OOTD

2013-09-29 KL. 19:38:00
Blus, jeans & halsduk - lager157 // skinnjacka - H&M // Dr martens 
 
Gick all-in på kläder från lager157 idag! Haha. Har precis städat färdigt mitt rum, tog en evigheeeet. Ska snart käka lite mat sen blir det mys framför tv:n. Puss

NEW IN

2013-09-29 KL. 17:22:17
De två sista bilderna är värdelösa, haha! Men hade bråttom när jag tog dom. 
 
Lite nytt jag köpt på senaste tiden! Halsduken och väskan köpte jag idag när jag var på grand med mamma och Wilma. Så sjukt nöjd!! Letat efter en perfekt väska som datorn ligger bra i osv, och äntligen har jag hittat det. Nu måste jag städa mitt rum, ser ut som ett helvete! Haha, hjälper inte att jag städar mitt rum varje vecka. Blir lika stökigt efter någon dag ändå!

INLOGGNINGSFEL

2013-09-29 KL. 14:42:30
Kom hem för ca en timme sedan och nu har myskläderna åkt på! 
 
Hade planerat några inlägg idag, som jag inte gjort på ett tag. Men såklart så kunde jag inte logga in på bloggen bara för det. Haha! Men ska försöka fixa inläggen nu på eftermiddagen istället. Bland annat visa lite nytt och så! Stay tuned, puss på er. 

Saturday

2013-09-28 KL. 08:47:35
Bild på mig & min babe tagen för nästan exakt 1 år sedan!
 
Igår blev det helg igen, så himla skönt. Jag gjorde faktiskt inte så mycket. Först var jag i skolan och slutade inte förens halv 4.. Sen när jag kom hem tog jag det lugnt och kollade på greys anatomy premiären, sååå bra. Idag ska jag iallafall in till stan och träffa Sonjis en sväng, ska bli supermysigt! Nu ska jag duscha sen käka frukost, vi hörs senare. Puss!

ATM

2013-09-26 KL. 18:48:26
Sitter i min säng och bara myser. Just nu kollar jag på karlsson på taket, favoritfilm när jag var yngre. Så himla go! Haha. Ska snart ta mig en dusch och senare ikväll blir det nog TV med la familia. Inatt är det greys anatomy säsong 10 premiääär, åh så himla taggad. Ska dock kolla imorgon efter skolan istället. Säsongstart i Sverige är egentligen inte förens 9 oktober, men jag orkar inte vänta. Väntat länge nog!! 

Veckans bästa dag

2013-09-26 KL. 13:15:07
Denna dagen alltså, kärlek. Vi började kvart över 9 idag och hade matte i 50 minuter sen slutade vi 5 över 10! Dagen hann inte ens börja innan den var slut, haha. Så jäkla skönt. Efter matten drog iallafall jag och Amanda ner på stan en sväng och gick omkring en stund innan vi tog bussen vid 12. Nu ligger jag hemma i min mysiga säng och ska snart käka lite, ska fixa roligare inlägg i fortsättningen men har varit lite småsjuk fram och tillbaka med huvudvärk, halsont och sånt. Men nu hoppas jag att det börjar bli bättre! Puss på er, bloggar mer senare. 

FLER BILDER FRÅN HELGEN

2013-09-24 KL. 20:21:47
 
Bilder från ett annat ställe vi var på i söndags, kommer dock inte ihåg vad det hette. Men fint var det iallafall! 
 
Hej, ekat lite tomt här på bloggen ett tag. Men ska försöka ta tag i det nu! Ännu en dag avklarad i skolan och imorgon är det redan onsdag igen - värsta dagen på veckan. Ligger i min säng helt slutkörd just nu och snackar FaceTime med sonjis! Ska duscha om en stund sen kolla på svenska hollywoodfruar och fortsätta mysa i min säng. Vi hörs imorgon, puss
 

NIMIS

2013-09-21 KL. 22:16:00
Tänkte uppdatera bloggen lite, trots världens segaste internetuppkoppling här! Vi styrde husbilen mot Skåne och just nu är vi i Höganäs på ett ställe jämte havet där vi ska sova. Idag tittade vi på något "konstverk" gjort av typ träbitar och sånt som flytit in till land..haha! Jag tror det hette "Nimis"? Man kunde gå upp i dom och så vidare, lite kul. Men dock sjukt jobbigt att gå dit och tillbaka! Det var en lååång brant backe som man skulle nerför, och sen uppför på tillbakavägen. Vet inte riktigt vad som händer imorgon, bloggar mer då och har antagligen bättre internet då. Puss på er!!  
 

Godmorgon!

2013-09-21 KL. 08:40:00
Vaknade precis och ska snart gå upp och duscha och äta frukost och så, sen åker vi iväg med husbilen mot Skåne! Tror vi ska titta på lite olika saker och så, tar iallafall med mig kameran och datorn. Tror det blir mysigt faktiskt! Bloggar mer senare, puss

FREDAAAAG

2013-09-20 KL. 17:34:00
 
Äntligen fredag och jag är någorlunda frisk iallafall! Direkt efter skolan gick jag ner till stan och mötte upp mamma, därefter var det snabbt in på hemmakväll som gällde sedan snabbt hem. När jag kom hem åt jag godaste mellanmålet och nu ligger jag helt slut i min säng med hemsk huvudvärk. Men jag är glad ändå! Och antingen ikväll eller tidigt imorgon åker vi iväg någonstans för att göra något kul, vet dock inte vart.. Får se vad det blir helt enkelt! Vi bloggas senare, puss
 

Torsdag

2013-09-19 KL. 14:22:28
Heeej! Sitter i paviljongen med amandis just nu. Gick till skolan idag, är dock fortfarande inte helt frisk. Så blir hur trött som helst av att gå i trapporna och så vidare. Men vi började iallafall vid halv 12 idag och det första vi gjorde var att gå och lyssna på någon poet som hette Bob Hansson tror jag? Det var iallafall underhållande, haha. Nu har vi haft svenska och nu är det idrott sen slutar vi. Vi bloggas senare, puss!

FICK NYSS BESÖK...

2013-09-18 KL. 19:26:00
...Av en älgfamilj. Hahaha. Så jävla stora, dom bara stod där och glodde på oss medans vi fotade och filmade dom som galningar!
 
Just nu sitter jag och uppdaterar min iPhone, var dock lite för sen med att uppdatera. Så det kommer nog ta ett tag! Nu ska jag gå och äta lite mat. Puss

iOS 7

2013-09-18 KL. 10:41:19
Idag kommer ju den nya uppdateringen till iPhone ut! Helt ny design ju. Jag har hört många som säger att de inte tänker uppdatera till den nya osv. Men det kommer iallafall jag att göra! Det har sett likadant ut sjukt länge nu och jag gillar lite förändringar. Tycker det ser lite "gladare" ut, mer färger liksom. Haha! Antar att det kommer vara mycket smidigare och så med. 
 
Anyways, jag är fortfarande hemma & sjuk. Behövde ännu en dag att vila upp mig på! Men jag hoppas verkligen att det är bättre imorgon, har inte så lång dag i skolan så. Tror iallafall att jag börjar vid halv 12.
Ha en fin onsdag!

Smoothie

2013-09-17 KL. 18:29:04
Min hallon-smoothie som jag gjorde tidigare idag! Den blev faktiskt sjukt god. 
 
Allt bra? Hos mig är det okej. Men är fortfarande väldigt seg och så, hoppas iallafall att det går över snart. Annars har jag bara kollat på film & tv idag också. Idag är det dags för tredje avsnittet av svenska hollywoodfruar! Tycker det är så underhållande att titta på. Speciellt Gunilla Persson och hennes morsa, haha! 

Sjuk

2013-09-16 KL. 21:14:00
Två bilder från Smögen i somras! Saknar sommaren litegrann, även fast jag tycker det ska bli mysigt med hösten. Smögen är ett ställe jag saknar väldigt mycket, fattar inte varför vi inte har varit där innan. Så himla fint & mysigt. Hoppas iallafall på att vi åker dit igen!

Förlåt för att jag inte har bloggat något! Men jag är tyvärr fortfarande sjuk. Idag på morgonen hade jag hög feber och febern har inte riktigt försvunnit än, så måste nog vara hemma imorgon också. Men sen hoppas jag det försvinner! Börjar bli lite tråkigt att ligga här hemma nu. Och så har jag ju inget att blogga om.. Det enda jag gör är att växla mellan soffan och sängen. Haha! Hoppas ni mår bättre än mig iallafall. Vi bloggas senare, puss!

Shopping

2013-09-14 KL. 17:03:35
Hej på er! Allt bra? Skrev ett inlägg på morgonen, men på något konstigt sätt så raderades det. Hursomhelst är jag hemma nu iallafall! Kände att jag var tvungen att göra något idag. Så jag åkte in till stan med mamma & Wilma. Fick med mig en jacka & en sjal hem och självklart godis från hemmakväll! Haha. Dock var det ju matmässa i stan, så det var så sjukt mycket folk..Men det var värt det! Även fast jag känner mig halvt död nu. 
 

FREDAG DEN TRETTONDE

2013-09-13 KL. 19:16:00
Heeej! Har inte orkat blogga idag, har mest kollat på film och verkligen vilat. Har även städat mitt rum idag. Jag har dammtorkat varenda litet hörn. Så sjukt tråkigt, men nu är det faktiskt jättemysigt inne på mitt lilla rum! Som sagt så var jag hemma från skolan idag också, tänkte gå till skolan men det gick inte...Men eftersom jag har legat hemma i min säng hela dagen har jag iallafall inte råkat ut för någon otur idag - fredagen den trettonde. Haha! Jag mår iallafall lite bättre nu och hoppas på att kunna hitta på något kul imorgon. Vi hörs imorgon, pusspuss!
 

PINK

2013-09-12 KL. 16:10:00
Mysigaste mjukisbyxorna! 
 
Tänkte innan på hur mörkt det börjar bli ute nu, eller iallafall på morgonen! Vid typ 7 är det ju fortfarande lite halvmörkt ute, känns nästan lite konstigt. Men man märker att hösten kommer mer och mer nu. Fast jag tycker inte det gör så mycket! Hösten är faktiskt mysig, iallafall ett tag. Mys inne framför teven eller datorn medans det är mörkt och regnigt utanför fönstret, goa halsdukar och stickade tröjor & alla fina foton man kan ta när löven börjar ändra färg! Det gillas. 
 

Mys

2013-09-12 KL. 12:06:00
Bästa när man är sjuk, mysa med Smilla & kolla på film. Hon är så go! Hon hoppar upp i min säng sen smyger hon sig närmare och närmare tills hon är precis vid mitt ansikte, sedan lägger hon sig där. Haha!

Har precis kollat färdigt på en film, och nu har jag börjat kolla lite på dumma mej 2. Har tagit lite alvedon så hoppas att det ska värka lite så jag känner mig lite piggare! Vi hörs, puss. 
 

Thursdaaay

2013-09-12 KL. 10:27:00
You gotta love photobooth, hahaha!
 
Just nu ligger jag hemma i sängen och är sjuk, halsont och huvudvärk. Usch! Hoppas på att det inte blir värre än så just nu iallafall...Ligger och lyssnar på lite olika podcastar/podcasts eller vad man nu säger. Rätt skönt faktiskt, då kan man göra andra saker under tiden ju. Haha!
Igår hann jag tyvärr inte blogga, var superstressigt. Red även igår, i regnet. Kanske därför det blev värre med min hals...Men det var iallafall mysigt! Gillar att rida i regnet faktiskt. Ska fixa lite frukost nu, puss på er!

☆★☆

2013-09-10 KL. 19:39:51
 

Tisdag

2013-09-10 KL. 16:46:45
Hejhej! Kom nyligen hem från skolan, idag slutade jag klockan 3. Så otroligt skönt! Börjar bli lite småsjuk, så jag är helt slut när jag kommer hem efter skolan. Men nu är redan två dagar avklarade denna veckan och snart är det helg igen, sjukt. Veckorna går jättesnabbt just nu! Tyvärr gör helgerna det också...Idag på morgonen var det riktigt höstväder ute! Kallt, regnigt och blåsigt. Ville helst bara ligga kvar i sängen och mysa, haha! 

My birthday

2013-09-09 KL. 19:13:14
En sak jag hunnit göra medans jag inte bloggade, det var att fylla 16! Det gjorde jag samma dag som skolan började. Världens bästa födelsedagspresent? Haha, nä men jag hade en bra födelsedag. Fick även en iPhone 5 som jag är supernöjd med! Snygg & snabb. Nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas ni haft en bra måndag! Puss

BASIC

2013-09-09 KL. 17:09:00
Klädde på mig 10 min innan jag skulle åka idag, så tog det som låg närmast! Dock väldigt skön klädsel en sån här måndag... Just nu testar jag att blogga från mobilen. Blogg.se har nämligen uppdaterat sin app, och än sålänge verkar den sjukt bra! För övrigt ligger jag i sängen med en huvudvärk från helvetet...hade tänkt sätta på en film och sen ta en låååång dusch! 
 

Monday

2013-09-09 KL. 11:12:00
Hej på er! Då var det dags för en ny skolvecka igen. Kan ju inte säga att jag var jättetaggad på att stiga upp halv 7 idag på morgonen. Vi har redan haft 2 lektioner och nu har vi håltimme. Jag & Amanda sitter och underhåller oss med våra datorer, haha. Sen har vi iallafall media lektion, och efter det spanska sen slutar jag vid kl 4.. Vi hörs då helt enkelt, puss! 

BÖRJAR BLOGGA IGEN

2013-09-08 KL. 18:34:00
Bästa stället att tillbringa en söndag på! 
 
Hej på er! Det var ett tag sedan, men nu tyckte jag det var dags att börja blogga igen! Har saknat det faktiskt. Har hänt en del sen sist, men det tar jag i ett inlägg imorgon istället! Idag har jag fixat lite med en ny design så därför blir det inga fler inlägg idag. Vi hörs imorgon helt enkelt, hoppas ni har haft det bra. Nu ska jag käka lite, puss på er!

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0