SHOPPING

2013-07-30 KL. 19:17:16
Igår tog vi bussen in till Karlskrona en sväng eftersom vädret inte var så jättebra. Men efter en stund blev det stekhett iallafall, haha.. Hursomhelst blev det lite shopping på ginatricot och glass på glassiären! Supermysigt var det iallafall. Idag har det inte hänt så mycket, badat i havet, kollat på någon film och så. Vi ska snart äta lite, sen blir det nog ännu en film eller något sällskapsspel! Vi bloggas senare, puss.

HÄNGMATTS-BLOGGNING

2013-07-29 KL. 09:08:04
Godmorgooon, skulle egentligen bloggat igår när jag låg i hängmattan men jag tittade på film istället och glömde bort att jag skulle blogga. Haha! Men ska bli bättre på det nu. Inte hunnit fota så mycket än osv, men det kommer. Vädret har inte varit så jättebra, dock fortfarande varmt i luften och vattnet. Men det ska bli bättre! Så de senaste dagarna har vi iallafall badat, solat lite & igår åkte vi ut med båten en sväng på kvällen och åkte lite ring och fikade. Blog u later, pusspuss 

påväg till sommarstugan

2013-07-27 KL. 11:23:27
Morning! Sitter i husbilen just nu och spelar lite spel på datorn med Erre. Om vädret är bra så blir bad i havet och så vidare idag. :) Bloggar mer ikväll, ha det bra! Puss
 

Nya ballerina

2013-07-26 KL. 19:43:47
Råkade glömma mina ballerinaskor någonstans på en strand i skåne...Så idag åkte jag in till stan för att köpa ett par nya! Fanns nästan inga kvar alls, alla var utsålda pga rean. Fick iallafall med mig dessa hem!

THURSDAY

2013-07-26 KL. 19:15:07
Bild från där vi sov förra natten! 
 
Just nu håller jag på att packa de grejer till sommarstugan som jag packade upp igår..Haha! Annars så har jag tittat på typ 4 filmer och tagit det lugnt. Vet inte om vi åker imorgon eller i övermorgon..Hursomhelst så tar jag med kameran och datorn denna gången också och ska försöka hålla er uppdaterade! Dock är internetuppkopplingen väldigt dålig där. Men det ska nog lösa sig! Haha. Puss
(DETTA INLÄGGET SKULLE PUBLICERAS IGÅR!! Men det blev något fel..)

SENASTE DAGARNA

2013-07-24 KL. 21:41:07
Sist jag bloggade var vi påväg till ullared! Vi hade varit några nätter i Smögen och ville åka vidare. Och helt plötsligt hamnade vi i Ullared, haha. Vi gick iallafall in en sväng på gekås och köpte lite småsaker. Sedan åkte vi och badade i någon mysig sjö i närheten! Efter det styrde vi mot skåne. Vi var på en camping i Falsterbo-Skanör, jättefin strand där dock väldigt kallt i vattnet! Runt 16-17 grader.. Och igår åkte vi in till malmö för att shoppa lite på emporia. Lugnt och skönt inne i varuhuset och jag lyckades få med mig lite från hollister. På natten sov vi vid något mysigt ställe där Wilma & jag fotade lite och idag på morgonen åkte vi till Kiviks musteri en sväng. Tror det var allt! Blir lite för mycket babbel nu, men vill komma ikapp med det jag missat. Puss på er!!

NYA INKÖP

2013-07-24 KL. 21:08:18
Hej på er! Ledsen för att jag inte har bloggat på några dagar. Men tyvärr fungerade inte mitt mobilnätverk så jag kunde inte komma in på internet på datorn...Men ska berätta vad som hänt de dagar jag inte har bloggat i ett senare inlägg.
 
Nu är vi iallafall hemma en sväng innan vi åker till sommarstugan! Är helt slut efter allt husbilsåkande så nu ligger jag i sängen och myser och ska snart sätta på en film. Resten av familjen + mormor & morfar sitter och kollar på fotboll och skriker som galningar i vardagsrummet! Haha. 

BILDER FRÅN IDAG

2013-07-20 KL. 22:20:04
Heeej! Haft en heldag i solen vid klippbadet. Så himla nice! Sedan checkade vi iallafall ut från den campingen och åkte vidare. Och vi hamnade i Ullared, haha! Vi tänkte bara gå in där någon timme imorgon sen åker vi vidare igen, vädret ska tydligen bli ännu bättre imorgon. Puss på er! :)

SUNSET

2013-07-19 KL. 17:49:00
Två bilder från den fina solnedgången igår!
 
Hej! Sitter inne i husbilen med bikini och aircondition på..så jäkla varmt! Haha. ;) Mamma & jag ska snart cykla och handla lite mat och sånt till ikväll. Detta blir ju sista kvällen på detta stället. Vi hörs senare, puss på er! 
 

FRIDAY

2013-07-19 KL. 14:44:23

Ligger nere vid klipporna och solar lite just nu. Ska snart hoppa i och bada lite! Igår var vi nere vid smögenbryggan, det fanns betydligt mer "affärer" än vad jag trodde. Märkeskläder & sådant också. Men det var väldigt mycket folk, så om man inte tittade vart man gick kunde man lika gärna hamnat i vattnet. Haha! Imorgon tror jag att vi lämnar denna campingen, och åker till något annat ställe. Hoppas ni har det bra, puss!


FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

2013-07-18 KL. 12:49:00
johannawahlberg på instagram!
 
Har precis börjat uppdatera nästan dagligen med någon bild varje dag på instagram! Vissa bilder kommer ju bara upp på instagram och inte på bloggen, så följ mig gärna där. :) 
 

Godmorgon

2013-07-18 KL. 11:35:03
1. Hänger i poolen på skara sommarland! //  2. Åkte "valarna" haha! Så jävla lång kö..
3. Mys på bryggan! // 4. Vattenmelon nere vid badet.
 
Hej på er! Ligger fortfarande i sängen, haha. Det blåser rätt mycket idag så vi tänkte att vi skulle gå ner till Smögen-bryggan. Låter mysigt iallafall! Vi bloggas senare, puss.

FÖRSTA DAGEN

2013-07-17 KL. 19:47:41
Tog med kameran ner till badet, var tvungen att fota lite. Det är så fint här, jättemånga stora båtar, blått vatten & klippor. Perfekt! Vi stannar här imorgon också, sen vet jag inte om vi kanske åker till något annat ställe. Vi får se hur det blir! Just nu sitter jag i sängen och läser lite i en bok, samtidigt spelar någon dragspel utanför husbilen. Haha! Så mysigt här. 

SKARA SOMMARLAND

2013-07-17 KL. 11:26:25
Hej på er! Sitter ute i solen och bloggar just nu. Igår var vi på skara sommarland hela dagen. Jag har bara varit där när jag var mindre, men det var helt okej. Lite långa köer dock, men det var mysigt. Nu är vi på en camping nära Smögen, mycket klippor som man kan hoppa från och sånt! :) Hoppas ni får en fin dag!! Bloggar mer ikväll.
 

NU DRAR VI

2013-07-15 KL. 16:14:41
Nu har jag packat färdigt det sista! Bara datorn och kameran kvar nu, känns som jag överpackat lite med kläder.. Men hellre för mycket än för lite! Haha. Ska sätta mig i husbilen nu så får det bli greys anatomy eller film hela vägen. Puss på er!

NEW IN

2013-07-15 KL. 15:28:00
Nike Free Run+ 3
 
Både sköna & snygga! Beställde dom för några dagar sedan och fick dom i brevlådan idag, är supernöjd verkligen!
 

15 JULI 2013

2013-07-15 KL. 15:19:48
Hej på er! Varit borta ett tag, men nu tänkte jag komma tillbaka till bloggen igen. Åker faktiskt iväg idag! Jag tar med både datorn och kameran, så det blir lite roligare när jag har bilder osv. Vi åker iväg med husbilen och jag tror att det blir västkusten denna gången, sedan åker vi vidare mot sommarstugan. Ska bli skönt att få komma till havet igen! 

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0