Fotboll

2013-06-29 KL. 13:48:16

Sitter under paraplyet med brodern och kollar på lite fotboll, ska dock snart åka hem. Vädret är äckligt dåligt verkligen. Ska tydligen regna och vara kallt hela nästa vecka med? Får hoppas att det blir bättre annars åker vi kanske till Kroatien i år igen, haha. Bloggar mer senare! Puss


WHITE TOP

2013-06-27 KL. 18:51:34
 
white top
 
Tycker denna toppen från H&M är sjukt snygg! Speciellt de tunna banden. Satte ihop ett kollage hur man kan matcha det på polyvore. Tryck på bilden för att se vart allt kommer ifrån! Hade velat ha linnet i någon annan färg, typ rosa. Finns liknande på nelly.com men inte min storlek tyvärr! 
 
Sitter ute på altanen och bloggar. Vädret har blivit mycket bättre nu, solen lyser och det är varmt ute. Hoppas det håller sig så. Vill kunna sola & bada! Nu ska jag läsa lite, har blivit helt inne i en bok-serie. Haha! Puss 

THURSDAY

2013-06-27 KL. 16:59:43
Hej på er! Lite dålig bloggning känner jag. Dels har jag inte suttit vid datorn så mycket på senaste tiden och dels för att vädret är skit just nu och jag tappar fotolusten. Men har hört att vädret ska vända imorgon! Jag hoppas på det iallafall, vill kunna ta fina bilder osv utan att behöva ta skydd från regnet mellan varje bild liksom. Sålänge så är mitt fel 2 inlägg om dagen, och det ska nog inte bli några problem! Sen när vi åker iväg med husbilen och till sommarstugan osv blir det ännu bättre, för då fotas det ännu mer. Men yes, det var det jag ville säga! Puss
 

NEW IN

2013-06-26 KL. 20:11:23
Köpte detta när jag gick en sväng på grand innan de stängde med mamma i förrgår, just den dagen som sommarrean startade i typ alla affärer. Snacka om tur! Allt det jag tänkte köpa var det halva priset på. Supernöjd verkligen!

Förresten har jag börjat kolla lite på Grey's Anatomy nu. Har aldrig följt en serie innan för jag vet typ hur alla slutar och då är det inte kul längre, haha. Men av någon anledning är denna serien så spännande, så jag kommer nog fortsätta titta på det. Ska sätta på ett avsnitt nu, puss på er!

Tillbaka igen

2013-06-25 KL. 22:19:36
Tog lite paus eftersom jag ändå inte hade någon dator och det börjar bli lite väl mycket mobilbilder nu! Men det blir snart bättre. Shoppat lite nytt som jag kan visa imorgon också. Ha en fin kväll, puss på er!

Påväg till sommarstugan

2013-06-22 KL. 10:29:47

Godmorgon! Vaknade nyss och nu sitter jag i husbilen. Så trött, har bara sovit några timmar. Men det gör inte så mycket, ser framemot att komma iväg hemifrån. Man kan inte vara någonstans i huset förutom i mitt rum liksom...hoppas på en mysig dag iallafall! Blir mobilinlägg sålänge, men jag kommer ju hem imorgon igen. Puss


GLAD MIDSOMMAR

2013-06-21 KL. 20:06:03
...bättre sent än aldrig! Glömde helt bort bloggen och datorn, men hursomhelst så hoppas jag att ni haft en fin dag och att den fortsätter att vara bra. Vi hörs imorgon, puss på er! 

VÄRME

2013-06-20 KL. 17:16:53
Gud vad varmt och kvavt det är ute idag, går knappt att vara ute om man inte har någonstans att bada i närheten...Kom nyss hem från badplatsen. Vi ställde husbilen där och åt därinne och så, sen låg vi nere på stranden och tog det lugnt. Antagligen åker vi dit igen lite senare, vädret är ändå så pass bra så! 
 

GODMORGON

2013-06-20 KL. 11:12:05
Ligger fortfarande i sängen, är sjukt seg idag och har huvudvärk. Annars är allt toppen! Idag skulle det bli nästan 30 grader, dock ingen sol. Tycker redan det börjar bli väldigt varmt ute. Hursomhelst så ska jag nog bara ta det lugnt idag. Snart tror jag att vi tar husbilen och ställer oss någonstans idag, haha. Det är nämligen några här och fixar vårt tak i typ hela huset så det går inte att vara här inne. Vi bloggas senare, puss på er! 
 

Wednesday

2013-06-19 KL. 20:27:50
Hej på er! Idag har jag inte heller haft tid till att blogga på dagen, men tror att jag kan ta igen det imorgon iallafall. Hursomhelst kom jag nyligen hem från ingelstad. Haha! Har varit och kollat på utemöbler till den nya altanen med la familia. Efter det käkade vi pizza och köpte lite gott tills ikväll. Tror att vi ska sätta på någon film eller något snart, annars ska jag nog bara läsa lite. Haft ont i huvudet hela eftermiddagen, går typ och väntar på att det ska börja åska när som helst. Det är faktiskt rätt mysigt. Hoppas ni haft en bra dag, puss. 
 

wilma gånger två

2013-06-18 KL. 20:39:06
Två bilder som jag tog på Wilma när vi var på Öland.
 
Hursomhelst, jag kom nyss hem från badplatsen. Var faktiskt väldigt varmt i vattnet, betydligt varmare än förra gången jag var där. Haha! Just nu sitter jag ute på altanen och myser. Det är fortfarande väldigt varmt ute, så härligt. På torsdag tror jag det var, ska det bli 27 grader. 27 grader?! Jag tyckte det var skitvarmt idag och ändå var det "bara" runt 24. Jaja, man ska inte klaga. Det är superhärligt verkligen. Puss

Badplatsen

2013-06-18 KL. 19:27:08

Hej, har inte blivit någon bloggning idag, men jag har haft fullt upp med annat. Just nu är jag iallafall på badplatsen med mammi och brodern. Supermysigt här och solen steker fortfarande, kommer fler inlägg när jag är hemma! Puss


JORDGUBBAR & SOL

2013-06-17 KL. 19:16:58
 

4 FRÅN MIN IPHONE

2013-06-17 KL. 18:23:17
Vädret blev rätt härligt idag trots allt! Verkade vara rätt kallt på morgonen, men nu på eftermiddagen blev det riktigt varmt. Invigde den nya altanen lite halvt med feta kuddar och filtar och allt nu när det inte finns några stolar, haha. Så himla härligt, tror det kommer bli perfekt med en altan där. Annars då? Det är måndag och ingen skola. Känns nästan lite konstigt, men så jävla skönt. Jag älskar sommarlov.

MC FOR BREAKFAST

2013-06-17 KL. 12:20:31


NY DESIGN

2013-06-16 KL. 20:52:53
Detta tog mycket längre tid än vad jag trodde det skulle göra...Klantig som jag är råkade jag radera hela min gamla design. Fråga mig inte hur, jag lyckades med det iallafall. Så det var inte bara att göra om lite småsaker och så, utan jag fick göra om designen från början! Har suttit framför datorn i flera timmar, och det kan vara lite smått jag har missat här och där. Men det ska jag fixa till! Just nu vill jag helst inte se en dator mer idag, haha. Jag tycker iallafall att den här designen funkar rätt bra, enkel och fin liksom. Så jag är nöjd! Bloggar imorgon, puss på er och ha en bra kväll! 

BLOGGDAG

2013-06-16 KL. 11:42:31
Ännu en regnig dag på sommarlovet...Så idag tar jag en bloggdag helt enkelt. Ska göra en ny design, vet fortfarande inte hur den ska se ut, men jag hoppas på att jag kommer på något. Vill ha något annorlunda nu tror jag, jag har ju haft denna ett tag. Så fort det har slutat regna ska jag gå ut och ta lite nya bilder. Skönt att det inte känns för jävligt bara för det är söndag, ingen skola imorgon. Nu kan man älska alla dagar i veckan! 

REGN

2013-06-15 KL. 22:19:00
Innan när vi satt ute och åt och precis hade ätit färdigt, så blev det helt plötsligt jättemörkt och började blåsa. Jag gick in och la mig i sängen och bara några minuter senare började det spöregna...Men jag tycker faktiskt  det är rätt mysigt, och hoppas nästan på att det ska åska lite också. Nu ligger jag iallafall och läser lite samtidigt som jag kollar på lite simpsons avsnitt på datorn, haha! Jag säger iallafall godnatt nu så hörs vi imorgon. Puss

SATURDAY

2013-06-15 KL. 18:16:47
Hej på er! Förlåt för att jag inte har bloggat något idag, men jag orkade inte på morgonen. Sov rätt länge och låg och tittade på TV istället. Kom iallafall nyss hem, har varit i stan med sonjis och myst lite! Vi kollade runt i lite affärer och så. Vi var även inne på axel ohlsson för att kolla efter berlocker, men de skulle precis stänga så vi sket i det. Får ta det nästa vecka istället! Fick med mig en t-shirt och godis hem. Så ikväll blir det film-mys med godis! Hursomhelst har jag haft en supermysig dag som alltid. Nu ska jag hjälpa till lite med maten, ikväll blir det grillat. Vi höres
 

Godnatt

2013-06-14 KL. 23:49:53
Hej! Kom nyligen hem från mormor & morfar. Har varit där ikväll och ätit och firat att vi har sommarlov. Vi spelade även lite brännboll och så, så det var mysigt! Nu ligger jag i sängen och kikar runt på olika bloggar och sånt, men nu tänkte jag lägga ner datorn och fortsätta läsa...Haha, vi hörs imorgon! Puss

PANDORA

2013-06-14 KL. 14:11:54
Fick ett pandora-armband igår av mamma & pappa, som en avlutningspresent. Så himla fint!! Ska se till att köpa en berlock så fort jag kommer in till stan. Nu vet jag iallafall vad jag ska önska mig när jag fyller år, haha. 
 
Hursomhelst, godmorgon! Första dagen på sommarlovet och det spöregnar idag med. Rätt typiskt egentligen? Hela veckan är det fint väder, sen när vi väl får sommarlov så kommer det dåliga vädret. Men jag överlever än sålänge! Sitter under tak ute på min favoritplats och läser. Läste ut en hel bok igår...Hej boknörd! 

Avslutningsmiddagen

2013-06-13 KL. 12:51:47
I tisdags var det avslutningsmiddag för alla niorna på vår skola! Jag letade efter en klänning hur länge som helst, men jag kunde verkligen inte hitta någon. Så jag körde på en som jag redan hade hemma! Iallafall, det var "hemlig" destination så alla åkte buss dit. Och vi hamnade på kronoberg någonstans. Fanns iallafall hästar och får och sånt runt omkring, haha. Först stod alla ute och pratade & fotade och sådär sen var det middag inomhus med lite uppträdanden och sånt. Vår klass körde harlem shake, så pinsamt. Haha! Men jag hade iallafall en mysig kväll. 
 
Nu ska jag äta och läsa lite i min bok och hoppas på att vädret blir bättre snart! Puss på er

SOMMARLOV!!

2013-06-13 KL. 12:26:00
Såg ut såhär på skolavslutningen i år, jag har haft vit klänning så många gånger så det fick bli något annat detta året.

Bilderna passar inte riktigt in just nu, ser sur ut. Haha! Men spöregn på skolavslutningen förstör lite grann tycker jag! Alla år har vi suttit ute och lyssnat på när rektorn pratat osv men detta året fick vi sitta inne i en äcklig gympasal istället... Vädret suger verkligen, men jag bryr mig inte längre. För nu har vi sommarlov! :D Åh vad skönt det ska bli och roligt framförallt. Har massor av roliga saker framför mig nu! Nian är slut, lite tråkigt är det. Men jag tycker ändå att det ska bli skönt att lämna den skolan nu. Hursomhelst, nu ska jag inte tänka på skolan på ett bra tag! Ska skriva lite om avslutningsmiddagen snart, har inte hunnit blogga nu de senaste dagarna. Men nu så!
 

Klassdag

2013-06-12 KL. 13:47:00
Hej guys! Sitter hemma hos Amanda och chillar i solen. Idag har vi haft klassdag på evedal, så jag väntar här tills jag blir hämtad! Bloggade ju inte igår heller, men ska berätta om allt så fort jag kommer hem! Haha, puss på er

JOHANNA X2

2013-06-10 KL. 17:00:00
Snälla låt vädret vara lika bra hela sommaren som det varit hittills! 
 
Nu åker jag till grand en sväng med mamma, hoppas verkligen jag hittar någon klänning nu.. Puss

TODAYS OUTFIT

2013-06-10 KL. 16:20:28
Hej allihopa! Allt bra? Hos mig är allt super, vi har snart sommarlov ju!! Känns nästan overkligt. Nian har gått så sjukt snabbt! Men det är skönt, längtat efter sommarlovet länge nu. Hade en superbra helg på Öland också, hoppas verkligen vi åker dit mer i sommar. Jag och Wilma fotade lite, ska snart lägga upp några stycken. Och om en stund ska jag och mamma en snabbis till grand samarkand. Har ingen klänning till skolavslutningen än, sista minuten like always! Puss på er
 

Chilling by the pool

2013-06-08 KL. 14:41:59

Hej! Hur är läget? Hos mig är det bara bra, solen lyser och det är varmt i vattnet! Ska snart gå och äta lite, sen får vi se vad som händer resten av dagen. Jag har med mig kameran så ja och Wilma ska försöka fota lite senare! Vi hörs, puss


Ekerums camping

2013-06-08 KL. 09:17:07
Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen och tar det lite lugnt, ska snart gå upp och äta lite frukost. Sen är det sol och bad som gäller idag! Vädret är superhärligt. Hoppas ni får en bra lördag! Puss på er

On the road

2013-06-07 KL. 16:35:06
Nu är jag påväg! Ska sätta på någon film och vänta på att vi ska komma fram, haha. Är supertrött idag av någon anledning, så himla varmt ute! Men man ska inte klaga, vädret är så härligt. 

Öland

2013-06-07 KL. 14:02:17
Idag åker jag iväg till Öland, ska bli supermysigt! Just nu sitter jag inne på mitt rum och packar lite, hatar att packa. Även fast det bara är en helg så är det svårt att veta vad man ska ta med sig, men jag tror jag börjar bli klar nu iallafall! Denna gången tar jag faktiskt med datorn, så det kanske blir lite bloggning i helgen iallafall! Vi hörs senare, puss.

Grillad hamburgare

2013-06-05 KL. 20:59:55
Med pommes till går alltid hem! Haha. Placerat mig inne i min säng igen med datorn och väntar på att badtunnan ska bli varm! Jag har fortfarande inte hittat någon klänning till skolavslutning, känns ju sådär! Haha, får se hur det blir men jag kan verkligen inte hitta någon. Får helt enkelt leta vidare och hoppas på det bästa! 

Shorts-outfit

2013-06-05 KL. 19:40:00
Första skoldagen med shorts på, brukar inte ha det. Trivs inte i shorts så mycket, klänning är mer min grej! Haha, men det var skönt iallafall. Såhär ser jag iallafall inte ut nu, nu är mjukiskläderna på och håret är uppsatt. Ligger i soffan och vilar, har tagit ännu en huvudvärkstablett så jag kan njuta lite av kvällen, snart blir det grillning & kanske även bad i badtunnan också. Puss på er

KLASSTRÄFF

2013-06-05 KL. 18:45:35
Hej på er! Kom hem för kanske två timmar sedan och har bara sovit. Huvudvärk från helvetet säger jag bara! Känns lite bättre nu, men jag missade sista ridningen. Så himla tråkigt, men så kan det vara ibland. Iallafall, idag började vi kvart i 12 och slutade vid 20 över 2. Det enda vi gjorde var att lämna in böckerna, få reda på betygen, ha en timmes rast och sedan spelade vi brännboll. Efter skolan var det en liten klassträff, jag tänkte gå hem pga min huvudvärk, men jag stannade kvar iallafall. Vi körde en lek som jag inte vet vad den hette, hursomhelst bildade jag, Amanda, Angelica & Emelie ett team och vi tog hem vinsten på 280 kr! Plus 3 godispåsar var. Det kändes ju inte helt fel! Lägger upp dagens outfit senare, tog några bilder imorse. Känner att det blev alldeles för långt här, men hoppas ni haft en bra onsdag. Nu är det HELG!

5 JUNI 2013

2013-06-05 KL. 09:26:39

Dessa bilder är tagna för nästan exakt ett år sedan! 
 
Godmorgon! Sitter i min säng och myser lite. Spelar något spel som fanns på denna datorn, haha! Ska snart gå ut i solen en stund, sedan får jag väl gå in och göra mig i ordning och så. Känns väldigt onödigt att gå till skolan idag när vi bara har en lektion som vi inte gör något på, men jaja! Vi hörs i eftermiddag, ha en fin dag. Puss! 

OOTD

2013-06-04 KL. 18:40:38
Både tröja & kjol kommer ifrån lager157 
 
Hej! Sitter fortfarande och håller på att fixa med datorn. Var nyss ute och fotade lite med Wilma också! Nu är det dags att lägga över alla bilder till den här datorn, haha. Detta tar verkligen tid. Hoppas ni haft en bra tisdag iallafall, imorgon börjar jag kvart i 12! LYCKA

ny dator

2013-06-04 KL. 17:40:47
Nu har vi köpt en ny dator! Så nöjd, än sålänge fungerar den sjukt bra. Tänkte bara berätta det iallafall, att jag har en dator trots att jag måste lämna in skoldatorn imorgon(skulle gjort det idag, men hade inte hunnit föra över alla grejer jag hade på den). Än så länge har det tagit 2 timmar att föra över det, men det tar säkert en timme till. Så himla nöjd iallafall! Ska fixa lite med datorn och få in alla mina bilder och sådär, så uppdaterar jag sen igen! Puss

NEW IN

2013-06-03 KL. 17:46:53
De nya topparna jag köpte på bikbok! 99:- för båda.
 
Ligger just nu inne i min säng med datorn. Är på så dåligt humör men jag vet inte ens varför, haha! Hursomhelst, jag ska snart börja skriva på en sak som måste vara inne senast idag annars kommer den inte med på betyget. Och imorgon måste jag lämna in min dator, det suger. Har inte hunnit fixa någon ny dator än! Men det ska fixas i veckan hoppas jag.

Annars är allting väldigt lugnt och skönt just nu. Vi gör ingenting på lektionerna och vädret är fint. Ikväll tror jag att vi ska grilla här hemma också! Och det är alltid mysigt. 2 dagar kvar sen är det helg igen!! 

Dr denim

2013-06-02 KL. 18:26:27
Velat ha ett par vita byxor länge, så nu beställde jag det. Så fint till tex lite ljusare tröjor och ett par ballerina. 

Just nu sitter jag ute på mitt favorit-pluggställe, men jag orkar inte plugga mer just nu. Haha! Kollar lite på simpsons och äter godis. Vill inte att denna dagen ska ta slut, otaggad på skola imorgon. Men nu är det inte långt kvar! Som tur är...

SUNDAY

2013-06-02 KL. 12:52:14
Ph 1: Lat kisse.. | Ph 2: Outfit igår! 
 
Godmorgon! Allt bra? Jag mår finfint. Kom hem runt halv 12 tiden igår, trött efter att ha lekt med mina kusiner. Haha :) Idag blir det mest plugg, om det inte börjar åska så blir det nog en cykeltur också. Måste iallafall skriva färdigt mitt SO-arbete tills imorgon eftersom betygen sätts då..Men det ska bli skönt. Äntligen slut med läxor och plugg på ett bra tag! Fler inlägg kommer senare, ha en fin söndag. Puss på er
 

1 JUNI 2013

2013-06-01 KL. 14:05:36
Hej allihopa! I'm back. Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har en anledning. Blev ju sjuk förra veckan och det höll i sig i veckan med tyvärr. Och istället för att skriva massa tråkiga inlägg om att jag är sjuk tog jag en bloggpaus istället! Men nu är jag mycket bättre! 
 
Både i torsdags och igår var det så himla fint väder, var riktigt härligt. Igår efter skolan gick jag ner och mötte mamma på stan. Fick med mig två "toppar" hem som jag kan visa ikväll. Lite senare ska jag iväg till födelsedagsfirande. Hoppas ni haft det bra medan jag varit borta, så hörs vi senare. Puss&kram

Johanna Wahlberg, 17 år, Växjö
fotograferar, går i skolan, är med vänner, shoppar, tränar och en hel del annat.

kontakt:
[email protected]






RSS 2.0