SJUKLING

2014-09-27 KL. 17:28:28
Last couple of days...
 
Hej på er! Nu har jag varit borta ett tag, men kände att det inte var så kul att blogga när jag var sjuk IGEN. Det är något med månaden september, jag är nästan alltid sjuk då av någon anledning. Men nu är jag på bättringsvägen och hoppas att det ska förbli så! Idag har jag varit inne i stan en runda, mest för att köpa godis egentligen haha. Ikväll tänkte jag förnya designen litegrann för att komma igång med bloggen igen. Annars ska jag bara ta det lugnt, kolla på film och VILA mycket så jag stannar frisk. Puss på er! 

Of mice and men

2014-09-23 KL. 19:42:00
At the moment - försöker läsa en bok som vi ska ha läst ut tills engelskan imorgon med tända ljus i hela rummet♥
 
Hej på er! En helt vanlig tisdag(eller nästan iallafall) börjar gå mot sitt slut och jag är piggare än vanligt skulle jag vilja säga. Idag hade vi skolfoto vilket gjorde att vi fick sluta nästan en timme tidigare. Och vad finns det att säga om skolfotot? Blir man någonsin nöjd? Haha. Annars har det varit rekordkallt idag med ca 1 plusgrad på morgonen, det var också förbannat kallt inne i skolan... Nu ska jag återgå till min läsning sedan blir det pizza här hemma. Hoppas alla haft en grym tisdag!
 

MONDAY // OUTFIT

2014-09-22 KL. 17:46:28
Stickad tröja - Lager157 // Kjol - H&M // Kappa - Bikbok // Halsduk - Ginatricot // Väska - Lindex // Dr martens // Daniel Wellington & Pandora
 
Regnet smattrar mot rutan och jag ligger nerbäddad i sängen med mjukiskläder och tjocka strumpor. Dagen bestod av matte på Katedral och sedan film. Vi fick dock börja filma direkt efter matten om vi ville det för att sluta tidigare & såklart ville vi det. Min grupp filmade hemma hos Amanda och efter några timmars flitigt arbete slutade vi runt halv 2. Nu ska jag äta lite! Ha det bäst.
 
(Har fått många fina kommentarer på sista tiden, tack så mycket för det!! Blir så glad♥)

FÖRRA HÖSTEN

2014-09-21 KL. 14:38:45
Dessa fyra bilder från förra hösten får mig att längta efter den årstid som sakta men säkert börjar inta nu. Speciellt alla de fina färgerna, alla mysiga kvällar med tända ljus och TV-tittande och gosiga stickade tröjor! 
 
Det har regnat i princip hela dagen och jag har pysslat med en hel del välbehövliga saker. Bland annat tvättat alla sminkborstar, städat mitt rum och rensat i några lådor. Nu hade jag tänkt ta det lugnt ett tag, titta på en film & äta lite mat. Sen måste jag även hinna med att räkna lite matte, inget jag längtar efter precis...

JACKOR // HÖST

2014-09-20 KL. 19:02:00
 
Jackets
1. här // 2. här // 3. här // 4. här

TORSDAGS-SHOPPING

2014-09-18 KL. 16:49:00
Fyllde på min ganska tomma halsdukssamling med en jättemysig halsduk från bikbok. 199:- kostade den! Sedan köpte jag även 5-pack med tights eftersom alla mina är sönder...69:- på lindex kostade dom. Och till sist passade jag även på att köpa en ny mascara då alla mascaror från maybelline kostade 99:- på H&M.
 
Hej på er! Igår låg jag hemma i sängen och var sjuk igen. Fått något slags "återfall", för jag mådde bättre i slutet på förra veckan och helgen men så igår vaknade jag och mådde riktigt dåligt igen. Idag kändes det någorlunda bättre och jag tog mig till skolan för en ganska kort dag. Efter det gick jag ner på stan med Amanda en sväng och kikade lite, köpte då dessa nödvändigheter ovan. Nu är jag hur trött som helst och mår rent ut sagt skit. Haha. Men ska göra i ordning lite mat och lägga mig i sängen och kolla på någon mysig film. Imorgon är det fredag och skoldagen varar bara från 9-11. <3

BASIC

2014-09-16 KL. 17:15:44
Ännu en skoldag har gått och återigen har jag hamnat i sängen med huvudet på kudden. Vet ej varför jag är så trött nu för tiden men tycker bara det är sååå skönt att lägga sig i sängen efter skolan och kolla på favoritserien. Idag har vi haft samhäll(pratat om valet då såklart), digitalt skapande och till sist foto. En het okej dag, men inte den roligaste enligt mig. Ska snart ta tag i mitt liv och dra ut på en powerwalk i solen(svinkallt på morgonen och 20 grader & sol på eftermiddagen - hur ska man klä sig?!), efter det åker jag in en snabbis till stan igen. PUSS

MONDAY

2014-09-15 KL. 19:30:06
CLOSE-UP X2
 
Måndag kväll och jag ligger i sängen och vilar min stackars arma hjärna efter ett tappert försök att räkna matte. Hann med litegrann men tror dock att jag fortsätter med plugget imorgon istället, nu vill jag bara ta det lugnt, duscha länge och äta något gott. 
 
Igår var jag förresten på IKEA halva dagen med mammi och köpte lite grejer som har fattats till mitt rum, nu känns det inte lika tomt längre och mysfaktorn har ökat något. Efter det åt vi middag hos mormor & morfar sedan blev det valvaka framför TV:n. Det som jag reagerar mest på efter allt är att SD nu är Sveriges tredje största parti...

TIGHTS

2014-09-13 KL. 21:23:19
 
autumn-14
 
Jag älskar att gå runt i kjolar & klänningar, och tänker inte sluta med det bara för det blir kallare ute. Tycker det är superfint att bara lägga till ett par tights, boots, en stor mysig halsduk & en kappa! 

NEW IN

2014-09-13 KL. 19:21:24
Tittade lite på denna väskan på internet och bestämde mig sedan för att dra ner till stan och köpa den. Tycker den är perfekt just för att datorn får plats utan att "ligga ner" i väskan. Min andra väska har bara handtag så den måste alltid hänga på axeln, vilket kanske inte är så bra när den är så himla tung...Fin är den också, jag är supernöjd!

2 FRÅGOR

2014-09-13 KL. 10:29:20
Vilken hemsida gjorde och beställde du den ifrån? - Julia & Gabriella
Svar: Den personliga kalendern gjorde jag själv. :) Jag köpte en kalender på akademibokhandeln med utbytbar framsida. Sedan gjorde jag ett kollage på datorn i Indesign(går såklart att göra i andra program också). Det viktigaste är att man skriver in de mått som det är på kalendern så bilden passar! 
 
 
Jag har försökt flytta min bloglovin ikon, men jag vet inte hur! Kan du förklara hur man gör? Samt knappen "till bloggens startsida". - Lisa
Svar: Man lägger ju in bloglovin-ikonen i kodmallar för att den ska hamna någonstans i menyn. Vill man då tillexempel att ikonen ska ligga under "senaste inlägg" så ser man till att hitta "senaste inlägg" i kodmallen och lägga bloglovin-koden där under. Men när du menar flytta kanske du menar att ha den till vänster, höger eller i mitten? I koden ska det någonstans stå antingen left eller right, så då är det bara att ändra om man vill ha något av det. Men vill man istället ha den i mitten finns det en kod man kan använda. Klistra in <center> framför bloglovin-koden och </center> efter bloglovin-koden. Angående "till bloggens startsida"-knappen är jag lite osäker på vad du menar. På min blogg har den knappen alltid varit på samma ställe automatisk, så jag har aldrig funderat på att ändra plats på den. Men om jag skulle kika närmare på det skulle jag möjligtvis kunna fixa det. 
Denna förklaringen var rätt luddig, men man kan alltid maila mig: [email protected] om man vill ha hjälp! Oftast kan jag hjälpa i skriftlig form, men om det inte skulle gå kan jag logga in på din blogg och hjälpa till. Tyvärr hinner jag inte så ofta med att hjälpa till med en hel design, men ibland enstaka gånger så. 

HÅR-FUNDERINGAR

2014-09-12 KL. 20:37:46
Har funderat lite på hur jag vill ha mitt hår nu på senaste tiden, men jag tycker det är så svårt...Mitt hår är i ett ganska "tråkigt stadie" nu skulle jag vilja säga. Det är varken kort eller långt utan snäppet längre än kort. Det är svårt att styla så oftast försöker jag sätta upp håret längst fram så det inte hänger i ansiktet. Helst vill jag ha antingen kort eller långt. Men långt hår är ju inget man får på ett kick precis, eller iallafall inte jag med den resa som mitt hår har fått gå igenom haha. Ena dagen vill jag verkligen klippa av håret och köra på kort frisyr med slarviga lockar och andra dagen har jag tålamod och vill att håret ska få växa ut och bli långt. 
 
För att låta bli saxen har jag även tänkt på att färga håret lite mörkare...Isåfall en blond ombre så man inte behöver mörka ner topparna speciellt mycket. Men jag är väldigt osäker då jag ångrade mig så fruktansvärt senaste gången jag färgade håret brunt. Men det beror nog iochförsig på att det var så mörkt, har ju aldrig testat på det där med lite mörkare. Som ni ser har jag en hel del funderingar kring detta haha. Men jag trivs i mitt blonda hår så jag borde kanske låta det vara blont då också...

OUTFIT // LAST WEEK

2014-09-11 KL. 19:30:00
T-shirt - Ginatricot // Jeans - Dr denim // Slip-ons - H&M // Väska - H&M // Trench-coat - Bikbok

SENASTE DAGARNA

2014-09-11 KL. 18:46:00
Lördag - Det fina vädret höll i sig med över 20 grader och sol! Valde trots detta denna dag till att plugga, tog dock en sväng in till matmässan och tittade lite + köpte årets (förmodligen) sista "ute-glass". </3 Sen hann jag också facetima en stund med sonji♥, vilket är guldvärt då det knappt går i veckorna med den stora tidsskillnaden...
 
Söndag - Hann med att övningsköra den längsta rundan hittills och på lite större vägar. Gick väl sådär, men övning ger färdighet haha! Senare på kvällen började jag tyvärr känna mig sjuk, men jag har ju varit lite fram och tillbaka i några veckor nu så trodde inte det skulle bli någonting. På natten vaknade jag dock med 39 graders feber vilket gjorde att de tre kommande dagarna såg likadana ut.
 
Måndag - Sjuk.
 
Tisdag - Sjuk.
 
Onsdag - Sjuk. 
 
Detta är anledningen till att jag inte har bloggat nu på några dagar. Tappade helt inspirationen när jag låg här i sängen och kollade på serier och mådde dåligt, haha. Dock har jag nog fått upp den litegrann nu och jag börjar känna mig bättre! Denna dag har bestått av skola 8.00 - 13.35, efter det gick jag ner på stan en snabbis med Amanda och tittade efter en väska som jag tänkte köpa, den fick jag också med mig hem. Vi hörs inom kort!! 

PERSONLIG KALENDER

2014-09-04 KL. 20:10:00
Bilderna som man fick till kalendern som jag köpte nu till skolstarten var så sjukt tråkiga så jag valde att göra en egen bild istället. Jag är väldigt dålig på att skriva in saker i min kalender, men jag kanske börjar göra det nu när den ser lite roligare ut? Förhoppningsvis iallafall. Denna gången körde jag på tumblr-bilder, men det kan ju vara roligt att byta ut bilderna någon gång ibland och då kanske jag kör på egna bilder istället! 

TORSDAG

2014-09-04 KL. 19:13:28
(Glömde bort att tvätta bort Edits konstverk på mina händer innan jag tog bilderna, haha)
 
Det har varit 20 grader och sol hela veckan så jag har passat på att vara barbent hela veckan. Sen är det varmare kläder som gäller. Hej på er förresten! Sitter just nu och äter kakor samtidigt som jag växlar lite mellan att kolla på serier & bläddra i en tidning. Torsdagar är för härliga. Vi börjar med en rolig media-lektion på morgonen sedan har vi bara engelska & samhäll och slutar vid halv 2. Och morgondagen blir bara ännu bättre, då börjar vi vid 9 och slutar vid 11. VARJE FREDAG♥ sån jäkla skillnad från att ha slutat kvart i 4 varje fredag när vi gick i ettan...

3 SEPTEMBER

2014-09-03 KL. 17:47:08
Bjuder på ännu en bild från paradiset!
 
Hej på er, idag är det tredje september och onsdag. Onsdagarna är alltid liiite jobbigare än de andra dagarna så det känns skönt att denna dag snart är över. Nu har vi nämligen bara två sköna dagar kvar. Imorgon slutar vi halv två och på fredag går vi bara två timmar i skolan.♥ Ikväll ska jag plugga, baka något gott & kolla på tv-serier. Puss på er och ha en bra kväll! 

Monday

2014-09-01 KL. 09:20:37
Måndag morgon och jag ligger kvar hemma i sängen...Haft sådan huvudvärk och halsont hela natten så jag valde att stanna hemma idag. Satte precis på filmen Bad Neighbours så ska titta lite på den nu, annars ska jag bara vila & plugga lite matte som jag missar idag. Puss på er

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0