig har jag inte riktigt orkat blogga då jag bara fokuserat på att få skolan "överstökad"  för denna termin. Men nu är jag äntligen ledig i ca 10 härliga veckor! Åh, vad skönt det ska bli. 
 
Idag har jag hunnit med en "sommarlovs-shopping-runda" med Amanda inklusive Elvira en liten stund, hittade några fina grejer som jag är riktigt nöjd med! Känns alltid bra när man hittar det man gått och letat efter några gånger. Efter det träffade jag också Sonjis en stund. Vi satte oss nere vid sjön för att försöka få lite sommarlovskänsla, men då började det åska. Exakt samma väder som förra året, vad är oddsen? Får hoppas att inte hela sommaren ser ut såhär bara haha...nejdå! Det har ändå varit en super-go dag & jag är glad över att bara slippa skolan. Vi hörs och glad sommar! 

OFF SHOULDER

2014-06-09 KL. 19:39:53
Köpte denna fina tröja igår när jag var på lager157 en sväng, blev min för 100kr. 

Idag kom tillståndet man måste ha för att få övningsköra på posten, äntligen! Så om en stund ska jag testa att köra litegrann med mamma efter vi handlat hehe. Får se hur det går, får dock bli på något ställe där ingen kan se mig...

INGEN SKOLA

2014-06-09 KL. 14:24:00
Idag skulle jag egentligen kommit till skolan för att få veta betyg i ett ämne, men jag kunde inte komma in och kände att det inte var lönt att komma in för den lilla stunden. Istället har jag spenderat min tid ute på altanen och försökt få lite mer färg i ansiktet, den försvinner alltid så snabbt just i ansiktet på mig. Vilket är lite synd, för det är sååå skönt att slippa ha smink. Haha. Hoppas allt är bra med er, en solig måndag som denna! 

NEW IN

2014-06-07 KL. 21:03:00
Denna härliga långkofta var det enda som fick följa med mig hem idag! Letade efter något lite finare att ha på mig när vi slutar skolan, men hittade tyvärr ingenting då allt är väldigt utplockat...

LÖRDAG

2014-06-07 KL. 19:35:05
Hej på er! Kom faktiskt nyss hem och har precis satt mig på min bloggplats - sängen. Har precis varit och tittat på Wilmas dansuppvisning, alla var superduktiga! Och när vi kom ut därifrån möttes vi av hur mycket folk som helst, katedral hade nämligen sin bal idag. Så det var lite kul att se! Och fortfarande har jag inte skrivit färdigt min inlämning...Får bli imorgon. Om en stund ska jag äntligen äta lite mat, sååå hungrig! Hoppas allt är bra med er idag.

ETT ÅR SEDAN

2014-06-06 KL. 23:06:53
Jag & mandis på avslutningsmiddagen i nian för nästan exakt 1 år sedan! Tiden går så snabbt, känns som detta var nyligen...
 
Som ni kan se så har jag ändrat lite i bloggen. Tröttnar så snabbt på bilder på mig själv så kände att det var lika bra att köra på bara text ett tag. Stilrent och snyggt. Men sen in på sommaren då jag fotar mer kommer det säkert någon annan header. Hoppas detta blir bra iallafall! Ikväll har jag skrivit på inlämningsuppgiften i ca 3 timmar, har blivit en halv sida hittills. Haha, får fortsätta med den imorgon eller på söndag. Det känns ändå riktigt bra att det bara är denna kvar, och att det bara är den som jag "skjuter på". Innan var det liksom 5 inlämningar som låg på hög och som skulle varit klara för längesen...

GLAD NATIONALDAG

2014-06-06 KL. 16:02:33
Hoppas allt är bra med er? Med mig är det finfint, men jag är fortfarande sååå trött. Haha! Om en stund åker jag in mot stan för att köpa lite gott, det kan behövas ikväll. Hade tänkt skriva färdigt min sista inlämning, men jag får se hur det blir med den saken. Vi hörs!

PASTA CARBONARA

2014-06-05 KL. 17:39:07
Idag gjorde jag världens godaste pasta carbonara när jag kom hem från skolan. Har blivit beroende av denna rätt på senaste tiden, så himla gooott. 
 
Ikväll blir det film-marathon i min sköna säng, nu äntligen ska jag sova ut. Första helgen jag är hemma på ett tag, så det ska verkligen bli skönt att ta det lite lugnt. Hoppas allt är bra med er & att ni har en bra torsdagskväll!

THE WHITE SKIRT

2014-06-05 KL. 16:32:00
 
The white skirt
 

Lupins

2014-06-05 KL. 13:53:00
Tycker det är så fint med alla dessa lupiner som växer ute nu! Lite synd att dom inte ens håller till midsommar.
 
Nu är jag hemma. Kom hem för sisådär 20 minuter sedan, men jag slutade redan vid kvart i 1. Idag har jag inte gjort mycket i skolan heller! Det är verkligen onödigt att vara i skolan nu de sista dagarna, vi hade lika gärna kunnat få sommarlov. ;) Nu är det iallafall långhelg, vilket är skönt. Jag hade kunnat få 5 dagars ledigt(ledig på tisdag pga treornas student)men tyvärr måste jag ta mig till skolan på måndag i ca 10 minuter för att få reda på betyg i media...Nästan 5 dagars ledigt iallafall! 

+/-

2014-06-04 KL. 16:11:00
+ Det är snart sommarlov! Bara ynka 9 dagar kvar...
- Vädret suger just nu, jag vet inte riktig vad som hände? 
+ Jag har bara en inlämning kvar!! Fatta hur skönt?! När den är klar tar jag sommarlov mentalt.
- Det är obligatorisk närvaro i skolan fast vi ändå inte gör någonting...Jag är ju klar?
+ Jag har precis fått studiebidraget, så nu ska det shoppas!
- Dock får man ju inget studiebidrag på sommaren, så jag behöver alla pengar jag kan få just nu...Haha! 
+ Ca en månad tills jag åker till Kroatien igen - bästa resmålet jag vet. 
 

IVYREVEL

2014-06-04 KL. 15:05:59
Tycker att denna klänningen från IvyRevel är sååå fin! Speciellt den gröna. Tänk den till en brunbränd kropp, helt perfekt. Dock tycker jag att 700 kr för en ganska basic klänning är lite too much tyvärr...Ni hittar den här.

FJÄRDE JUNI

2014-06-04 KL. 14:11:08
Hej på er! Det var några dagar sedan nu som jag skrev något riktigt blogginlägg. Det har varit lite mycket och jag har jobbat med inlämningar när jag kommit hem efter skolan, men nu tänkte jag sätta fart på bloggen igen! Idag hade jag endast matte och svenska i skolan, sedan fick jag sluta. Så skönt. Jag är så himla trött just nu och skulle egentligen behöva ta en dag till att typ bara sova. Men jag står nog ut några dagar till! Hoppas allt är bra med er, nu ska jag fixa iordning något gott att äta. P&K
 

FLY LIKE A BIRD

2014-06-01 KL. 10:49:44
Slänger in några bilder på en fiskmås i brist på andra bilder för tillfället!
 
Hej på er! Nu är jag påväg hem efter en helg med olika händelser och det ska bli ganska skönt. Just nu har vi stannat på ett ställe för en liten paus och här är det riktigt varmt & soligt så jag hoppas på samma väder hemma så man kan sitta ute. Jag är iallafall jättetrött så jag ska bara ta det lugnt och fortsätta med alla dessa inlämningar...Sen ska jag försöka hitta på några bra bloggidéer, det kan behövas efter denna helg utan bloggning. Hej sålänge!

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0