OUTFIT

2014-10-31 KL. 21:08:00
Kappa - Bikbok // Byxor - Dr denim // Skor - Dr martens // Väska - Lindex // Sjal - Lindex

//THURSDAY//

2014-10-30 KL. 20:06:24
Idag har jag varit runt på lite olika "ärenden". För en stund sedan var jag en runda på grand för att leta efter nya svarta bikinibyxor att ha tillfälligt...det har hänt något jättekonstigt med mina så de kladdar av sig svart färg? Haha, fattar ej hur det hände. Tyvärr hittade jag inga, så får lösa det på något sätt. Nu hade jag tänkt äta lite mat sen sätta mig framförTV:n. Puss!
 

DAILY MAKEUP

2014-10-29 KL. 18:15:00
// Primer - Lumene(kicks) //
// Brukar växla mellan BB-cream från Garnier, foundation från Fit me & "mousse-foundation" från Maybelline //
// Använder oftast concealern från Fit me(nr 15), men ibland använder jag också "cover" från wet'n'wild. Den rosa använder jag under ögonen och den vita som highlighter //
// Puder - Isadora(H&M) //
// Bronzer från H&M och rouge från ELF //
// Ögonbrynskit - H&M (testat massa olika, men detta är helt klart den bästa enligt mig) //
// Ögonfransböjare från H&M och mascara från Maybelline(one by one) //
// Brukar först ta babylips(pink punch) och efter det neutralisera färgen med ett läppstift från starlips(finns att köpa på willys för typ 10 kr) eller ett från yves rocher //
Eyeliner från ullared(gekås) och makeup mist från ELF
// De gånger jag väl använder ögonskugga brukar jag använda denna lilla "palett" från Isadora, ögonskuggan från Make Up Store använder jag som highlighter //
 
Jag lägger mycket hellre mina pengar på kläder än dyrt smink, även fast jag tycker att smink är roligt. Men helt ärligt tycker jag H&M's egna märke funkar hur bra som helst, så ser inte någon jättestor anledning till att köpa något som är dyrare. Men någon gång kanske jag borde prova något annat, haha. 
 
(Skapat en ny kategori med namnet "Skönhet". Här kommer jag förhoppningsvis lägga inlägg som detta och olika sminkningar osv.) 

STRIPES

2014-10-29 KL. 16:16:20
//En outfit som jag hade på mig för ett tag sedan//
 
Hej på er! Idag har jag bara varit hemma & kollat på serier. Har haft en hemsk huvudvärk idag, så jag har inte orkat göra någonting. Som tur är börjar det äntligen kännas lite bättre! Tänkte äta en sen lunch nu sen fortsätta mitt serietittande. Hoppas ni har en bra dag! Puss

TRE ENKLA FRISYRER

2014-10-29 KL. 15:25:54
Eftersom mitt hår redan är slitet nog som det är efter en historia av en hel del hårfärgning, försöker jag tvätta mitt hår ca 3-4 gånger i veckan för att inte slita för mycket på håret. Jag tycker dock att det kan vara lite svårt, hatar när håret inte är rent. Dessa tre frisyrer brukar jag iallafall köra på de dagar håret är otvättat! Superenkelt & håret kommer bort ifrån ansiktet. 

Shopping // Hamburg

2014-10-28 KL. 19:34:59
1 och 4 - H&M // 2 och 3 - ZARA // 5 - Pimkie
 
Lite shopping som jag gjorde när vi var i Hamburg, supernöjd! 

"MARÄNG-SPÖKEN"

2014-10-28 KL. 19:17:14
Meningen var att vi skulle baka dessa nu till Halloween haha. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, därför blev det istället chokladdränkta helt vanliga maränger.
 
Idag har kusinen Agnes varit här och vi har både åkt skridskor i ishallen, åkt lite båt, gjort halloween-sminkningar & spelat massor av spel. För en stund sedan bestämde vi oss dock för att avbryta det andra och baka dessa fina maränger. Vi vet inte riktigt varför de inte ville resa på sig? Något fel måste vi iallafall ha gjort, för på receptet såg de inte alls ut som våra...Haha. Sedan spårade det ena efter det andra ur och "spök-ögonen" blev istället långa streck. Till slut åkte chokladen på som den gjorde och de blev som de blev. Det viktigaste är iallafall att de är goda! 

hamburg

2014-10-27 KL. 12:23:01
Hamburg är verkligen en superfin stad, och som jag sa önskar jag att vi hade kunnat stanna längre så man hade hunnit med lite mer. Mamma och jag gick upp tidigt igår, och eftersom det var söndag var det nästan inget folk på gatorna. Perfekt för lite fotografering med andra ord. Vi kom hem strax efter 9 och då var jag så trött så jag nästan somnade direkt, nu ska jag packa upp lite och sedan äta lite lunch!
 
Hoppas ni haft en jättebra helg och nu är det dags för en ny vecka. En lite skönare vecka för min del dock, då det är höstlov.♥

SHOPPING

2014-10-25 KL. 21:41:01
Denna dag kan beskrivas med två ord: shopping & trötta ben. Vid 10-tiden åt vi frukost och vid ca 11 var vi ute på stan, redo för Hamburgs alla gator och affärer. Vi kom inte innanför dörren på hotellrummet förens strax efter halv 8. Känns som att vi har gått flera mil, jag är iallafall helt slut i benen haha. Skulle gärna vilja stanna här lite längre, detta är verkligen en supermysig stad! Imorgon ska jag och mamma ta en morgonpromenad, då tar jag med kameran och ska försöka ta lite bilder.
 
Hoppas ni har haft en bra lördag och att den fortsätter att vara det, nu ska jag tvätta av sminket & krypa ner i sängen för att kolla på det nya avsnittet av Grey's Anatomy. Puss

PÅVÄG

2014-10-23 KL. 19:04:00
 
Denna bilden togs för ca 3 månader sen, just nu känns det nästan som ett år sedan haha.
 
Hade tänkt slänga in ett inlägg innan vi åkte, men då jag som vanligt packar ihop mina saker i sista minuten hann jag inte med det. Nu sitter jag iallafall i bilen och är påväg mot Malmö. Vi sover där inatt för att sedan åka vidare till Hamburg imorgon. Jag har med mig kameran, så förhoppningsvis kommer jag att fota mycket! Har en tendens till att glömma bort det ibland. Nu tänkte jag titta på HP, ni får ha det så bra så hörs vi snart.  

RED LIPS

2014-10-22 KL. 17:53:46
Casual
 
En outfit jag gärna skulle bära, dock skulle jag byta ut "klackarna" mot låga skor. Tex mina air force. Trivs inte i höga skor och kommer nog aldrig att göra det heller, haha. Mina 174 cm passar mig perfekt som de är! Så jag är definitivt en "lågskor-tjej". 
 
Hej på er! Dagen har spenderats hemma, mestadels tittandes på Harry Potter. Men jag har även städat rummet och planerat lite inför resan som bär av imorgon. Vi ska nämligen åka till Hamburg för en mysig weekend. Nürnberg som vi besökte i somras när vi var påväg till Kroatien tyckte jag var en jättefin stad, så jag tror detta kommer bli superkul. 

COZY KNIT

2014-10-21 KL. 17:39:00
tröja - lager157 // byxor - dr denim // kappa - bikbok // halsduk - bikbok // skor - new balance 420 (nelly.com)
 
Såhär gick jag klädd idag, kunde inte motstå att ha denna sköna tröja på mig som jag köpte för någon dag sedan på lager157. Mjukaste tröjan jag någonsin ägt!
 
Denna tisdag bestod utav samhäll & två medialektioner där vi tittade på en dokumentär & sedan gick till Smålands museum för att kolla på en, minst sagt, annorlunda utställning. Slutade strax innan klockan två och hängde med Amanda en stund innan jag stack hem & upptäckte att jag inte hade några nycklar med mig. Satt ute och väntade i ca en halvtimme, när jag väl kom in gick jag ut med en gång och tog dessa outfitbilder. Vad gör man inte? Haha, nu är jag lagom frusen och ligger nerbäddad i sängen och inväntar kvällens tv-program.
 
Nu har jag förresten höstlov!! Åh vad jag längtat efter detta lov. Ska bli så skönt. Lite tidigare än vanligt, men på torsdag rullar bilen iväg mot lite äventyr. 

NÅGRA TIPS?

2014-10-20 KL. 20:30:00
 
Nu har jag både tiden & viljan till att blogga, problemet är bara att jag för tillfälligt har väldigt svårt att komma på vad jag ska blogga om! Så om ni ville slänga in någon kommentar med tips på vad jag kan blogga om, eller något specifikt inlägg som ni skulle vilja se, så vore det supersnällt. PUSS

LATEST FROM INSTA

2014-10-20 KL. 20:16:40
Tre av de senaste bilderna från min instagram: johannawahlberg
 
Hej på er! Måndag är en sån dag då jag nästan alltid är hemma sent - alltså ingen bra bloggdag. Men tänkte slänga in ett litet inlägg för att berätta vad som hänt idag. Precis som alla måndagar hade vi matte på morgonen, matte2b som för övrigt är den svåraste jag varit med om i hela mitt liv & inte har en aning om hur jag ska klara. Sedan hade vi världens längsta håltimme som vanligt, för att slutligen ha filmproduktion. Inga favoritämnen, men tycker ändå att dagen rullade på förvånansvärt bra. Efter skolan stack jag iväg och tränade lite & kom innanför dörren vid 6 ungefär. 
 
Någon kommenterade att jag var på startsidan på blogg.se, och sånt är ju alltid roligt att se! Aldrig riktigt tänkt på att kolla framsidan av blogg.se då jag alltid loggar in med en gång, men ska börja göra det nu. ;-) Nu ska jag äta upp mina bär & kika lite på Sveriges värsta bilförare. Hoppas ni haft en grym måndag! 

AMANDA

2014-10-19 KL. 17:54:11
För ett tag sedan pratade jag om att jag och Amanda fotograferade till en uppgift vi hade i skolan, det var då denna bild ovan som kom fram och den bild som jag ska använda till uppgiften - att göra ett tidningsomslag. Dock ser ju bilden klart oskarpare ut såhär på bloggen, men jag är ändå väldigt nöjd med hur bilden blev! Nu är det bara själva "grafiska designen" kvar(texter och allt som ska vara på bilden).

NEW BALANCE 420

2014-10-17 KL. 20:49:00
Dessa kom på posten idag, bokstavligen. När jag kom hem idag låg ett stort paket nedtryckt i brevlådan & det var dessa. Supernöjd verkligen! Riktigt kap ju.
 
Kom hem från simhallen för en stund sedan och just nu facetimar jag med babe, efter det ska jag kolla färdigt på andra Harry Potter filmen, har börjat kolla om alla. Igen. Men dem är ju så bra!

// LATEST FROM TUMBLR //

2014-10-17 KL. 16:13:23
(http://johannawahlberg.tumblr.com)
 
Hej på er! Idag har jag hunnit med en hel del saker, bland annat övningskört lite med pappa. Jag hade även tänkt fota lite till bloggen, men tyvärr tillåter inte vädret det idag. Det har spöregnat i princip hela dagen och det kan ju vara ganska mysigt, sålänge man är inomhus iallafall haha. Nu måste jag skynda mig lite för snart ska jag sticka iväg och simma lite, så jag måste packa ihop mina grejer. Bloggar mer ikväll, ha en superbra fredag! 

ÄNTLIGEN HELG

2014-10-16 KL. 18:54:40
Hej på er, idag är jag glad! För nu är både svenskainlämningen och samhällsprovet klart. Och jag måste ändå säga att det gick helt OK även om jag nog skulle gjort ännu bättre ifrån mig på svenskainlämningen om vi haft mer tid. Men nu tänker jag lägga det bakom mig för nu är det helg(ledig imorgon) och snart är det höstlov också. 
 
Har suttit iprincip hela kvällen inne på Wilmas rum och hjälpt henne med att plugga till samhällsprovet som hon har imorgon. Hur snäll? Tyvärr är hon ett hopplöst fall, så det fanns inte så mycket jag kunde hjälpa till med. Ligger istället här & äter popcorn samtidigt som jag kollar på Harry Potter. Senare ikväll hade jag tänkt fixa lite i min garderob, ser ut som en bomb slagit ner där. Ha det bra hörrni, imorgon är det fredag! 

NEW IN

2014-10-16 KL. 16:09:00
Beställde denna långkappa för ett tag sedan på bikbok. Tycker den är superfin och jätteskön på insidan. Den är faktiskt ganska varm, så den funkar nu på hösten trots att det är lite kallare. Värmer ju nästan hela kroppen då den är så pass lång haha!

NELLY.COM // REA

2014-10-14 KL. 12:35:00
 
New balance
Beställde dessa i helgen helt spontant då jag såg att nelly.com hade rea på dessa. Tänkt köpa ett par new balance skor hur länge som helst och när jag såg dessa och att det var på rea dessutom, kunde jag inte motstå att klicka hem dom. Får hoppas de är lika fina i verkligheten bara!
 
Tänkte länka dem, men tyvärr var de slutsålda...

BAD DAY

2014-10-14 KL. 09:25:48
Igår blev jag påmind om varför jag inte gillar måndagar. När jag kom hem började jag känna mig riktigt dålig och så hände det massa konstiga saker. Senare på kvällen blev det dock bättre, men kände att det var bäst att stanna hemma och vila idag ändå. 
 
Åt precis frukost och nu tänkte jag kolla på film en stund, sen ska jag försöka plugga så mycket det bara går! Förhoppningsvis kan jag bli klar med svenska-tentan idag, inte så troligt men jag hoppas på det. Ni får ha en bra tisdag. P&K!!

MÅNDAG

2014-10-13 KL. 16:49:43
//outfit från förra veckan//
 
Hej på er! Nu var det måndag igen och igårkväll var jag väldigt otaggad på livet. 1 prov och 1 inlämning som ska avklaras denna vecka. Jag har ingen aning om hur jag ska hinna med båda två. Men det får gå! Man får se det positivt, snart är det höstlov. 
 
Just nu sitter jag på biblioteket och skriver på min svenska-inlämning. Har skrivit ett tag nu men ska snart gå för att träna lite, efter det åker jag hem och fortsätter med skrivandet. Känner att detta kommer bli en rolig vecka...Ha en fortsatt trevlig dag!

//GREEN BOMBERJACKET//

2014-10-12 KL. 22:42:34
 
Green bomberjacket

"ROOM-TOUR"

2014-10-12 KL. 19:07:52
Idag bestämde jag mig för att göra en video. Så jag körde på en uppdaterad "roomtour". Har tänkt göra en länge, men inte kommit till skott. Egentligen är det en hel del saker som fortfarande ska ändras. Men så kommer det alltid att vara, så kunde lika gärna göra en nu. Jag vet att jag filmar för jävligt rent ut sagt, haha. Men det får vara så. Ikväll hade jag tänkt beställa nya bilder till min vägg, tänkt göra det hur länge som helst...

PLUGG-FREDAG

2014-10-10 KL. 16:25:34
Hej på er! Idag slutade jag som vanligt runt 11-tiden och kom hem strax efter 12. Bestämde mig för att försöka plugga lite då också, så det inte blev lika mycket i helgen och nästa vecka. Tyvärr blev det inte så jättemycket, men litegrann iallafall. Snart ska jag iväg och simma med mamma sen ska vi hem till farmor & farfar för att fira farmors födelsedag. Vi hörs senare, ha en bra kväll!

TORSDAGENS

2014-10-09 KL. 17:39:28
Var så trött när jag kom hem idag, men tänkte att jag ändå skulle knäppa några bilder på dagens outfit. Såklart glömmer jag fullständigt att kolla vilka inställningar det är på kameran, därav dessa fruktansvärt brusiga bilder. Men det är ju bättre än ingenting iallafall!
 
En helt vanlig torsdag är snart förbi, men innan dess hade jag tänkt hinna med att skriva lite på en svenska-inlämning, göra engelska-glosor och städa rummet. Och när det äntligen är gjort ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på favoritserien. Puss

COLOURS

2014-10-08 KL. 20:23:24
Nu är det verkligen riktig höst ute. Solen lyser ibland, tills himlen helt plötsligt blir grå och det börjar spöregna. Men det är mysigt ändå och löven på träden och marken skiftar i rött, gult och orange. Dagen bestod av engelska, medieproduktion, idrott och svenska. Dock behövde vi bara stanna på svenskan för att få några papper, sen fick vi jobba hemma. Så idag slutade jag strax efter halv 2 istället för halv 4. Jag känner nästan helgkänslorna redan nu då vi slutar strax efter 1 imorgon och 11 på fredag. 

//PLITVICE//

2014-10-07 KL. 17:50:00
En bild från plitvice-sjöarna som vi besökte när vi var i Kroatien i somras! 
 
För tillfället har jag varken bilder eller något annat roligt att dela med mig av. Men både igår och idag har jag kommit hem senare än vanligt så därför har jag inte riktigt funnit tiden till att komma på bra inlägg, fota osv. Men jag ska försöka bättra mig nu! Idag var det en helt vanlig tisdag som bestod av samhäll, digitalt skapande och foto. Idag blir det inget plugg, utan jag inväntar istället "premiären" av Portkod 1525 och det andra avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Ha en bra kväll! 

MONDAY

2014-10-06 KL. 20:56:00
// från i somras //
 
Halva dagen har spenderats hemma hos Amanda med vår filmgrupp för att spela in de sista scenerna till våran film. Och nu är vi äntligen klara! Om jag själv hade fått välja hade jag inte valt att ha film som ett av mina media-ämnen, men tyvärr fick vi inte bestämma det...Nästa vecka är det iallafall dags att börja redigera! 
 
Jag kom innanför dörren strax efter 6 och har fram tills nu jobbat med lite olika uppgifter i media-ämnena. Nu tänkte jag ta mig en dusch och sedan kolla på förra veckans avsnitt av Grey's Anatomy som jag ännu inte hunnit se. 

AW14

2014-10-05 KL. 12:43:15
 
AW 14
 
Massa fint som gärna skulle få bosätta sig i min garderob! Just nu är jag i stort behov av en kappa som gärna är lite längre och varmare nu när det börjar bli kallare ute...

PHOTOGRAPHY // AUTUMN

2014-10-04 KL. 15:29:48
Hej på er! Igår hade jag studiedag och spenderade halva dagen med Amanda. Vi har en uppgift i grafisk design där man ska göra ett tidningsomslag nämligen. Jag fotade Amanda till mitt omslag och hon fotade mig till sitt omslag. Det tog sin lilla tid, men resultatet blev faktiskt väldigt bra! Tänker dock inte visa det än, utan gör det när det är klart. 
 
Idag gick jag och Wilma till samma plats och fotade några bilder. Vi hade inte riktigt tur med vädret, men några bilder knäppte vi iallafall. Därav resultatet här ovan! Snart ska jag börja plugga matte tyvärr, men vill bli klar så jag inte behöver jobba lika mycket med det imorgon...

SKIRT AND BLOUSE

2014-10-01 KL. 19:02:10
Skulle egentligen laddat upp denna outfit igår men glömde helt bort det. Mina outfitbilder börjar bli ganska tråkiga, det är helt enkelt inte så lätt att få till fina bilder när man måste ta dom själv. Men någon gång ibland får jag väl ta mig lite mer tid och ordna lite finare bilder! Detta är iallafall bättre än inget. Nu ska jag plugga lite och sedan äta. Imorgon slutar jag halv 2 och på fredag är det studiedag, ger mig hopp. <3 

INGEN KOLL

2014-10-01 KL. 17:12:00
Hej på er, min bloggmotivation och inspiration har verkligen legat på 0. Vilket är tråkigt! Men allt har känts så oorganiserat på något sätt, och jag gillar inte riktigt det. Har inte haft koll på vissa uppgifter i skolan, rummet har varit stökigt, massa grejer har varit borta osv osv. Ibland kan det vara skönt att strunta i allt och bara va, men just nu när vi går mot mörkare tider vill jag gärna ha koll på allting som händer runtomkring mig. Skrev nyss en bucket-list som jag hoppas ska vara avbockad helt ikväll eller imorgon. Så det känns skönt. Sen skulle jag även vilja börja röra på mig igen. Jag tog världens paus när sommaren kom, men nu när man är tillbaka i rutinerna igen kan det vara skönt att ha några dagar inbokade. Så ja, nu måste jag skärpa mig helt enkelt haha! Hoppas ni haft en grym onsdag.

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0