31 juli 2014

2014-07-31 KL. 10:36:36
Hej på er! Hoppas allt är bra med er. Brukar alltid vara såhär i slutet av sommaren, att jag har svårt att hitta blogginspiration. Men jag vill försöka njuta så mycket som möjligt av det som är kvar av sommaren! De senaste dagarna har vädret varit väldigt tveksamt. Ena stunden sol, andra regn. Igår visade iallafall prognosen regn så jag drog mig ner till stan för lite shopping med Amanda. 
 
Idag åker jag iväg över helgen för att titta på när Erik spelar fotboll. Som tur är är det vid havet, så om vädret tillåter blir det nog ännu mer sol och bad! Vi höres.

ROVINJ

2014-07-29 KL. 12:45:45
Här kommer lite fler bilder från Kroatien! Detta är dock inte stället vi var på, utan ännu en utflykt som vi gjorde. Denna staden(tror det är en stad?) var vi också i förra gången vi var i Kroatien. Men då hann vi inte se lika mycket som vi gjorde denna gången! En jättemysig liten stad som vissa tydligen kallar för "Lilla Venedig". Man går i alla fall mellan de trånga byggnaderna där folk bor och tittar lite. Där inne kan man hitta flera olika mysiga restauranger, man kan också se tvätt som hänger mellan husen på tvättlinor. Sen är det även som en liten marknad där inne där de sitter och säljer massa olika saker. 

SUNDAY FUNDAY

2014-07-27 KL. 21:24:00
Heeej! Känner att jag har varit lite off de senaste dagarna, men jag har inte kommit till skott till att blogga helt enkelt. Och igår hade jag sån himla huvudvärk att jag knappt orkade titta på min mobil. Vädret igår var ju för jävligt! Jag hängde med Sonja och vi tänkte gå ut och försöka oss på att fota ännu en gång, självklart börjar det åska, blixtra och regna. Alltid är det något haha! Men vi hade det mysigt iallafall.♥ 
 
Nu tänkte jag sätta på ännu några avsnitt av vampire diaries och bara ta det lugnt. Detta vädret gör att mitt huvud känns som en enda stor tung sten...HA DET BÄST SÅ HÖRS VI!
 
GLÖM INTE ATT LÄSA SONJAS BLOGG, HON BYTTE FÖRRESTEN BLOGGPORTAL!! TRYCK HÄR

DIVERGENT

2014-07-25 KL. 21:53:00
 Jag tog ju med mig några böcker till Kroatien för att ha att läsa på stranden, men jag trodde aldrig att jag skulle läsa ut allihop på 3-4 dagar...Helt sjukt! Har nog aldrig läst så mycket i mitt liv. Den absolut bästa boken var helt klart divergent som jag läste ut på en eftermiddag+kväll. Jag blev helt fast och tittade på filmen så fort jag kom hem. Har ni inte läst boken och sett filmen så måste ni göra det NU. Slår hunger games och twilight med hästlängder, haha. Så fort jag kommer till en bokhandel kommer jag att införskaffa mig bok nummer två; insurgent. Sedan läste jag även ut the fault in our stars på två dagar som också är en sjukt bra bok! Måste se den filmen också. 

SIMPEL OUTFIT

2014-07-25 KL. 21:37:09
Gud vad varmt det har varit de senaste dagarna! Uppemot 30 grader...Superskönt men jag har mått lite sådär med huvudvärk och magont iförrgår och igår så har försökt vara inne och vila lite, men det går ju knappt när det är så varmt inne på rummet! Kan inte ens sova. Jag måste införskaffa mig en fläkt snarast, den förra gick sönder förra sommaren när min katt sprang in i den...

NEW IN

2014-07-24 KL. 15:36:30
Från Zara & Mango
 
Köpte dessa två linnen när jag var i Nürnberg. Syns ju inte alt för bra på bild, men ni kommer definitivt se dem på framtida outfits. Dem är verkligen superfina och billiga var dom också! 

PLITVICE LAKES

2014-07-22 KL. 15:29:16
En dag när vädret var lite sämre och det regnade i Kroatien så bestämde vi oss för att åka till ett ställe som heter Plitvize/Plitvice. Det är iallafall en jättefin nationalpark med små sjöar överallt med jätteblått vatten och superfina vattenfall. Tog några timmar att åka dit, så var lite tveksam först men jag tycker verkligen att det var så värt att åka dit! Riktigt fint ställe...

SVENSK SOMMAR

2014-07-22 KL. 15:23:27
Idag bjuder vädret på sol och temperaturer som ligger över 25 grader! Jag är så himla trött idag trots att jag fick sova i min egna säng inatt, men sen så fick jag ju gå upp vid klockan 8 på morgonen för att åka iväg och ta ännu en spruta... Hursomhelst så varvar jag lite bad & sol med upp-packning och städning på rummet. Hoppas att alla har en finfin dag! 

NÜRNBERG

2014-07-21 KL. 22:58:30
Eftersom Tyskland tar så pass lång tid att köra igenom tror jag att vi sov 2 eller 3 nätter i Tyskland. Den sista natten sov vi iallafall i Österrike sen åkte vi direkt till Kroatien! Hursomhelst så bestämde vi oss för att ta en liten shopping- och sightseeing-tur när vi var i Nürnberg, Tyskland. Jag hade inte några förväntningar alls eftersom jag inte visste något om staden överhuvudtaget. Men den visade sig vara hur fin som helst! Flera fina byggnader samt bra affärer och fina shoppinggator. Vi hann tyvärr inte gå där sålänge men jag lyckades få med mig 2 linnen som jag kan visa vid ett senare tillfälle! Jag var iallafall hur nöjd som helst efter den dagen och glad över att ha fått se Nürnberg. 

HEMMA I SVERIGE

2014-07-21 KL. 22:27:14
Så fort jag kom hem fick jag ge mig ut på jakt efter lilla Smilla. Hon har inte varit hemma och ätit eller något på en vecka så nu är hon helt benig och utmattad. Smillis trodde nog att hon hade blivit övergiven så när jag gick och letade efter henne och till slut hittade henne så sprang hon i full fart fram till mig och nästan klättrade upp på mitt ben. Nu har jag legat här i sängen jämte och gosat med henne i flera timmar och visat att hon fortfarande är älskad och inte övergiven. Haha. 
 
Nu är jag iallfall hemma efter 16(?) dagar hemifrån. Himla skönt även fast jag saknar Kroatien en smula! Jag har haft det så himla bra och vet knappt hur jag ska börja. Men jag tänkte ta det lite i ordning och visa lite bilder först från innan vi kom fram till Kroatien. Jag trodde inte att bloggen skulle stå helt tom så pass länge haha. Då hade jag fixat lite fler tidsinställda inlägg, men wifit som fungerat så bra förra gången vi var där var helt plötsligt inte tillgängligt längre. Men jag uppdaterade litegrann på instagram iallafall! Just nu är jag så trött efter att ha åkt bil KONSTANT i tre dagar, så nu vill jag egentligen bara sova. I min egna sköna säng. Imorgon ska jag bara ta det lugnt hela dagen, vila ut, packa upp och fixa lite inlägg så bloggen kommer igång igen. Hoppas alla har haft det superbra dessa dagar, för det har jag. P&K!!

FLORAL DRESS

2014-07-05 KL. 15:00:00
{Tidsinställt inlägg}
 
Köpte denna klänningen för ett tag sedan och använde den på midsommar! Älskar ryggen, tycker den är så himla fin. Jag har tänkt fota och visa den flera gånger men det har bara inte blivit av. Den blir din för 299:- på bikbok! :)

Mot Tyskland

2014-07-05 KL. 12:23:34


Hej på er! Just nu befinner vi oss Trelleborg och väntar på att få gå på färjan till Sassnitz. Tänkte bara slänga in en uppdatering och berätta detta haha. Jag hör av mig nästa gång jag har wifi, och förhoppningsvis har jag wifi i Kroatien också. Ha det bäst!!

PACKAR

2014-07-04 KL. 14:20:50
Hej på er! Jag har packat för fullt hela förmiddagen, tillsammans med Sonja över facetime som också har packat. Men nu börjar jag faktiskt känna mig klar! Någorlunda iallafall. Jag har lite saker utöver kläder kvar att packa, men det blir inga problem. NU ÄR JAG TAGGAD PÅ BAD OCH SOL!

TILL STRANDEN

2014-07-04 KL. 14:11:44
Ny bikini från H&M och ny solhatt från åhlens. Bikinin kostade 229:- och solhatten kostade 99:-! 

THURSDAY

2014-07-03 KL. 18:50:19
Heeeej, hoppas allt är bra med er? Dagen har spenderats i stan hos hårbollen ovan, och vi har haft det lika mysigt som vanligt. Vi gick omkring lite i Växjö och fotograferade, vädret sög ju som vanligt men det var ganska väntat. Sedan har vi legat i sängen och kollat på Grey's Anatomy!! Jag kan verkligen inte få nog av den serien alltså. Helt besatt. Har även fått sonjis med på "greys-spåret", så det känns ju bra. ;-)
 
Nu har jag MYCKET att göra. I övermorgon åker jag till Kroatien?! Det känns verkligen inte som det. Men det ska bli superhärligt verkligen. Jag måste iallafall packa, packa, packa. Jag ska också få ihop de inlägg som jag tänkt göra nu innan jag åker iväg. Sedan är det en hel del annat som måste fixas också. Men det ska jag nog hinna med! 

NEW IN - SHEINSIDE

2014-07-02 KL. 22:55:43
Borstarna hittar ni här och klänningen hittar ni här!
 
Jag har beställt från sheinside en gång innan, men då var jag inte alls lika nöjd... Beställde en stickad tröja som inte alls såg ut som på bilden + att det tog över 5 veckor att få den. Men denna gången var jag betydligt nöjdare! Klänningen(som egentligen är en kjol och en topp) satt som jag hade hoppats och borstarna verkar bra. Har bara testat några stycken men de var superlena och enkla att jobba med, så jag är nöjd. Eftersom jag beställde ihop med Amanda så delade vi på de extra utgifterna. Vi valde att betala 15 dollar för att få våra grejer snabbare och det tog ca 2 veckor att få det vi hade beställt. 

DAGEN I BILDER

2014-07-01 KL. 23:38:38
Dagen har varit ganska fullspäckad med mycket trevliga grejer. Träffade Amanda på stan för lite shopping, hittade lite till Kroatien + lite annat som jag är riktigt nöjd med. Kommer att visa på bloggen lite i taget då det är lite nytt från sheinside med som jag fick idag då Amanda och jag gjorde en beställning tillsammans! Sen har jag också hunnit med en middag på pompallas/china palace med la familia och så har jag övningskört i ca 3 timmar. Nu vill jag bara lägga mig på kudden och sova! Men först - lite vampire diaries. 

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0