Pizzakväll

2014-03-29 KL. 21:19:34

Hej på er! (märkte nu att jag börjat alla mina senaste inlägg med "hej på er") Sitter just nu på en restaurang och äter en supergod pizza. Idag spenderade vi dagen nere vid poolen, men då det började bli lite molnigt bestämde vi att vi skulle ta en runda till puerto rico istället, dock kom solen tillbaka med en gång. Vi höres!

Poolhäng

2014-03-28 KL. 15:49:24


Hej på er! Kom nyligen hem från marknaden i puerto mogan & nu sitter vi vid poolen och tar det lugnt. Lyssnar på lite musik medans jag läser min bok, bästa som finns. Inga fler bestämda planer just nu, utan vi får se vad som händer helt enkelt. Ha det!

SOLIGT

2014-03-28 KL. 08:07:26
Några bilder från idag!
 
Hej på er! Just nu sitter jag inne på hotellrummet och tar det lite lugnt efter en heldag i solen. Vi spenderade vår första dag här på kanarieöarna på amadores stranden som är den strand som ligger närmast vårt hotell. Det har varit jätteskönt väder hela dagen, men nu är jag helt slut efter att ha varit i solen konstant i flera timmar. Imorgon tror jag att det bär av mot en marknad och att vi sen på eftermiddagen hänger vid poolen! Ha det bäst, så hörs vi.
 
Detta inlägg skulle egentligen publicerats igår(torsdag), men internet var så långsamt så det lyckades inte! 

FRAMME

2014-03-26 KL. 22:04:32

Hej på er! Tänkte bara uppdatera för att berätta att jag är framme i Gran Canaria. Just nu sitter vi och tittar på solnedgången medan vi väntar på vår mat. Flygresan gick förvånansvärt snabbt med en bok i handen och solen har stått på himlen tills för bara någon halvtimme sen! Vi hann ligga i solstolen och ta några dopp i poolen idag iallafall. Riktigt varmt, strålande sol & klarblå himmel! Just nu är allt väldigt härligt, imorgon bär det av mot stranden & det blåa vattnet. Hoppas ni har det bra! Puss&kram

Tisdag

2014-03-25 KL. 16:31:27
Packat & klart, eller nästan iallafall! Har alltid med mig för mycket, men hellre för lite än för mycket. Haha! 
 
Efter skolan packade jag klart det sista och nu hade jag tänkt att jag skulle städa litegrann på mitt rum. Ikväll åker vi till ett ställe för att sova pga att flyget går så pass tidigt på morgonen imorgon. Så nu är det inlämningsuppgiften som ska skrivas helt klart och sedan är det annat som ska fixas här hemma. Vi hörs! 

MONDAY

2014-03-24 KL. 15:58:54
Hej på er! Idag har jag såååå mycket att göra. Ska bland annat packa helt färdigt(inte ens börjat) & skriva färdigt de sista två inlämningarna som jag har kvar innan jag åker iväg. Och på toppen på det är det ännu mer grejer som måste göras och fixas innan det är dags att lämna Sverige för en vecka. Men det ska jag nog hinna med! Vi hörs. 

HAPPY BIRTHDAY BRO

2014-03-23 KL. 17:30:00
 

SNAPSHOTS

2014-03-22 KL. 18:18:51
 
Ätit hur många kakor som helst idag! Är så mätt just nu så jag inte vet vart jag ska ta vägen haha. Ikväll måste jag tyvärr börja plugga, usch känns hemskt att bara skriva det. Jag vill inteeee, hatar natur. Skulle egentligen pluggat allting imorgon, men det kanske finns planer på att åka till jönköping under dagen imorgon. Mest för att titta på Eriks ishockeymatch men också för att kika lite inne på A6. Får se hur det blir! För säkerhetsskull ska jag iallafall plugga ikväll så gott jag kan, sen får det gå som det går på provet. Man kan ju alltid komplettera senare...Nog om sånna tråkigheter. 
Hoppas ni får en bättre lördagskväll än mig.

DÄR PALMERNA BOR

2014-03-22 KL. 12:59:46
Ännu en iphone-bild från amadores förra året!
 
Är så himla pepp på att ta med min nya kamera utomlands och äntligen få testa den "riktigt"!
Idag blir det födelsedagsfirande här hemma för min lillebror som fyller 10 år imorgon och solen tittar faktiskt fram lite emellanåt, skönt. Hoppas ni får en fin dag, vi höres! 

JOHANNAWAHLBERG.TUMBLR.COM

2014-03-21 KL. 18:14:02
Blandade bilder från min tumblr!
 
Ikväll är det mycket som måste göras, så det är lika bra att jag sätter igång nu på direkten! Ska bli skönt sen när jag är klar med allt, för då väntar ett nytt avsnitt av Grey's Anatomy - världens bästa serie. Puss på er

LEVIS-SHORTS

2014-03-21 KL. 17:47:33
Beställde hem ett par levis-shorts här om dagen, och jag är så nöjd med de jag fick hem. Annars tycker jag att det kan vara lite risky att beställa hem jeans och shorts och sådant på nätet, då man inte alls vet hur de sitter på! De satt iallafall som en smäck och blev mina för 339:- på denna hemsida: imso.com 
Egentligen kostar de 399:- men jag fick 15% med mecenat-kortet. Perfekt till kanarieöarna!

friday

2014-03-21 KL. 17:15:00
1 styck gammal bild // 1 styck Simba
 
Hej på er! Då var det fredag och exakt en vecka sedan jag bloggade. Men jag kan säga att denna paus behövdes. Nu är jag iallafall tillbaka med lite mer inspiration + att jag åker till gran canaria på onsdag! Kan inte bli mycket bättre helt enkelt. Så i helgen ska det iallafall packas & fixas då jag inte kommer orka göra det i veckan. (Kommer sluta med att jag sitter på tisdagen och packar som en galning istället) Hoppas allt är bra med er, P&K!

AMERIKANSKA PANNKAKOR

2014-03-14 KL. 13:30:36
Receptet jag gjorde efter: 
 
 15 st
2 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 msk socker
1 krm salt
2 1/2 dl mjölk (3%)
2 msk smält smör
1 ägg
smör till stekning
florsocker att pudra över
 
Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa först ner mjölken, sedan smöret och sist ägget. Vispa till en slät smet. Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka. Grädda ca 1 1/2 minut, tills det börjar bli lite bubblor på ytan. Vänd och grädda ytterligare ca 1 1/2 minut. Pudra de nygräddade pannkakorna med florsocker och servera med valfria tillbehör.
 
Jag har aldrig gjort egna amerikanska pannkakor innan, så jag kände för att testa på det idag! Dock tycker jag att vanliga pannkakor är mycket godare hehe, men de var ändå helt okej. 

LEDIG FREDAG

2014-03-14 KL. 13:04:49
Alla lektioner inställda idag, händer det någonsin? Haha, blev verkligen sjukt glad. Var inte så taggad på att åka till skolan vid kvart i 1 och sedan sluta kvart i 4 när i princip nästan alla redan hade slutat. Blir ju lite som en förlängd helg. Perfekt!

GLAD & TRÖTT

2014-03-13 KL. 19:37:10
Varit sjukt trött den här veckan, och med det menar jag att jag typ gått upp 20 minuter innan jag skulle till skolan. Haha. Ingen trevlig syn, men det var det värt för att få sova! Dock har jag samtidigt varit glad för det fina vädret, önskar verkligen det kunde stanna lite till! Nu ska jag kolla på de senaste avsnitten av top model och sedan sätta på någon film, ingen stress att gå upp imorgon iallafall! 

☆★☆

2014-03-13 KL. 18:04:30
 
Leo shoes
Slängde ihop ett polyvore-kollage i brist på annat att blogga om, standard. Hemkommen för sisådär en timme sedan och nu sitter jag och tänker på vad jag ska göra härnäst. En lugn dag idag som endast bestod av en film på två timmar på morgonen, svenskalektion & idrott där vi körde boxning. Imorgon är det fredag och vi börjar inte förens kvart i 1. HÄRLIGT

ROSA HIMMEL

2014-03-12 KL. 18:40:00
 

NYA BRILLOR

2014-03-12 KL. 18:30:00
 79:- på ginatricot
 
Eftersom det idag är exakt 2 veckor tills jag åker till kanarieöarna kände jag att jag behövde ett par solbrillor. De tre solglasögonen som jag hade & tyckte om har jag nämligen råkat knäcka. Ett par satte jag mig på, ett par tappade jag och trampade sedan på & det sista paret tror jag att min bror tog sönder. Dessa duger iallafall helt klart, inte raybans precis men ändå fina & till ett bra pris.

CRAVING

2014-03-12 KL. 17:50:00
Blev sjukligt sugen på chokladbollar, så var tvungen att baka det! Godaste som finns typ...
 
Nu ska jag kolla färdigt på en film och sen ska jag städa mitt rum. Det ser verkligen ut som en katastrof! Jag hatar egentligen när det är stökigt och jag inte kan hitta mina grejer, det är bara det att jag inte har haft tid att städa det känns det som. Kommit hem sent alla dagar i veckan och när jag kommit hem har jag i princip bara orkat äta och sedan slänga mig i sängen. Not good! Så rummet måste defintivt städas. Efter det ska jag ta en lång dusch & sedan placera mig framför TV:n. 

My place

2014-03-12 KL. 17:38:52
På denna plats har jag hängt i helgen och nu i veckan efter skolan! Vädret är så underbart så det är inte sant, flera dagar i rad t.o.m. Hur härligt? Och att det ska snöa i helgen vill jag inte ens tänka på just nu...Haha, usch!
 
Hursomhelst, hej på er! Kom precis hem från stan. Var & kollade på en teater med klassen och efter det gick jag en sväng på stan med sonjiiis! Det var supermysigt men teatern var inget vidare... Inte riktigt min "typ av teater" om man kan säga så, haha. Och igår efter skolan var jag också nere på stan med Amanda och kikade lite vilket också var riktigt naaajs! Och i måndags pluggade jag till historiaprovet. Nu vet ni vart jag hållit hus, hoppas allt är bra med er!

BLOGGTORKA

2014-03-08 KL. 18:51:19
Årets första dag med klarblå himmel och skinande sol hela dagen! Jag tog ut några filtar, täcken & kuddar och la mig på plattorna där det är som mest sol och läste min bok. Så himla härligt, sen var jag även inne i stan en sväng. Hursomhelst, så känns det som att jag har lite bloggtorka just nu...Men det ska nog lösa sig! Får hoppas att det blir någon mer dag med detta härliga väder, för då får jag mer lust att blogga på något sätt...
Förövrigt har jag fortfarande ont i halsen och lite så men det ska nog också gå över snart får vi hoppas. Slut på detta babbel, nu ska jag bada bubbelbad & mysa innan mello! Puss&kram på er

FRIDAY

2014-03-07 KL. 17:03:42
Riktigt fin "foto-bakgrund" haha, så trött på detta gråa så det är inte sant. Dock tittade ju solen fram igår och idag, litegrann iallafall...Alltid något!
19 dagar kvar till kanarieöarna!! 
 
Hej på er, kom nyligen hem från skolan. Som vanligt slutar vi sjukt sent på fredagar och jag är sååå trött. Men nu är det iallafall helg, skönt det. Dagen avslutades med en media-lektion där vi kollade på kortfilmer. Vi ska nämligen börja göra egna filmer nu på median, kan bli intressant. Haha! Nu hörrni, är det dags för ett nytt avsnitt av Grey's Anatomy. Ha det

LEO

2014-03-06 KL. 16:20:24
Nu har jag varit borta alldeles för länge! Men nu är jag tillbaka. Har tyvärr varit sjuk igen, men nu är det iallafall bättre så det är skönt. Kom nyss hem från skolan & tänkte precis käka lite mat. Hursomhelst så ska jag försöka gottgöra min frånvaro genom att blogga lite mer i helgen istället. Hoppas allt är super med er, så hörs vi sen. P&K

Love it

2014-03-02 KL. 12:17:15
 
Dresses
 
Två outfits som jag mer än gärna skulle vilja bära i sommar. Älskar dessa klänningar med långa ärmar och tunt härligt tyg. Kommer definitivt införskaffa mig någon liknande av dessa i sommar! Tryck på bilden för att se vart allt kommer ifrån. Pusspuss

BLIXT

2014-03-01 KL. 21:37:56

GRAN CANARIA

2014-03-01 KL. 14:21:00
Att åka till kanarieöarna är typ det enda som är i mitt huvud just nu, haha! Blev helt förvånad när jag vaknade idag och såg att det var 1 mars. Hade glömt bort att det bara var 28 dagar i februari...Men det är bara bra, för det betyder färre dagar tills jag åker iväg. Sol, värme, bad & finare fotomiljöer är vad jag vill ha nu! 
 

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0